רגיל..

זונע

New member
מסוכן

א.אני לא מאמין שגאנה תנצח ב.אובר קרנות ביפן-ברזיל? ממש לא נראה לי...

avish12

New member
היו אתמול 17 קרנות בארגנטינה-הולנד

מתוכן 10 של ארגנטינה. אין סיבה שברזיל לא תעשה 12 בעצמה אפילו. וזהו, גאנה ארה"ב הכי פחות בטוח, בגלל זה גם יחס 2.1 עליו.

נראה טור לא רע בכלל..

השערים זה קצת בעייתי. איטליה-צ'כיה - 2 נבחרות שיודעות להתקיף ויודעות טוב מאוד גם להגן. המשחק נראה מסוכן כי 2 הנבחרות חייבות ניצחון: איטליה כי תיקו מביא לה מפגש עם ברזיל בשמינית הגמר כי תיקו וניצחון של גאנה מדיח אותה מהמונדיאל. ככה שזה משחק שעשוי להתפתח לכמות שערים יפה ברזיל - יפן.. אין מה להרחיב כ"כ, כולם יודעים שברזיל יכולה פתאום להתפוצץ עם רביעייה או חמישיה על יפן. בגדול, טופס טוב, בהצלחה

avish12

New member
תראה..

ביום שלישי היה אנדר אובר 8.5 - היו 12 שערים ברביעי אותו הימור - היו 10 ראו את זה בווינר, העלו ל9.5 מן הסתם שעכשיו הם דפקו את עצמם ודווקא יהיה אנדר גאנה ארה"ב לא יעברו 2 שערים כנ"ל קרואטיה אוסטרליה איטליה צ'כיה זה משחק שיכול להיות 3-4 שערים. אבל כזה דבר גם אמרו כמעט כולם לגבי אתמול, וראיתם תיקו מאופס. וברזיל.. הכול יכול להיות איתה. תודה!

אממ..

קרואטיה-אוסטרליה נראה לדעתי הבאנקר למספר שערים נמוך היום. להידינק מספיק תיקו לעלות(בהנחה שברזיל לא תפסיד), ואני משער שהוא יעלה עם מערך זהיר. קרואטיה חייבת ניצחון, אבל ההתקפה שלה באמת חלשה. ארה"ב-גאנה קשה להגיד.. צריך לראות לאן המשחק מפתח, אם אסיין ואפייה ינהלו את המשחק כמו נגד צ'כיה, אני מאמין שאנחנו הולכים לראות פה הרבה שערים. בכל מקרה עוד מעט נעלה את הטור שלי, נשמח לשמוע את דעתכם.

avish12

New member
ההבדל עם גאנה עכשיו הוא

שמול צ'כיה, לא היה אכפת לצ'כיה להפסיד, אז הם ספגו 2 בלחץ. כאן ארה"ב חייבת ניצחון, היא לא תוותר, ותפסיד 1-0 (אני מקווה :) )

הגזמת...

אין כזה דבר נבחרת ש"לא אכפת לה להפסיד". אם כבר כמו שראינו אתמול בהולנד-ארגנטינה או אנגליה-שוודיה ששתי הנבחרות כבר הבטיחו את העלייה שלהן. וגם זה לא הגיוני, ב-2 המשחקים האלה הקבוצות ניסו לנצח. בכל מקרה, אין כזה דבר בטוח בווינר.. ככה שמה שאנחנו עושים זה רק דיבורים :) בהצלחה

kalay

New member
משהו מעניין

עד עכשיו בכל 4 המשחקים בבית ה' היו 2-3 שערים במשחק. ככה שלפי הסטטיסטיקה כדאי להמר על סה"כ שערים X במשחקים בבית הזה.

kalay

New member
ג'ילארדינו אפס

אבל למזלי לוקה טוני לא שיחק והחזרתי את ההשקעה עם זכייה של 36 ש"ח.

הטור שלי להיום:

ממשיך עם שיטת "3 משחקים ביחס גבוה בהשקעה מינימלית" (הביאה לי עד עכשיו במונדיאל יותר מ-700 ש"ח): צ'כיה+1 - איטליה- X גאנה - ארה"ב+1 - X אוסטרליה - קרואטיה - X סכום הימור 10 סכום זכייה: 291 עוד הימור שמשך אותי אבל ויתרתי: החזקת כדור ברזיל/יפן 55 - 55% נראה בהחלט מספר ריאלי, והיחס שזה מציע (10.6) מאוד מושך. הייתי משלב אותו בהימור של 3/4 או 4/5.

זונע

New member
שוב, אני חושב שארצות הברית תנצח

לכן אני חושב שאתה תיפול שם, אבל בהצלחה, מה אני מבין בכלל

get low

New member
10.6 על 55% החזקה בכדור?!

זה לא קצת גבוה? מה הם חשבו כששמו דבר כזה? ד"א לפי איזה סטטיסטיקה זה נקבע?

זה בהחלט גבוה..

הקאץ' הוא שזה חייב להיות 55% בדיוק. והנתון הקובע הוא הנתון שיופיע באתר פיפ"א(עפ"י הבדיקה הרשמית של פיפ"א).

avish12

New member
טוב, נפלת בצ'כיה-איטליה

אבל היה לך טור טוב. מה שכן, אני נפלתי כבר עכשיו. אם אצדק בברזיל מנצחת, המינימום שלהם זה 2-1. כבר עכשיו 1-1 אוסטרליה קרואטיה, אז זה 10 שערים היום - הלך האנדר. ואם אני רוצה אנדר - ברזיל לא תנצח. לא נורא.

מאוד קרוב..

צ'כיה מחזיקים עוד 3 דק' וזכיתי גם היום. הטעות היא כולה שלי, שאפילו לא חשבתי על האפשרות שצ'כיה צריכה גול בכל מחיר.. ותפקיר את ההגנה בסוף.

למעלה