ערב טווווווווווב:]
0 0ליוש0 New member 4/1/07 #41 אככןןןןןןן כן:] אני בכבודי בעצמי כאן:] אם אני יפתח תותי תשרשר אותי לאוף חחחחחחחחחחחחחחחחח
0 0ליוש0 New member 4/1/07 #44 אנחנו כבר באוףףףףףףף מה כבוד שאני פה? אני מרחמת עליכם אישית. טוב תסבלו מה אכפת לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אנחנו כבר באוףףףףףףף מה כבוד שאני פה? אני מרחמת עליכם אישית. טוב תסבלו מה אכפת לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
0 0ליוש0 New member 4/1/07 #53 נכון...מה לעשות החיים קשים../images/Emo13.gif אני עצובה בשבילכם.. במחשבה שניה לא אכפת לי תסבלוו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכון...מה לעשות החיים קשים../images/Emo13.gif אני עצובה בשבילכם.. במחשבה שניה לא אכפת לי תסבלוו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מ מורוש101 New member 5/1/07 #69 חח אין לי כוח לרשום מגילה גם פיצוליה ביקשה ממני והבטחתי לה שאני ירשום בקומונה שלה של אור וספיר ולא רשמתי חח אין לי עצבים לזה גם ככה לא יקראו
חח אין לי כוח לרשום מגילה גם פיצוליה ביקשה ממני והבטחתי לה שאני ירשום בקומונה שלה של אור וספיר ולא רשמתי חח אין לי עצבים לזה גם ככה לא יקראו
מ מ א י י ק New member 4/1/07 #57 ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif
ר רוני לאב מירי ושירי New member 4/1/07 #48 חדשהההה../images/Emo9.gif קוראים לי רוני אני בת 14 וחצי מרמה"ש... וזהו... תגידו תודה לליוש שהביאה אותי לפה אז אני מקווה להשתלב פה... אה ו... עפרררררררררר#$%$&#$!@#$@
חדשהההה../images/Emo9.gif קוראים לי רוני אני בת 14 וחצי מרמה"ש... וזהו... תגידו תודה לליוש שהביאה אותי לפה אז אני מקווה להשתלב פה... אה ו... עפרררררררררר#$%$&#$!@#$@