ראשון-שני-שלישי

adi das1

New member
דבר בשם עצמך.

אולי אתה מחפש רוגע, לא אני. לפחות לאיתן יש אידיאולוגיה מסוימת, מה שבטוח שאי אפשר להגיד עליך...

או קיי.

אז אתה אוהד של לימונד וקוז`י? בסדר. אבל תסכים איתי שהפועל מגדל היא קבוצה עירונית, והמכנה המשותף של אוהדיה הוא היותם ירושלמים חובבי כדורסל... אז מדוע שלא תשאיר את דיעותיך בנושא בית"ר לפורומים של בית"ר והפועל ירושלים כדורגל? כדורגל הוא תחום נפרד מכדורסל תעשה טובה לך ולכולנו ואת דיעותיך על בית"ר תביע בפורומים של הכדורגל. אני לא צודק? פשוט תעשה הפרדה. אני אוהד של הקבוצות הירושלמיות, בית"ר והפועל. זכותי, בתור ירושלמי. לא כך? יש כאן הרבה אוהדי בית"ר, ואתה גורם להם להרגיש לא רצויים וחבל. זו עוצמתה של קבוצת הפועל בכדורסל, שכל העיר מאוחדת סביבה. חבל לקלקל זאת.

bobas

New member
../images/Emo13.gifלאבא.

טענותיך מופרכות מיסודן . 1. "הפועל היא קבוצה עירונית".קבל תיקון קל ששייכת לאוהדיה ולאוהדיה בלבד ותחת המטריה של מרכז הפועל(קליין נציג הפועל באיגוד ). 2. "המכנה המשותף שאוהדיה ירושלמים". בחייאת, מאיפה זה יצא לך? אתה יודע כמה אנשים בפורום הזה ממש אינם מירושלים? 3. הפורום הזה הוא סביב קבוצות הכדורגל והכדורסל. צא לעמוד הראשון של הפורום ותיווכח בעצמך. למה להפריד? 4. זכותך לאהוד את מי שאתה רוצה. מסכים. זכותי בפורום הזה לתעב את ביתר ואת מה שהיא מייצגת. מסכים??? 5. תרצה לנהל דיון עניני וצמוד לעובדות בבקשה.אל תשלוף סתם.

חבל...

ואני חוזר שוב, שיש ביניכם (קומץ) שמתעקש לערב את תיסכולו מכשלונה של קבוצת הכדורגל של הפועל, שקבוצות כמו סכנין ונצרת עילית, הכוח והרצליה עוברים אותה שוב ושוב, ומוצאים פורקן ונחמה בקבוצת הכדורסל של הפועל שלמזלה אין לה מתחרה בשם בית"ר. אומר לך שוב: לדעתי, אם תקום קבוצת כדורסל בשם בית"ר, הפועל תימחק מהמפה ותיפול לליגה הלאומית. לא בטוח בכלל שהיא תוכל לשרוד בעיר מתחרדת שרוב אוהדיה הם אוהדי בית"ר. סופה יהיה כסופה של אימפריית הכדורגל של יונה וסאסי, וחבל, שיש חלק מכם שמתעקש לירות לעצמם ברגליים. קטונתי מלשנות אתכם. ו.. בזה סיימתי.

ועוד דבר מדהים

מענין שהם צועקים שאנחנו אוהדי הצלחות, ולכן התנחלנו כאן, בעת שהם לא מזכירים מילה וחצי על הפועל בכדורגל. אז מי הם אוהדי הצלחות אנחנו או אדון איתן?!

adi das1

New member
מבט אל ההיסטוריה מעיד אחרת...

בעבר הייתה לביתר קבוצת כדורסל בירושלים ואפילו היו משחקי דרבי סוערים. סופה של הקבוצה הזאת היה פירוק, אז תחשוב שוב לפני שאתה מאיים על קיומה של הקבוצה שלי באמצעות מפלצת כדורסל מושחתת ובראשה ארקדי

bobas

New member
ואסכם ואומר לצהוב כמוך.

" לא ההמון נטול האידיאה ינצח כי אם קומץ האנשים הנאמנים לדגלם".

ועוד מש.. אבא

סוף סוף יש מישהו שלא מהסס להכניס באיתן וחבריו המגינים עליו, ואולי זה אותו איתן שמפחד להשיב ומשתמש בניקים אחרים. מ.ס.כ.ן

עזוב אותם לנפשם!

לא יעזור שום דבר, התיסכול כמו שאתה מגדיר אותה, ישאר פה לעולם ולתמיד, רק רעיון של קבוצת בית"ר כדורסל תשתיק אותו, יש פה לא מעט אוהדי בית"ר שמפחדים להזדהות (עם כמה מהם דיברתי דרך מסרים) מחשש שהאריה מחכה לציד, מה לעשות! אני מאותם שלא יהסס לומר את האמת, אני אוהב את כל קבוצות הירושלמיות כולל אס"א ירושלים, על אפו ועל חמתו,

bobas

New member
אז תקימו לכם ביתר בכדורסל.

ואז אשתוק לעד. בי נשבעתי. כעת חיה. תסכול עאלק.

z dead

New member
נו בבוני

תסביר את תאורית התסכול שלך... או שתנמק או שתפסיק לזרוק דברים באוויר כמו אחיך הקופים.

ואחרי כל הנ"ל

יש עוד מאוהדי ביתר עלובי נפש, חסרי חוט שדרה, שמתעקשים להיות במקום שלא רוצים אותם.

ומשהו קטן

נכון אני אוהד בית"ר כדורגל אבל תמיד ידעתי שאם תהיה בית"ר כדורסל, כל קשר ביני לבינה הינו מקרי בהחלט. ולגבי הכדורגל, אני כבר 3 שנים בקושי מתעניין בכדורגל ישראלי אז לא פלא שבית"ר גם ככה פחות מעניינת אותי כמו פעם.

אני כמוך אוהד

גם את בית"ר, למה לא! הייתי אוהד גם את בית"ר כדורסל בדיוק כמו שיש לי סימפטיה לאס"א נשים.

יו ! מה קורה לי היום..

מה עניתי? זה היה אמור להיות רק חלק מההודעה :/ שוב, השאלה: אם הייתה בית"ר כדורסל, היית אוהד אותה כמו שאתה אוהד הפועל?

למעלה