ראשון

היום בתפוז אנשים ../images/Emo171.gif

גיורא קדר, הבעלים של קדר סוכנות לביטוח בע"מ והעורך של "כחול מגזין השיט הישראלי" מתארח היום בשעה 17:00 בפורום שייט וימאות.
הערב ב-19:00, מיד בסיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. נושא התוכנית היום: טלוויזיה ומחשב כמו כן היכונו למשחק הגדול שיתקיים בפורום ניקלודיאון בו תוכלו לזכות בסינגל של רוני. הירשמו כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=33309
יוסי פינקלשטין, מגשר משפחתי , יועץ זוגי ומשפחתי יענה לשאלות הנוגעות לנושאים בעיתיים בתחום משפחות מורכבות הערב בשעה 21:00 בפורום משפחות מורכבות. אתם מוזמנים

Rachel47

New member
דפעעעעעעעע

טנקיו טנקיו מיי לאב אולי תישארי פה... ובכונוס אני מרשה לך לצפות בסדרה...

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifוואי תודע../images/Emo99.gif כן תכננתי לראות מה זה../images/Emo3.gif אבל מחר הבגרות במתמ' אז אם זה מאוחר מדי אני אאלץ להפסיד...../images/Emo4.gif

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifאוף זה ב-22:45../images/Emo7.gif אני בחיים לא אוכל לראות../images/Emo7.gif אני הולכת לישון באיזה 22:00 כדי שיהיה לי כמה וכמה שעות שינה טובות../images/Emo123.gif אולי אני אקליט... זה שווה את זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

Rachel47

New member
הבגרות במתמטיקה לא ב- 12 וחצי../images/Emo35.gif

תקליטי תקליטי
אינ ראיתי כבר את הפרק..זה מאוד מאוד נחמד... חוצמיזה איך תהיי פה בלי לראות את הסדרה

Rachel47

New member
לילך../images/Emo99.gif

stay
תישארי פה...יהיה לי משעמם בלעדייך
אהה ותודה מאמי

LemonLimeLilach

New member
בוודאי שאני אשאר!

אנחנו שוכחים שאני אוהבת את הדוקטור שאמור להיות עם אליסה מילאנו!?

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif

הרגע גיליתי שסופיה בוש הולכת להיות בכמה פרקים. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו אני ב-ט-ו-ח נשארת.

Rachel47

New member
בדיוק באתי לשאול אותך אם את מכירה

אותה...מוכר לי השם... היא מהאו סי במקרה

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifאוף אני כבר לא אוהבת אותה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif גונבת מייקלים שכמוה../images/Emo46.gif

Rachel47

New member
דפע תגידי מה יהיה../images/Emo35.gif

ככה כל הקיץ יראה הכינוי שלך
אולי פשוט לא תכתבי את זה למשך הקיץ

dans girl

New member
|שוקו|../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifלאאאאא הם יחזירו את |שוקו| שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הם החזירו אותו קיץ קודם והם יחזירו אותו גם הקיץ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חוצפת עולם../images/Emo46.gif כבר כתבתי להם בתפוז משוב../images/Emo7.gif

Rachel47

New member
ונראלך שזה יעזור../images/Emo35.gif

כי אני נורא דואגת ל|שוקו|...
אבל חוצמזה אחרי שבועות..מה תשימי במקום |אישלג|

Rachel47

New member
חחח אמור להיות עם אליסה מילאנו

אהבתי היא כבר מזמן התגברה עליו...והוא..הוא כבר עבר להתהולל עם נשים אחרות (לא משנה מי...הכל הולך)

LemonLimeLilach

New member
אהבתי אותו במכושפות

הייתי לגמרי מאוהבת בו... כמובן, הקטע איתו ועם מילאנו נהרס כשהכל נהיה שם משוגע ומטורף ויותר דמיוני מאליאס
ולמה הוא לא בא להתהולל איתי?

Rachel47

New member
הוא היה האובססיה שלי באותה תקופה

בפעם הראשונה שהוא מת הייתי מה זה עצובה ואז הוא חזר ושמחתי ואז הוא מת וחזר עוד פעם איזה 47 פעמים אז כבר התעצבנתי וכן זה היה יותר הזוי מאליאס אבל כל הסדרה הזאת בנויה על דימיון ובאליאס יש חלקים שעוד יכולים להסתדר עם הגיון... איתך
למה הוא לא בא להתהולל איתי.. טוב את יודעת מה צריך לעשות כדי להתהולל איתו..

למעלה