קייצי

Franka

New member
סקר...

מי לפי דעתכם סולן טוב יותר באיירון מיידן - פול דיאנו האוריגינלי והמקורי או ברוס דיקנסון המחליף? מי שווה יותר כסולן?

טוף

אני שמעתי את איירון מיידן רק עם ברוס דיקינסון, והוא לא רע בכלל....אבל אני חושבת שההודעה הזו מתאימה יותר לפורום מטאל.

GeForce 5

New member
הראשון כמובן ../images/Emo26.gif

שקלתי להוסיף את Live After Death לשרשור של ההופעות החיות הטובות ביותר, אבל, עם כל הכבוד, Iron Maiden עדיין לא להקת רוק קלאסי, אולי אגדת Heavy Metal מיוחדת בפני עצמה...

WhiteSnake 85

New member
בתור מעריץ מושבע מאוד שלהם

שני הסולנים לא רק ששונים בהחלט בקולם, אז גם שונים באופי המוזיקה שלהם וניתן לראות את זה באלבומים שלהם. אני אוהב את הראשון אך היו לו סה"כ כמה? 2 אלבומים? הם היו מצויינים ומדהימים, אך לשני היו יותר אלבומים עם מיידן וכמה אלבומי סולו יותר ממספר האצבעות שעל כפות ידי: זה מביא באופן ברור ליותר להיטים שניתן איתם להעריץ את ברוס על זה. פול היה מצויין אך הוא היה זמן מאוד קצר במיידן, לעומתו דיקינסון הוא וותיק. מקווה שעזרתי לך...

Jam Head

New member
למה שלוש תגובות ?

שאפשר רק אחת ? חחח טוב זה די ברור שברוס דיקנסון הוא הסולן המועדף עליי שמדברים על מיידין. ממש אין קשר פה ללהיטים או חרא כזה , כי להיטים זה רק לפי מה שהרוב אומר , ובד"כ הם לא השירים היותר טובים של הלהקה ! פשוט שאיירון מיידין עם דיקנסון זה להקת הבי מטאל לעומת מיידן עם פול שזה יותר להקת רוק כבד בריטית.

WhiteSnake 85

New member
סלח לי

ברשותך אני אחלוק עלייך.... בתקופת פול מיידן ניגנו צורת מטאל מאוד אופיינית להם ולא מוצא בהם שום אלמנטים של רוק כבד. יש הרבה גיטרה,הרבה באס פחות צרחות והמון קטעי סולואים לא כבדים של גיטרות. ממש קשה לי למצוא יסודות של רוק כבד בריטי במיידן בתקופת פול. לדעתי צורת הנגינה של מיידן באותה תקופה אף הביאה לצמיחת להקות מטאל קצת יותר כבדות כמו ג'ודס פריסט (ברייקינג דה לאו) שאולי בהן ניתן למצוא רוק כבד. ובקשר ללהיטים - על טעם ועל ריח אין להתווכח. אל נא ונשכח שכל להקה (ואני חושב שממש כמעט כולן) שהגיעה אל אוזנינו התחילה בלהיט שלהם והמשיכה ללהיטים אחרים עד שהגיעו שירים פחות מוכרים שלפעמים ומוצאים בהם יותר עיניין. אבל הכל מתחיל מהלהיטים, שנקראים כך בגלל שהם הכי נפוצים בקרב אנשים.

T z i a N

New member
ארז נץ חוזר - 24.4.03

זה יקרה ב 24.4.03 ארז נץ ולהקתו במחווה ללד זפלין ו-deep purple הבארבי כפר סבא http://www.barby.co.il מי שראה תמיד חוזר ומי שלא ראה שיבוא לחוות משהו אחר אחד נגני הגיטרה הגדולים של הארץ ביחד אם זמר הרוק אחד הטובים בארץ מלווים בנגנים מהשורה הראשונה בארץ נותנים לכם את ההופעה הכי חמה בארץ של led zeppelin - deep purple כמעט שעה ו 40דקות של רוק נטו להזמין מקומות מראש www.lukach.heavymetal.co.il ________________________________________

T z i a N

New member
שלאה מצויינת, אבל

אתה יכול לבקר באתר שלהם ולברר את זה. בלי קשר, תראה באתר ונראה אותך יום חמישי (ב-24) לילה טוב, ארתור.

noosh

New member
אני בהחלט אהיה בהופעה הזאת

לד זפ, שאני אפספס?! ויום אח"כ שליחי הבלוז, הם ממש עושים לי את החופש, הבארבי האלה!

Noel Gallagher

New member
אואזיס במדינתינו

אני - נער מדופלם מן הצפון, תמיד חלמתי לפגוש את הנער/ה היחידה מסוגה שמעריצה את הלהקה היחידה מסוגה: אואזיס. אבל החיפושים בינתיים לא עולים יפה, וכל מה שיש להציע בשבילי זה עוד סגנון סיגריות ואלכוהול טהור (והמבין יבין). אולי מישהו יוכל לעזור לי למצוא קהילה קטנטנה של נוער מעריצי אואזיס בצפון?

meandmeandme

New member
חחח... ../images/Emo9.gif...

יכולת להיות יותר נחמד אבל אז זה לא היה מצחיק
אממ.. בקשר לשאלה של הבחור. לא יצא לי לראות דיון על אוזיז בפורום הזה מאז שאני פה. חוץ מהזכרות קטנות פה ושם אנחנו לא ממש עוסקים בהם אז יכול להיות שאתה מחפש במקום הלא נכון
. בכל מקרה, חפש שרשור של דילן עם קישור לאיזה רשימה, יהיה שם משהו שמאוד יעניין אותך. (זה קשור באלבום המצליח morning glory) חיחי

לא סתם לא יצא לך- הם פשוט לא שיכים

לכאן. פינק שאל קודם (בצחוק אני חושב) אם יש להקה שאנחנו לא מכירים, אז אני למשל לא מכיר את אואזיס, חוץ משיר או שניים ששמעתי באקראי ברדיו, אין לי ממש מושג מה זה, אני חושב שיהיה לבחור קל יותר למצוא מעריצים אחרים או מידע בפורום מוזיקה בתפוז (או לפחות הפניה לפורום המתאים)

למעלה