קצת על עצמכם:

thumbelita

New member
../images/Emo32.gifקצת על עצמכם:

לקוח מפורום סקרים ושאלונים כמובן.. איזה מזל אתם? קוראים הורוסקופים? מאמינים באסטרולוגיה? שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדים? בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשמשעמם לך? באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? היית מעורב פעם בתאונה? צבע אהוב: היום המועדף בשבוע: מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כמה פעמים היית בכותל? ובירושלים? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון? על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? מפחדים מרעמים וברקים? מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? קופצים לתוך שלוליות? אוהבים קרמבו? אוהבים את הסימפסונים? בילית פעם בכלא? פשעת? רצחת? גנבת? הרמת יד על מישהו/י? אנסת? חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי? השחטת? לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? לאיזה צבע? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה? מתגעגע/ת לקיץ? מה עובר לכם עכשיו בראש? אוהבים להתחכם? המורים אוהבים אתכם? מאמין/ה בה'? למה? צמחוני/ת? אוהבים מוסיקה? אוהבים סרטים? אוהבים טלויזיה? מסנג'ר או איסיקיו? טלפון או פלאפון? מחשב או טלויזיה? שירים או סרטים? שוקולד מריר או לבן? כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? אבודים או נמלטים? זוג או פרט? בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שונאים כרגע מישהו? למה?

נמנמ אני../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

איזה מזל אתם?אריה
קוראים הורוסקופים?כמשעמם מאמינים באסטרולוגיה?לא תמיד שיר אהוב:יש מלא, זמר/ זמרת/ להקה אהובה:ואו לומדים?כע בבי"ס?לא, במוסד סגור. איזה כתה?ט' באוניברסיטה?לא איזה מקצוע?-- במה עובדים?-- כמה אחים יש לכם?3 בני כמה?27,23,8 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:יש הרבה מה
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:יש גם הרבה :S ספורט מועדף:כדוורסללל, וכדורגל,ג'ודו,ושחיה לפעמים. משקה מועדף:מים טעם גלידה מועדף:וניל עוגיות,ואיטלקי מה את/ה עושה כשמשעמם לך?ישנה, באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ?3
, לאלא אבל לא תמיד :| היית מעורב פעם בתאונה?לא צבע אהוב:צהוב וורוד
היום המועדף בשבוע:שבת מן הסתם מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?היו כמה.. מה משמח אותך?לראות אנשים שמחים,ולגלות שהמורה חולה.. ואני בדר"כ ממש לא אגוהיסטית כזאת אבל המורות לפעמים יכולות להיות כאלה מעצבנותת מה מעציב אותך?ואו יש הרבה דברים.. מה מכעיס אותך?שמשקרים מה מרגיע אותך?לישון מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?כע מעשן/ת?לא :| שותה משקאות חריפים?קולה זה חריף? איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?ישר כזה דובר אמת,עוזר לכל מי שסביבו ושלא אכפת לו רק מעצמו.. אוהב/ת את מדינת ישראל?כע
כמה פעמים היית בכותל?באאררוור ובירושלים?אם הייתי בכותל אז מן הסתם הייתי בירשולים
אלא אם כן יש כותל גם בתלא ביב ולא ידעתי[?!] כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?מתי שצריך, עישנת פעם סמים?לא איזה סוג?בע יש רשיון?לא על איזה טסט עברת?-- אוהבים לשחק?במה? איזה סוג משחקים?לשחק מלשון דרמה לא לשחק קלאס או מה שזה לא יהיה
שש בש או שחמט?ששבש
דמקה או שחמט?דמקההה עיר אהובה בעולם:אוקע,זה קשה. עיר אהובה בארץ:פתח תקווה?! ארץ שנואה בעולם:טהרן[?!] אוהבים את החורף?ככככככעעע מפחדים מרעמים וברקים?לאא חח מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?אפחד מה הכי כיף לעשות בגשם?נממ מלא דברים קופצים לתוך שלוליות?עברתי את הגיל לא?! אוהבים קרמבו?כעעעעעעעעעעע
אוהבים את הסימפסונים?כעעעעעעעעעעעעעע
[[מה הקשר!?]] בילית פעם בכלא?לא ]; פשעת?לצעוק על אחשלי?!
רצחת? רצחתי את אחשלי?~
גנבת?לא הרמת יד על מישהו/י?חלילה אנסת?]; חנית במקום שאסור?בארור,עם האמר שלי.. השתנת במקום ציבורי?מה השחטת?לא לא שילמת דו"ח?לא יצא לי נסעת מהר מידי?אולי בנחושנית שם שיש שם ג'יפים.. צבעת פעם את השיער?בע לא לאיזה צבע?^^ יש פירסינג?לא איפה?^^~ מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?חחחחחח לא משעמם בחיים?לא איזה סוג מים הכי טעים?אקווה נובה?
וסוג קולה?קוקלה קולה אני חושבתת ולא קריסטללללללללללללללללל
[[ישלי סיוטים מזה:|]] ותה?תה ויסצוסקי מתגעגע/ת לקיץ?לא בע מה עובר לכם עכשיו בראש?איך המורה תרשום את המבחן באנגלית :S אוהבים להתחכם?לפעמים
המורים אוהבים אתכם?כע
למרות הקשיים שאני עוברת אם זה,. מאמין/ה בה'?כע למה?ככה צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?כע אוהבים סרטים?כע אוהבים טלויזיה?כע מסנג'ר או איסיקיו?מסנ טלפון או פלאפון?טלפון,תמיד אפשר להגיד שלא אני דיברתי,. מחשב או טלויזיה?נממ לא ד'עת שירים או סרטים?סרטים ברור שוקולד מריר או לבן?מרירר
כריסטינה אגילרה או בריטני?אפחת 50 סנט או אמינם?אפחד לינקין פארק או סימפל פלאן? :| 0 או 1? לא ד'עת אבודים או נמלטים?נמלטיםם ואבודים זוג או פרט?לא אומרים פרד?! בליינד דייט או דאבל דייט? פגישה,. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?מהתרגשות ב רור שונאים כרגע מישהו?כע :| למה?ככה חיחי תווודהה

