קים חדשים

היום יש לי מגן במתמטיקההה../images/Emo3.gif

מועד ב'
יאללה לסיים עם זה כבררר אני רוצה חופששש

טנקסס../images/Emo9.gif & OMGGGGGGGGGGGGGGG../images/Emo12.gif

הציוניםםםםםםם של הבגרויותתתת שליי
*שוק שוק שוק שוק שוק* אנגלית קיבלתי 90
שאלון A .. ומתמטיקההה ..... שאלון 002 .. הומרה הבן אלףף שיחנק שיפטרו אותו אמןן הגיש אותי על 50 במקום על 58 שזה היה הציון שקיבלתי במגן
.. ועשיתי ת'בגרות עם ציון 50 והייתי בטוחה שאני יכשל .. בגלל זה אני עושה עכשיו תגבורים .. בשביל לעשות חוזר .. קיצוררררררררררררררר בבגרותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת קיבלתיייייייייייייייייייייייי 100
=OOOOOOOOOOOO OMFGGGGGGGGGGGGGGGGG .. ואני הייתי בטוחה שנכשלתייי ... גאד .. אז בציון המשוכלל < אני מקווה שאתם עוקבים ^^" > קיבלתי 75 .. והייתי יכולה לקבל 79 אם הוא היה מגיש אותי על 58 .. חח אבל עדיין ..... בא לי ללכת אליו ולעשות לו "ננההההההההההה בננההההההההה תראהההה יא מורה ז$%#$^^ .. זה הוכחה שאתה לא יודע ללמדדדד!!" .. אם הייתי יודעת שזה הציון שלי לא הייתי צריכה לעשות חוזר .. אבל אם כבר התחלתי ולמדתי אז יאללה .. גם ככה נשאר לי עוד יומיים ללמוד ..

../images/Emo42.gifמהההההההההההההה?!!?!?!?

100 בבגרותתת?!?!?!?!?!?!?
אני לא מבינה הזה כלום, כמה יחידות את עם עשית שאלון 022? אמא! 100!#@ איזה גאון!#

חחחחחחחח אני ממש לא גאוןןןן../images/Emo12.gif

חח עצוב ומפדח להגיד את זה אבל ב 001 נכשלתי .. והייתי בטוחה 10000000000000% שאני אכשל גם בבגרות הזאת .. כי אני לא ידעתי כלוםם ... במחברת יש לי 6 דפים כתובים בלחץץץ .. אני לא השתתפתי בשיעורים .. תמיד הייתי מדברת עם חברה שלי .. או מבריזה .. וזה בגלל שהיה מורה חרא שלא יודע ללמד בגרושש .. הוא בחר לעצמו חלק מהכיתה שהוא רוצה ללמד ולימד רק אותם ולכול השאר לא התייחס אפילו שהתאמצתי לקראת הבגרות אז לא הצלחתי .. ואז אמא שלי הביאה לי מורה פרטית .. ורק בזכותה .. אח ורק בזכותהההה קיבלתי את ה 100 הזהה
אממ תראי אני עושה 3 יחידות .. 001 002 003 כל אחד זה יחידה .. עכשיו נשאר לי לעשות את החוזר של 002 ובי"ב לעשות 003 .. אני גרועה במתמטיקה .. מתעבת את זה .. אבל אם אני ממש רוצה להצליח ומשקיעה אז אני מצליחה
טפו טפו טפו .. ד"א אני לא יודעת באיזה כיתה את .. ואם התחלת לעשות ת'בגרויות .. אבל בגרויות במתמטיקה זה ציון מצטבר .. כאילו יש 6 שאלות בבגרות .. וכל שאלה זה 25 נקודות .. ככה שאם את עונה על הכול נכון זה יהיה 150 נקודות .. אבל מכיוון שאין ציון מעל 100 אז גם אם את מקבלת יותר מורידים לך את זה ל 100 .. מקווה שהבנת
וסורי על החפירה

I R i T 94

New member
הצבעתי../images/Emo45.gifוקצת חוויות מהמחנה העפלה~ ../images/Emo217.gif

הוו כן. מחנה העפלה של הנוער העובד והלומד. חיכיתי לזה הרבה. זה היה המחנה הראשון שלי. ופגשתי מלא אנשים נחמדים. הגעתי לשם, וישר אני ומאיה דיברנו בטלפוןD: הווו. עשינו שלום במרחק של 100 מטר. XD ~חפירה על מאיה, נא להתכונן~ מאיה ועוד מלא ילדים שמאיה הכירה. מאיה מקובלת
מאיה, עוד צריך לשדך אותך לירין הזה. אתמול שטנו ב"ספינה" והיה קרב מצחיק כזה של קפא"פ. [קרב פנים אל פנים, משהו עם מקלות מטאטאXD] וכולם פתאום "פייט! פייט! פייט!" XDDD ואז העפלנו בעתלית. פעם שנייה שאני עושה את זה. והיו מלא בנות שהתבכיינות ואשכרה פחדו
ו.. בערב אתמול, כשמאיה הכירה לי אנשים נחמדים, היא סיפרה על השם של הקבוצה שלהXD ושכחתי אותו עכשיו. אתם בחיים לא תעלו מה אומרים הראשי תיבות שלהםXD והיה גם הפב"ש. נחשוXD פאק. כל משפט שני יש "XD" ><'

