קצת נוסטלגיה!

Rוית

New member
../images/Emo32.gif קצת נוסטלגיה!

מצאתי אתר עם שירים של תוכניות הטלוזיה שכולנו גדלנו עליהם! תוכניות כמו- אליסה בארץ הפלאות, אלף ואחת אמריקות, אמיגו וחברים, בבאי, בולי איש השלג, בינבה, בלי סודות, דנבר הדינוזאור האחרון, הזרבובים, המלך בבר, המעופפים הנועזים ועוד המוןןןןןןןןן! רציתי לפרסם את הלינק ואז נזכרתי שכמנהלת בתפוז רצוי שאני אכבד את החוק שאסור לפרסם לינקים להורדה (למרות שאני לא סגורה מה הזכויות יוצרים על זה אבל אני בטוחה שיש).. בכל מקרה, מי שרוצה קצת להזכר בילדות שישלח לי מסר וישקע בנוסטלגיה
חוצמזה, מי שרוצה סתם לשתף בדברים שלאו דווקא קשורים לאלאניס, זה המקום
(ואני מקווה שאתם יודעים שאתם מוזמנים לפתוח שרשור
כל כמה זמן שבא לכם סתם, לדבר על מה שאתם רוצים)

ערן1987

New member
הוי,נשמע נחמד!

אשמח אם תשלחי לי קישור.. ורוצה אוף? מחר באה העוזרת שלנו לנקות ואני צריך לסדר את החדר שלי,ולסדר זה דבר שאני ממש שונא לעשות(אבל כשאני מסדר-אני מסדר כמו גדול)

Rוית

New member
גם אני ככה..

שאני מתחילה לסדר, אי אפשר לעצור אותי! אבל עד שאני מתחילה לסדר........ אהה דווקא יש לי חדשה מרעישה
אני רישמית משנה את השם שלי! בת.ז, בהכל!! כן כן, מהיום, לא תקראו לי רווית אלה רוית

ערן1987

New member
חח,מזל טוב? ../images/Emo3.gif

אם זה עוזר לך,ידידה שלי שינתה את השם שלה מאירנה לאורן(זה שינוי קטן מאוד לעומת השינוי שלך
)

Kill Bernard

New member
אוי כן אני מכירה את זה! ../images/Emo6.gif

הורדתי משם כמה שירים, ובנוסף להרבה אלאניס ועוד אחרים, שמנו אותם ברדיו בי"ס בהפסקה... היה מבדר להסתכל על פרצופים של אנשים כששמנו את בינבה.. (הלם קל נראה לי) אה. שיר שולט. (רותם, אם את קוראת את זה - תסתמי ות מ ו ת י.. תודה
) ו... לזרבובים היה שיר?
גם לבבר. זה לא היה סתם מנגינה כזאת של פסנתר או משהו?

Crazy Figgy

New member
סתמתי, מתתי וקמתי לתחייה.

אכן אתר שולט. תודה על הקרדיט
...

matanbu

New member
../images/Emo32.gif מסיבאפי 2004

מישהו יודע שהוא בא? אגב, למי שזה מעניין אותו, תהיה להקה מדהימה על הבמה... שהחברה שלי היא הסולנית המאממת שלה. מומלץ ביותר :)

המלצות בשעת תסכול

כעת אני יודעת שיש באפשרותי לפתוח שירשורים גם כשלא נוגעים לגברת מוריסט, אז אעשה זאת. היום, הסתובבתי בשנקין, נכנסתי לאוזן השלישית ושם חיפשתי דיסק של ערן צור, לאחר שהמוכר הנחמד בישר לי את הבשורה המאכזבת - הדיסק לא נכח *גם* שם, חיפשתי דיסק של טל גורדון- גם הוא לא נמצא, פיציתי את עצמי באוסף מרשים ונוגע של שינייד אוקורנור, ככל שאני זוכרת נכון, גם יקירתינו אלאניס הודרכה מנטאלית מעבודתה הנפלאה והכל כך מוזיקלית של שינייד. אוסף נהדר ומרטיט,מועבר באווירה מנלכולית. פשוט נפלא. יחד עם זאת, נתקלתי (עלק נתקלתי, אמצתי עד זיעה בכדי הכביכול התקלות הזו) בשיר נוסף מאלבומה החדש והמלא ציפיות של פיונה אפל אהובתי הנמצאת בקבע תמידי זה זמן רב , אני מופתעת לטובה עד כה . שינוי ביזארי למוזיקת ברים-שנות 50 + שירי דיסני וכמובן-קולה המרענן המעורר תאי גופי ללא מנוח. סביר להניח שמחר אקנה בכסף שנאגר בקופסתי הכתומה והיפה עוד דיסקים, כלל הנראה אקנה את "רציתי שזה לא ייגמר" של טל גורדון אשר מארחת את אהובתי (כן, גם היא) רונה קינן. דיסק נהדר, כבר זכיתי לשמיעות חוזרות שלו, מטרת הקניה היא לא אחרת מאשר תמיכה- סביר להניח שנתקלתם בשיר "רציתי שזה לא ייגמר" בערוץ 24 וכדומה, שיר מצמרר בשילוב נפלא של לחן ומלל. עוד דיסק מומלץ, פרובקטיבי בתכנו-"אתה חברה שלי" . פרוייקט מטעמו של ערן צור לגדולה מכולן- יונה וולך. הדיסק כולל בתוכו מספר שמות נכבדים כגון קורין אלאל, רונה קינן וכו. וודאי שאקנה את החדש של פי ג'יי ארווי. נכתב בשעה מאוחרת של חוסר מעש, מצטערת על אי נוחות אם נגרמה אחת כזו. צפו להמלצות נוספות- זו דרכי להביע תסכול בחוסר מעש נורא שכזה. :)

נריה פי

New member
בדיחה

(בגלל שנורא נורא משעמם לי) אם ביורק, תתחתן עם טום יורק, יקראו לה- ביורק יורק. :)

למעלה