B o N u s

New member
וואו :|

למה א-ט אבל? אני אענה מחר בטח]-; אין לי כוח עכשיו]-;

thumbelita

New member
מה אתם בהלם?../images/Emo12.gif

קודם כל, על מה הפרצוף? זה לא חובה או משהו..רק חשבתי שזה יהיה נחמד אם נכיר טיפה יותר...
ו
- כי זה לא קשור לנושא הפורום... =]

VIK האחד

New member
../images/Emo13.gif

איזה מזל אתם?תאומים קוראים הורוסקופים?פעם ב... מאמינים באסטרולוגיה?טיפה שיר אהוב:אין אחד אהוב
זמר/ זמרת/ להקה אהובה:אין
לומדים?כן בבי"ס?עירוני י"ד איזה כתה?ח' באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם?4 בני כמה?הראשון בן 22 השני בת 17 השלישי(אני) בן 13 והאחרון בן 11 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:אין דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:אין ספורט מועדף:כדורגל משקה מועדף:קולה טעם גלידה מועדף:דובדבנים מה את/ה עושה כשמשעמם לך?הולך מכות חח
באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ?11 - 12 היית מעורב פעם בתאונה?לא זכור לי צבע אהוב:כחול היום המועדף בשבוע:חמישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?אין מה משמח אותך?כלום מה מעציב אותך?כלום מה מכעיס אותך?כלום מה מרגיע אותך?כלום מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים?כן,לפעמים
איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?את עצמי
אוהב/ת את מדינת ישראל?בטח כמה פעמים היית בכותל?הרבה
ובירושלים?כנ"ל כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?לא הולך עישנת פעם סמים?לא איזה סוג? - יש רשיון? - על איזה טסט עברת? - אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? היאבקות שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם:לא יודע
עיר אהובה בארץ:תל אביב ארץ שנואה בעולם:גרמניה אוהבים את החורף?לאאא מפחדים מרעמים וברקים?WTF?! מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? - מה הכי כיף לעשות בגשם? - קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? כן
אוהבים את הסימפסונים?בטח! בילית פעם בכלא?כן בגילגול הקודם פשעת?אםםםם?! רצחת?בנתיים לא גנבת?נדמה לי שפעם לפני המון שנים
הרמת יד על מישהו/י?כל יום כמעט אנסת?כן, את הבובת דובי שלי חנית במקום שאסור?- השתנת במקום ציבורי? כן השחטת? כן לא שילמת דו"ח? - נסעת מהר מידי?- צבעת פעם את השיער? כן (זה היה מצחיק
חחח) לאיזה צבע?בלונד יש פירסינג?לא איפה?- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? מאד איזה סוג מים הכי טעים? המים השקופים
וסוג קולה?קוקה קולה ותה?ויסוצקי מתגעגע/ת לקיץ?מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד מה עובר לכם עכשיו בראש?מסך לבן אוהבים להתחכם?כן לפעמים המורים אוהבים אתכם?טיפה מאמין/ה בה'?בטח למה?ככה צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?כן אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?כן מסנג'ר או איסיקיו?שניהם טלפון או פלאפון?שניהם מחשב או טלויזיה?שניהם שירים או סרטים?שניהם שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?בריטני 50 סנט או אמינם?50 סנט לינקין פארק או סימפל פלאן?לינקין פארק 0 או 1?10 אבודים או נמלטים?אבודים זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?בליינד דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?בלי סיבה
שונאים כרגע מישהו?כן למה? UNKNOWN

thumbelita

New member
עונה (לעצמי../images/Emo122.gif)