צ ש ט ש

New member
שיו היה כזה מעולה (הזהרו מחפירות)

חח אני כזה 'תגידי את רואה את השלט של AVANTI POPPOLO?? אני מתחתיו!' XDDDDDDDD וזה לא שאני מקובלת.. פשוט יש לי נטייה להתחבר עם אנשים חדשים... וירין כזה מותק!!! אעאעאעא הוא אמר לי שיש לי עיניים יפות!! ושאני מצלמת יפה D:::::::: אעאעאעאע איזה חמודדדד
(אכן כן, מבצע 'לשכוח מאלדר' הושלם בהצלחה D: ) וקפא"פ זה מגניב. ובריטים זה קקי. ואצלנו כל הבנות רצו שיחטפו אותן XDD ואנחנו קבוצת קלא"כ!! קיפודי למה אתה כתום! ולי אין שום קשר לשם הזה. אני הייתי בכלל בקבוצה-שמחליפה-שם-כל-כמה-חודשים (הפיג'מות, קפוצ'ינו, בלXגן ועוד הרבה) שזה בעצם היה ד'1 (עד בערך ה'). ד'2 היו הפב"ש (הפועל בית שחי
) ובכתה ו' התאחדנו כי לא היו מספיק בקבוצה שלנו. ובחטיבה התאחדנו עם קלא"כ כי הפב"ש לא באו והם גם נהייו מזה מגעילים >< שיו היה מחנה כזה טוב..פאק והבנות אצלנו כאלה מפונקות הן החליפו בגדים פעמיים ביום בערך O_O ואני כולי לייק 'וואטף אני מחליפה כל יומיים ><' ונשאר לי מלא ממתקים |: פאק היה כזה כיףףף אבל אני אוכל לפגוש את כולם שוב רק שנה הבאה באיזשהו טיול ;; וואו אני כל כך צרודה... חח כשחזרתי הביתה לא דיברתי ישר נכנסתי להתקלח XDD ואז כשדיברתי אמא שלי הייתה מזועזעת מהקול שלי אז היא נתנה לי כפית דבש. וזה דיי עזר!! ממ אני אלך לקחת לי עוד אחת <: ואז בלילה פשוט הרגשתי שאני נרדמת על המחשב XDD אז הלכתי לישון בעשרה לאחת עשרה וישנתי פאקינג 13 שעות O_O ובלילה האחרון שיחקתי עם עיריתי ועוד ילדה ועוד 3 בנים (ירין אחד מהם D::::: ) אמת או חובה.. ואז כולם הלכו לישון וירין ואני נשארנו ודיברנו עד איזה ארבע וחצי ואז המדריכים צעקו עלינו כדי שנלך כבר לישון
והאוכל במחנה נפלא, וכל מי שאומר אחרת לא מבין מהחיים שלו
טוב בקיצור, היה מחנה ממש ממש שווה.. אמ... מתי מפגש!?!??!!?

I R i T 94

New member
המחנה היה שולט#@^*^@#(../images/Emo217.gif

אבל ביום השני ניסו להרעיל אותנו
נתנו לנו נקניקיות בצבע ירוקקי
ואני אכלתי רק לחמנייה. אבל שאר האוכל ממש טעים#$@! בכל המחנה התקלחתי רק פעם אחת. והפאקצות כלכך עיצבנו אותי "יואו עירית למה את לא מתקלחת? איזו מגעילה!" כמה מפונקות אפשר להיות? אני לבשתי את אותם הבגדים כל הזמן כמעטXD אני היחידה שלא ישנתי כלום? נרדמתי רק ב4 וחצי.. היה חמסין.. והתעוררתי ב7 וחצי O-O וכשחזרתי הביתה הלכתי לישון ב1 וחצי-2, וקמתי ב7 וחצי בשביל בדיקות דם
אה כן.. ישנתי בצהריים איזה שעה.. נרדמתי מול הטלוויזיה>< יוצא שישנתי רק 7 שעות
היו ילדים אצלנו שישנו 20 שעות O-O שנה הבאה טיול מיםD::::: ואז..ואז.. אני אראה אותך שובD:~

fireyes

New member
סתם כי בא לי להגיד..../images/Emo13.gif

יש לי 100 בבגרות באנגלית ,שאלון A ו84 במת' שאלון 001

למעלה