ראשי

la bella dama

New member
אתמול הייתי בפרדס חנה../images/Emo99.gif

אוי....פרדס חנה
חרשתי אתמול באוטו על כל פרדס חנה כרכור..

majoreli

New member
אחח

התשתית המדהימה והמפותחת של פרדס חנה....... איך היה עם עומרי? או שזו שאלה רטורית...?

eyalros123

New member
תורי

1.שם מלא: אייל רוזן 92. מספר: 1.618 - המספר הכי יפה ביקום! 93. ספר: צופן דה וינצ'י ושעות מתות 97. דגנים: כריות וניל! 110. סרט: טיטניק, חומות של תקווה, משפחת סופר-על, מטריקס 3 ועוד הרבה 120. חיה: מילקשייק!!!! הכלב שלי הכי חמוד בעולם 131. דיסק: האחרון של U2 133. סלט: איככככס 136. ארץ: אין דבר כזה ארצות. כולנו חיים בכדור הארץ 137. עיר: רעננה! או ניו-יורק או טוקיו 140. מקום להיות בו: אולפני פיקסאר בסן-פרנסיסקו 163.השתמשת בסמים? NEVER 164.אכלת קופסא שלמה של אוריאו? בשבת האחרונה 169.ראית את הבית הלבן? בטלוויזיה 170.ראית את מגדל אייפל? לפני כמה שנים 171.עישנת? NEVER 172.שתית אלכוהול? בטיול השנתי לגימה קטנטנה של smirnoff 173.עישנת מריחואנה? אף פעם 174.שיחקת מונופול ? לפני חצי שנה. ללא ספק אחד המשחקים הטובים אי פעם 175.ראית טיטאניק? לפני כמה שנים. ללא ספק אחד הסרטים הטובים אי פעם 176.נישקת מישהו? היום אבל בלחי 177.התנשקת צרפתית? בקרוב 188.הכנת אתר אינטרנט? לפני חודש 190.נשארת ער כל הלילה? מלא פעמים 192.שברת עצם? לפני כמה שנים 193.ראית ג`רי ספרינגר? לפני כמה שנים. רציתי לנסות. עד היום יש לי טראומה 194.דיברת בשיעור? כל שיעור 195.פחדת מהחושך? כשהייתי קטן 196.היית בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? כששברתי תיד 197.עשו לך תפרים? כששברתי ת'יד 198.זרקת מישהו והתחרטת על זה? חא 199.יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא 200.שיקרת? כל הזמן. היום לדוגמא על שאיחרתי 201.נעצרת על ידי המשטרה? העיר לי שוטר כשעברתי באדום עם אחי 202.נרדמת בשיעור? כל הזמן 203.השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לפני יומיים. שפכתי על אחותי מים מינרליים. 204.פגשת סלבריטי? במפכ"ל האחרון. פגשתי את מלכת הפורום פריאור ושני זילבר ואת מנהלי הפורום. אה, כן, גם פגשתי את אסף הראל. 205.עברת על החוק? אכלתי קורנפלקס כריות בלילה ולא בבוקר. בושה. חוץ מזה, פעם הייתי באיזה מלון ורציתי עוד לימונדה אז שפחתי "בטעות" ונתנו לי עוד... מאנייק שכמוני 206.אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? שפגשתי את עדי עזרוני 207.שנאת את עצמך? כל הזמן 210.רצית להרוג מישהו? כל הזמן. הייתי שמח לענות בעינויים את אחותי. 211.נפלת מכיסא?. כן. ביום הראשון שלי בבצפר השנה. אגב, גם נשברו לי המשקפיים ביום הראשון והייתי חצי עיוור. איזה מזל יש לי, אה?

למעלה