קרב להקות!

QueenCryBaby

New member
../images/Emo32.gif קרב להקות!

מחר בין 12:00-15:00 יתקיים קרב להקהות בקבוצה הזאת: http://www.facebook.com/NotJustMusic?ref=ts מיי כמיקל רומנס נגיד קאיזן, ברור שאנחנו לוקחים
בכל מקרה, מה שצריך לעשות זה לעשות לייק לתמונה של מיי כמיקל שתתפרסם. זה חשוב שתצביעו כי ככל שהמעמד שלהם בארץ יהיה יותר גבוה הסיכויים שהם יבואו יותר גבוהים, ותכלס זאת המטרה של כולנו
בכל מקרה אם אתם מגיבים שם אתם יכולים על הדרך לפרסם את הדף להביא אותם לארץ, http://www.facebook.com/McrIsrael הוא לא זז יותר מדי וזה ממש חשוב שיהיו בו הרבה אנשים. ... אז מה אתם שומעים עכשיו?

XoLilMissLolaoX

New member
אעאעאעאעאעא אני לא מאמינה!!

אתמול בצהריים שמעתי ששמו לנו כמה צלצולים של גלי ואז היום בבוקר אני נכנסת לבצפר הצלצול ב8 סינג!!!! של גלי אבל סינג!!! אעאעע לשמוע את המילים האלה על הבוקר!! אושר!!

QueenCryBaby

New member
אומיגאד יש לך בית ספר ממש אדיר חחחחחחחחח

אבל קדימה התחרות התחילה, תצביעו!

XoLilMissLolaoX

New member
חחח כהה חוץ מהעובדה שזה הגירסה של גלי

ורק ב8 בבוקר אז כההה מעולה!! אהה וחמש דק אחרי זה שלומי שבת...חחחח

XoLilMissLolaoX

New member
כן! אצלנו זה תמיד היה ככה כל פעם שיר אחר

ובכל שעה שיר אחר וכל פעם משנים תצילצולים אז עכשיו החליטו לשים גלי... אני נכנסת לתומי לבצפר ופתאום "סינג איט פור דה בוייז סינג איט פור דה גירלס!" ואני כולי רועדת לא נושמת עד שקלטתי שזה גלי גם התלהבתי אבל זה עדיין הוריד מההתלהבות חחח

Ayush Cohen

New member
ואווווווווווו אייזבה כיף לך ../images/Emo13.gif

לנו יש צילצול מה זה מטומטם מנגינה כזאת כמו מין רינגטון כזה, וזה מין שיר כזה דפוק

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifמה יש לכם נגד גלי?

זו אחלה של סדרה ואני מתה עליה והם עושים קאברים מדהימים לשירים! ואת האמת שאהבתי את של סינג... מאוד נחמד..

Ayush Cohen

New member
חח זה מעצבן שהם לא ממציאים שירים בעצמם

אבל בפרק של סינג הם סוף סוף חשבו על זה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחח אבל זה כל הקטע של הסדרה

שזו מקהלה והם לא עושים שירים משלהם, אלא מחדשים ומוסיפים עוד משהו לשיריןם שכבר קיימים .... סוג של כמו אמריקן איידול רק הרבה יותר טוב..

Ayush Cohen

New member
:) אני דונאת קאברים בלי קשר לגלי

כשראיתי את הפרק של סינג אז הסדרה הייתה בסדר לא כזה משעמם אבל מה שטוב בסדרה שהם מודעים לזה שהם שרים לא כמו בסדרות אחרות שראיתי כיאילו הם היו שרים ולא מתייחסים לזה כיאילו הם לא שרו אז בגלי כיאילו הם כן מודעים לזה וזה גם קשור למה שהם עושים אז זה היה כיאילו טוב

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחח אבל זה כל הקטע של הסדרה

שזו מקהלה והם לא עושים שירים משלהם, אלא מחדשים ומוסיפים עוד משהו לשיריןם שכבר קיימים .... סוג של כמו אמריקן איידול רק הרבה יותר טוב..

למעלה