ראשון

שלגיה 13

New member
כמה נכון../images/Emo140.gif.....

לפי זה, הגבר שלי חזק מאד
ואני חושבת שאישה נמדדת לא בכוחה אלא בעצם מהותה!

swansea

New member
בעצם מהותה...

איזה חיים קלים עשית לעצמך. מספיק שאת נושמת וזהו...

שלגיה 13

New member
חיים קלים?

עצם היותי אישה כבר לא עושה את החיים קלים.... ועל זה דיברתי

Rinattt

New member
זהו ש...

זה כל מה שכל אחת רוצה לעצמה... רק אם תחשבי על זה... כל גבר יכול להיות כזה... אם הוא באמת באמת אוהב...
"מה שלא טוב לך לא בהכרח רע לאחרת..."

Netta79

New member
אמממ...

זה דיי תיאור של איזה גבר סמרטוטי ... מחבק , אומר מילים עדינות ונחמדות , מלטף ... היי!!! מה עם זה ש"גבר" מצחיק ,חתיך, יוזם, מתקן דברים , משחק אותה בעבודה, מתוחכם , מצליח כל הדברים שבתחלס גורמים לנו להתאהב ( כן ... במאנייקים
) אממממ.... קראתי את מה שכתבתי ...
נראה לי שאני צריכה להתבגר
אבל זה מה שעושה לי את זה ... איזה באסה ... ~נטע

יערית

New member
כוחו של גבר

לא נמדד בכמות השרירים שלו ,ואיך שהוא בנוי?
איך מכרו לי לוקשים כל השנים

a n a t i 3 3

New member
קבלי קונטרה.. ../images/Emo25.gif

כוחה של אישה אינו נמדד בגודל החזה שלה, הוא נמדד ביכולת להזין את תינוקה. כוחה של האישה אינו בעד כמה עדין טון דיבורה, אלא במילים העדינות שהיא לוחשת. כוחה של אישה אינו נמדד בכמה חברים יש לה, אלא בכמה חברה היא עם הסובבים אותה. כוחה של אישה אינו נמדד בכמה נכבדה הוא בתפקידה, אלא עד כמה הוא זוכה בכבוד בביתה. כוחה של אישה אינו נמדד בעד כמה חזק היא יכולה להרביץ, אלא כמה רך ומלטף מגעה. כוחה של אישה אינו נמדד בכמות החזיות הנמצאות בארונה, אלא בלב המסתתר בתוככי בית החזה שלה. כוחה של אישה אינו נמדד בכמה גברים היו לה, אלא בשאלה האם היא יודעת באמת לאהוב. כוחה של אישה אינו נמדד כמה גברים היא התענגה , אלא לכמה גברים היא הצליחה לגרום עונג. כוחה של אישה הוא הדבר היפה בעולם.. היכולת להביא חיים

Rinattt

New member
וכשאישה מאבדת כוחה...

זו אישה ששכחה מהו ערכה... כל אדם באשר הוא גבר או אישה הם בעלי כוח... אלוהים נתן לנו לב להרגיש, עיניים לראות, שפתיים לחייך, פה לאמר מילים טובות, ידיים לחבק, וגוף בכדי להרגיש... ושכל ישר בכדי לדעת להשתמש בהם בתבונה... במקום לצעוק... אפשר לשוחח... במקום לתת מכות... אפשר ללטף... במקום לקלל... ניתן לפרגן... במקום לתת פרצוף זועף... ניתן לחייך... במקום למלאות את הלב בכעס... ניתן לסלוח... במקום להפנות גב... אפשר לחבק ולעזור... במקום לברוח... לדבר על הבעיות... במקום מלחמה... למצוא דרך להגיע לפשרה... וכו'... לכולנו יש כוח, גברים ונשים כאחד... השאלה אם יש לנו מספיק שכל בכדי לדעת להשתמש בו כראוי... מה שהכי יפה כתבת ענת... הערך הכי גדול של אישה הוא בהבאת חיים חדשים לעולם
... אבל אי אפשר לשכוח שלטנגו צריך שניים...

למעלה