איזה מזל אתם? מאזניים קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: לא יכולה להחליט זמר/ זמרת/ להקה אהובה: יש הרבה
לומדים? רק עוד קצת! בבי"ס? יאפ איזה כתה? י"ב באוניברסיטה? כן איזה מקצוע? פרמקולוגיה ותקשורת פוליטית במה עובדים? שיעורים פרטיים כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? אחות-15, אח- 11 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לא 'דעת >< דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: חיחיחיחי
ספורט מועדף: כדורסל משקה מועדף: מים טעם גלידה מועדף: לימון/אמריקאית מה את/ה עושה כשמשעמם לך? ישנה.. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? לאחרונה 23-00:00 היית מעורב פעם בתאונה? לשמחתי לא
צבע אהוב: כחול היום המועדף בשבוע: שבת דהה מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?
מה משמח אותך? אין לי כוח לפרט ולכם אין כוח לקרוא רשימות מה מעציב אותך? כנ"ל מה מכעיס אותך? כנ"ל כנ"ל כנ"ל מה מרגיע אותך?כנ"ל מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? כן מעשן/ת? חה וחסה! שותה משקאות חריפים? לא! איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אבאמא אוהב/ת את מדינת ישראל? ודאי! כמה פעמים היית בכותל? 3 ובירושלים? 5 כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כמעט ולא עישנת פעם סמים? לא! איזה סוג? - יש רשיון? בדרך על איזה טסט עברת? מתפללת לראשון אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? קופסא/ספורט שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה (אני לא יודעת שחמט) עיר אהובה בעולם: עוד לא הייתי בכולו
עיר אהובה בארץ: כנ"ל.. ארץ שנואה בעולם: אהבתי את כל המקומות שהייתי בהם עד כה אוהבים את החורף? כן
מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? לא יודעת..אני מניחה שהרעם מה הכי כיף לעשות בגשם? להרים ראש ולחייך קופצים לתוך שלוליות? כבר לא (אם היו לי מגפי גומי הייתי משחזרת את הנוסטלגיה) אוהבים קרמבו? רק וניל! אוהבים את הסימפסונים? ברור!
בילית פעם בכלא? לא
פשעת? אהה? רצחת? חרקים.. גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? כן..כבר לא עושה את זה
אנסת? לא חנית במקום שאסור? מקווה שזה לא יקרה השתנת במקום ציבורי? בשירותים ציבוריים..גם בכמה יערות בפולין
השחטת? לא! לא שילמת דו"ח? לא.. נסעת מהר מידי? אולי בבינ(מ)בה.. צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע? .. יש פירסינג? שני חורים סטנדרטיים איפה? באוזניים מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? מדי פעם איזה סוג מים הכי טעים? מהברז? וסוג קולה? לא שותה! אל תשתו! זה מכיל חומצה זרחתית קטלנית! ותה? כן! מתגעגע/ת לקיץ? לא הכי מה עובר לכם עכשיו בראש? אני צריכה להתארגן לאימון אוהבים להתחכם? תלוי עם מי המורים אוהבים אתכם? כן
מאמין/ה בה'? רוב הזמן למה? כי כך הושפעתי וחונכתי צמחוני/ת? לא... אוהבים מוסיקה? בוודאי! אוהבים סרטים? ברור! אוהבים טלויזיה? דהה
מסנג'ר או איסיקיו? מסן טלפון או פלאפון? טל' מחשב או טלויזיה? תלוי שירים או סרטים? סרטים שוקולד מריר או לבן? לבן! כריסטינה אגילרה או בריטני? בריט..למרות שאני אוהבת רק את השירים הישנים שלה 50 סנט או אמינם? לא שומעת ראפ לינקין פארק או סימפל פלאן? לא שמעתי אותם אף פעם>< 0 או 1? 1! אבודים או נמלטים? לא רואה לא זה ולא זה זוג או פרט? תלוי מתי בליינד דייט או דאבל דייט? לא זה ולא זה לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? לא למה? כי זה סתם מתסכל..אני פשוט מתעלמת מכל אלה שעושים לי רע..

למעלה