קצת נחת...

yalyul

New member
../images/Emo32.gif קצת נחת...

זוכרים את השרוך? חייבת להשוויץ קצת... אמר: יומיים אני לא לומד, בקשו ממני לצייר תפאורה לטכס זיכרון אמרתי: טוב, תדאג לאישורים...שלא ירדו ציונים בגלל מכסה.. אתמול אמר: יצא בסדר אצלם כדי שתראי... היום פיתחתי תמונות ונשארתי עפ פה פעור... מחר על הבקר אני בבי"ס - לא, לא לחטוף על הראש... לחזות במו עיני במיצג.

גליה12

New member
ואוווו- איזה כשרון את מחביאה בבית

גם אני נשארתי עם פה פעור תבורכו!

חתכ´ת שרוך יש לך!!! ואואואו

האמת? באמת לא חשוב שילמד משהו בבית ספר כי מקצוע לחיים כבר יש לו. (אחותו שמזהה כישרון ,כשהיא רואה אחד כזה.)

bimbo.

New member
../images/Emo45.gif הוא מדהים השרוך הזה שלך! ../images/Emo45.gif

יש לו עוד יצירות? תביאי תמונות.

yalyul

New member
הנה עוד אחת

שאני לא אשוויץ? רק תבקשו ענק באנטומיה נשית...

yalyul

New member
לתלות בסלון או לא?

האיש ביקש השרוך ביקש הטלתי וטו מוחלט לא יקום ולא יהיה אלא אם יצייר בפרוטרוט בן זוג לאלמונית... בנתיים שקט היא מצאה מקומה בחדרו של השרוך מסכנה החלוצה שאין לה
...

AYELET1

New member
מה את דואגת לשידוך? ../images/Emo6.gif

ונראה ראוי להיתלות. כשרוני מאד השרוך שלך

לא מדברים על החבל בבית של התלוי

אמרו לי פעם . אבל הכותרת שלך נראתה לי פרוורטית ככה קצת כלומר ניחא השרוך, ילד מוכשר,(אמרנו כבר) אבל אם הוא מתחיל עכשיו לתלות בחורות מה יהיה בסופו יכריח קשישות לחצות את הכביש הלוך ושוב?
סתם צוחקת. הרעיון של לתלות בחורה בסלון כנושא לדיון משפחתי נראה לי לקוח ממשפחת הברון דה סאד.

dona flor

New member
איזה יופיייייייייי!!!!!!

ממש כישרון! מה זה יומיים לימודים ליד היצירה המדהימה? אם אפשר תני לו חיבוק ממני! אהבתי נורא!

AYELET1

New member
וואו ../images/Emo12.gif

מדהים , אין מילים!! טוב שיש גם כמה הודעות כאלו

DizzyMissLizzy

New member
מה אומר ומה אגיד...

זה מרגש לראות יצירה כזו ובייחוד, כשעושה אותה פרי בטנך

אמא1

New member
אני לא מדברת איתך

את לא מתביישת? אני הרי לא יכולה לפספס דבר כזה, ככה לעבור על סדר היום! בפעם הבאה שאני אגלה משהו רק אחרי שאקרא בפורום אני מפרקת אותך כמו ש"השרוך" שלך פירק את היצירה הנפלאה הזו שלו. כבר שכחת מי נושמת את הילדים שלך הכי עמוק ללב שרק אפשר? זהו לך!!!! דווקא אני כועסת עלייך דרך הפורום! מחר בבוקר גם אני בבית הספר!

yalyul

New member
תודה בשם השרוך

שכנראה לא יכול היה להתאפק...ובדק מה התגובות בעצמו אמא1- עוד היום את מקבלת מנה של התחנפויות ... שיהיה בקר נפלא לכולנו

gitcat

New member
מדהיםםםםם - איזה כשרון - חבל"ז../images/Emo47.gif

זה ציור בכלל? נראה ממש כמו צילום ואיזה יופי הרעיון של השבירה. הרבה יותר חשוב מכמה שיעורים משעממים. יש לו עתיד גם בלי פיזיקה וספרות

דסי אשר

New member
יולה- ציפור הציעה לי להכנס ולראות..

ממי הוא כזה מוכשר? מאבא או מאמא? בן כמה הוא? באיזו טכניקה מבוצעת העבודה? האם זה ציור, שבנוי בקולאז´ או תצלומים? או אולי באמצעות סריקה של מחשב? נדמה לי שהציפור אמרה- ציצה- שזה ציור. נפלא, תשוויצי!!! דסי

yalyul

New member
דסי, מכירה את הציפור...

ציור פחם סינטטי (לא צילום ,לא סריקה) גודל 240x 160 מוכשר בזכות עצמו אינסוף חלומות ובהיות בהקיץ...

למעלה