ראשון

N D R

New member
חחחחח - לילה טוב

אחרי הצחצוח, אל תתבלבל ביני (סמרטוט) ובין המגבת

מזל סמרטוט..

אם הוא ניצח אותך כשהוא עפ יד קשורה לאחור, מה זה אומר על הסיכויים שלי לנצח אותו?

N D R

New member
נורא תלוי כמה מעצבנים אותו לפני

אין דין מסטול מעוצבן כדין מסטול רגוע

shemesh22

New member
אפקט הפרפר

צפיתי, האזנתי....אהבתי, פסקול מדהים וסרטון עשוי היטב. עורר בי את המחשבה שכל התערבות שלנו בעניינים לא לנו, עלולה לגרום לשרשרת תגובות לא צפויה ולרב תחזור אלינו כבומרנג. העולם הוא עגול...מה שמחזיר אותי לאפקט הפרפר, שבממשק כנפיו בסין יכול להשפיע על חציו השני של הכדור...

snow white 7

New member
פתגם שבא לשקף איך אנשים...

לא חושבים על מה שהם עושים לאחרים, אפילו בצחוק.... ילדים זורקים אבנים על צפרדעים בצחוק, אבל הצפרדעים מתות ברצינות" (ההיסטוריון היווני פלוטרך)

ב ה י ר

New member
יש לי כמה חביבים..

הדומה מושך את הדומה... אני מגנט לכסף... חיים ומוות בידי הלשון חיים ומוות בידי המחשבה תחילה ואחר כך לשון." השקט נמצא בתוכנו... השפל מבטך והרם לבבך -טעות היא טעות רק אם אתה חוזר עליה -החזון שלך יתבהר אך ורק כאשר תביט אל תוך ליבך. -החיים לא דורשים שנהיה הטובים ביותר, רק שננסה כמיטב יכולתנו - גם מסע בן אלף מילים מתחיל מצעד ראשון -איש אינו יכול לגרום לכם להרגיש נחותים בלי הסכמתכם זה לא מה שאת אוכלת זה מה שאוכל אותך.. אלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים הרואה את עצמו יקר מוכרים אותו בזול רצוי מאוד לצייר אותם יחד: "ריקנות היא צורה" "צורה היא ריקנות" יהיה מעניין לראות ציור שמציג את שניהם כאחד והכי אהבתי: האדם המתבונן החוצה – חולם. האדם המתבונן פנימה – מתעורר.

למעלה