קפוא

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif קפוא ../images/Emo186.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: אם כבר השאלה של איציק, ספרו לי על איזה סוג מוצר כן הייתם מוציאים הרבה כסף.

Blackcandle6

New member
ממש קופא פה הא?

לשאלתך... בזמנו אילו היה לי כל כך הרבה כסף חופשי הייתי קונה כמה גיבסונים (גיטרות) ובכלל כל מה שקשור לכלי נגינה... אבל עכשיו אני כבר לא יודעת..:) לא שזה משנה. ומשהו לא קשור, בגלל חוסר מעש ושיעמום פתחתי גם בלוג TV, בגלל שיש שם הרבה אנשים סוטים הייתי שמחה לצ'וטט יותר עם אנשים שאני מכירה. אז כנסו בכיף.. blogtv.com blackcandle143

ToryMaster

New member
לפטופ, בהחלט

אוכל סופר איכותי לחתולה מצדיק מבחינתי גם הוצאה מופרכת. וכמובן - חברים, אין גבול לסכום שאוציא על חברים שלי, בין אם זה מתנות סתם כי בא לי, הלוואות כי צריך, או כל דבר דומה.

Guid

New member
/tapuzforum/images/Emo45.gif על לפטופ.

אני לא מתחרט על זה ש``יצאתי פראייר`` וקניתי דגם איכותי יותר ממה שהייתי אמור לקנות... /tapuzforum/images/Emo9.gif

לבנדר א

New member
אם מישהו רואה אותי מחוברת במסנ,

זו לא אני. אלא אם אני פותחת איתכם שיחה ומחילה לברבר על "אמג המסנ סוףסוף עובד התגעגעתי כל כךךך$%$%@#" ואז, כן, זו כנראה אני. לתוהים: מסתבר שרק איתי יש לו בעיה והוא מתחבר ספונטנית מדי פעם, כשבא לו. כן. *headdesk*

למעלה