ראשון

שירלי6

New member
היומן שלה, היומן שלו

היומן שלה: בשבת בערב הוא היה מוזר. קבענו להפגש בבר, לשתות משהו. כל אחה"צ ההייתי בקניות עם חברות וחשבתי שזה באשמתי, כי איחרתי קצת, אבל הוא לא אמר כלום. השיחה ביננו היתה דלה, אז הצעתי שנלך למקום שקט יותר, כדי שנוכל לדבר יותר בנחת. הלכנו למסעדה הוא המשיך להתנהג מוזר. הוא כאילו לא היה. ניסיתי לעודד אותו, והתחלתי לתהות האם זה באשמתי או שיש סיבה אחרת להתנהגותו. שאלתי אותו, הוא אמר שזה לא קשור אליי. אבל לא השתכנעתי. בדרך הביתה באוטו, אמרתי לו שאני אוהבת אותו מאד והוא רק חיבק אותי ושתק. אני לא יודעת להסביר את התנהגותו. הוא לא אמר לי בחזרה שגם הוא אוהב אותי. בעצם, הוא לא אמר כלום. ואני דואגת יותר ויותר. הגענו הביתה וחשבתי שהוא רוצה לעזוב אותי לכן ניסיתי לדובב אותו אבל הוא הדליק את הטלויזיה וישב לצפות בה במן ריחוק, כאילו כדי לתת לי להבין שהכל ביננו נגמר. בסוף התייאשתי ואמרתי לו שאני הולכת למיטה. אחרי בערך 10 דק. הוא בא ולהפתעתי נענה לליטופיי ושכבנו. אבל הוא המשיך להיות מרוחק. רציתי לפתח את הנושא, לדבר איתו, אבל הוא נרדם מיד. התחלתי לבכות ובכיתי עד שנרדמתי. לא יודעת מה לעשות. אני כמעט בטוחה שהוא חושב על משהי אחרת. חיי הם אסון אמיתי. היומן שלו: היום מכבי הפסידה. לפחות היה לי זיון.

יערית

New member
מבחן הזוגיות ../images/Emo23.gif

הישתעשעתי לי, ומשם התשובה דיי קלעה בול להשקפת החיים שלי, בכל מה שקשור בינו לבינה ולמה שבינהם. מבחן הזוגיות

maof

New member
הבחירה החופשית........

היא כוח אנושי ייחודי, המאפשרת למשתמש בו כראוי, למצות את החיים באופן מלא. שימוש נכון בבחירה החופשית מביא יופי ושלמות לעולם. ניצול לרעה של הבחירה החופשית מביא להרס ולחורבן. הניסיון ללמוד כיצד להשתמש נכון בבחירה החופשית, הוא ייחודי לכל לאדם,ואין מקום שהידע כיצד להשתמש בו, אלא "בפקולטה למדעי החיים". בכל יום עומדים בפנינו נתיבי בריחה רבים כאשר זמנכם הוא קצוב, "להרוג זמן" זו היא הצורה הקיצונית והסופית ביותר של בריחה. הבחירה החופשית מעניקה לנו כוח עצום ופוטנציאל אדיר. אולם אם לא נבין בצורה נכונה, לא נוכל להשתמש בו. אנו פותרים בעיות בכך שאנו משתמשים בבחירה החופשית שלנו כדי לצמוח לא כדי לוותר, כדי להתמודד עם המציאות לא כדי לברוח, כשאנו בורחים מהבעיות, אנו בורחים מההזדמנות להגיע להצלחה זהו מאבק מתמיד בכל רגע ורגע בחיינו. הדרך לנצח במאבק זה היא..... לקחת אחריות על ההחלטה שלקחנו
מעוף

magic40

New member
וזה מה שיצא לי

"אתם מאמינים שזוגיות טובה חייבת להתפתח, ושתוכלו להתגבר על כל המחלוקות והעימותים בתוך קשר דינמי ארוך טווח"

לגבי ההפניה למקור

משום מה לא מליחה ההפניה אפשר להיכנס ל"גוגל" ולרשום בחיפוש : "שימוש נכון בבחירה החופשית מביא יופי ושלמות לעולם ניצול לרעה של הבחירה החופשית מביא להרס ולחורבן" לפחות ככה אפשר לקורא את כל המאמר והדוגמאות

נראה לי שזאת התשובה ../images/Emo12.gif

היחידה שיש להם במאגר זה ממש בניגוד למה שנמצא עד עכשיו יצא לי "אתם מאמינים שזוגיות טובה חייבת להתפתח, ושתוכלו להתגבר על כל המחלוקות והעימותים בתוך קשר דינמי ארוך טווח" מקורי לא?

a n a t i 3 3

New member
גם לי יצא...

אתם מאמינים שזוגיות טובה חייבת להתפתח, ושתוכלו להתגבר על כל המחלוקות והעימותים בתוך קשר דינמי ארוך טווח.

למעלה