קפוא!

FOBit

New member
אמ........./images/Emo110.gif

אני הולכת שבוע הבא לבדוק כמה עולה להדפיס 70 חולצות.. עוד משו?
באמת שאני אשמח לעזור! רק במה?

FOBit

New member
הא ו...../images/Emo110.gif

אני יכולה לעזור לך בהכל, חוץ מפוטו כי אני גרועה..

liorez

New member
וואי נו אל תוותרו!

בבקשה! אם אני יכולה לעזור במשהו - רק תגידו..! ואם באמת אחרי הכל אתם יורדים מזה.. אין אפשרות רק לשלוח להם את המכתבים?

ליאל,יש לי רעיון,

בוא נעשה שירשור מסודר,ואני יודעת שהיו המון בנושא הזה אבל ככה: תפתחי שירשור עם כמה נושאים:1.מי שיש לידו חנות קרובה שמדפיסה על חולצות והוא מוכן לקחת אחריות,שישלח לך מסר. 2.מי שלא נתן את הפריטים-מסר 3.מי שעוד לא הזמין או\ומעוניין בעוד פרטים-מסר אלייך שירשור מסודר שיבהיר מה הבעיות עם ההתעכבות ואפשר גם לחלק תפקידים קטנים לכל אחד, ובאמת שכל הכבוד לך,אני לא הייתי מצליחה להרים פרוייקט כזה ,אז חבל לזרוק שנה שלמה לפח קחי ת'זמן תגמרי עם הבגרויות ונתחיל לעבוד.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo7.gif

באמת חבל... אבל אני מבינה את ליאל שיש לחץ והכול
אבל לפי דעתי- לא חייבים לוותר עליו אחרי כול המאמץ והעבודה הקשה, אפשר לדחות אותו מעט, אחרי שירגע הלחץ [אני אופטימית
]

LadyInPink

New member
טוב אז ככה................... ../images/Emo79.gif

אני לא שמעתי ממך בקשר לחולצות ואני באמת רוצה לעזור לך כי זה נראה לי חבל... אז אם יש משהו שאני יכולה לעזור אני ישמח! אולי כדאי לא לבטל לגמרי אלא לחכות קצת כי זאת באמת תקופה לחוצה... ואם בא לך תעבירי את זה למישהי אחרת או משהו בנתיים אבל זה באמת חבל!!!

SuperGirl711

New member
../images/Emo207.gif קעקוע העטלף שיש לפיט.

אני מחפשת תמונה או חולצה של פיט וונטז עם הקעקוע של העטלף המצויר על הבטן שלו, ללא הבטן עצמה. תודה!

תכנסי לאתר של Clandestine ותזמיני ../images/Emo9.gif ../images/Emo101.gif

אני כמעט בטוחה שאפשר להזמין משם את ההודי הזה..

Fall Out Liel

New member
חח אני שם כבר מאזינה קבועה../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

הוא משמיע הכל מהכל ואפשר לבקש ממנו מה שאתם רוצים באייסי

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo207.gif

השבוע אני לא יפתח את תמונת השבוע כי אין לי זמן בגרוש
שבוע הבא אני יפתח
מצטערת

Mrs Wentz

New member
לכולם!!

http://www.atzuma.co.il/petition/tal2356/1/1000 תחתמו על העצומה לביטול החוק של משרד החינוך!!! פרטים מלאים כתובים בראש העצומה!

למעלה