קייג'ן

SickAgain

New member
מזל טוב ! ../images/Emo176.gif ../images/Emo175.gif ../images/Emo124.gif

למרות שאנחנו לא מכירים כל כך, אבל מצל טוב , שמחה ואושר..בקיצור-כל טוב :)

HelterSkelter1

New member
הצעה../images/Emo70.gif

אני מציע שנתחיל פה הרגל של NP - Now Playing בפורום. כל מי שכותב בפורום הודעה, ושומע מוסיקה תוך כדי - משתף את אנשי הפורום בקח שבתחתית ההודעה הוא כותב (לדוגמא מה שאני שומע ברגע זה): NP: פרווה חמה - מוסיקת רחוב קפיש?

Wonder goat

New member
אתה מכיר את השיר של

פרווה חמה "האות ו'" אני חושב שככה קוראים לי להתחשב שזה כל המילים בשיר

HelterSkelter1

New member
לא

א. אני לא אגיד שומדבר בקשר לNP שלך
ב. "האות ו"? לא מכיר חיה כזאת. השיר מופיע באחד האלבומים שלהם?

I n n u e n d o

New member
סתם שאלה

אתם יכולים למחוק אחר כך,רק שיענו לי. הממ,פעם היה לכם תחרות מי הזמר הכי טוב/גיטריסט וכו רק אם מישהו יכול להגיד לי את התוצאות זה יהיה נחמד.תודה.

SickAgain

New member
אממ..

רוברט פלאנט, הזמר האגדי של לד זפלין נבחר במקום הראשון בתחרות הזמרים. בזמן תחרות הגיטריסטים עוד לא הייתי בפורום ולכן התאפשר לדיויד גילמור מפינק פלוייד לקחת את המקום הראשון :)

OzzzzzY

New member
התוצאות:

זכה דייב גילמור (ובצדק) בתחרות הזמרים זכה ג'ימי פייג' (גם בצדק)

ThE RhythM

New member
הא?!

סיק אגאין ענה על זה כמו שצריך :) ג'ימי פייג' (למרבה הצער) לא זכה בכלום רוברט פלאנט לעומת זאת- כן!

OzzzzzY

New member
../images/Emo4.gifעזוב , אני אדיוט...../images/Emo4.gif

זאת ההודעה הכי מחורבנת בהיסטוריה שלי... מה שקרה זה שהתכוונתי לתת קישור ל"תחרות הגיטריסטים" , כשפתחתי את הפורום בעמוד חדש ראיתי שהוא שהוא ענה כבר , אז לחצתי "שלח" , בלי הקישור , ולא שמתי לב שהגזרתי את המשפט במקום להעתיק... בקשר לטעות השנייה , אין לי הסבר לזה...אהה יש לי...אני אדיוט , ג'ימי פייג'...זמר?!?...חחח...הצחקתי את עצמי... לא יודע מה יש לי היום...כנרה זה מהג'וינט.. נראה לי שאני שם לזה סוף...ומתאבד...

ThE RhythM

New member
חפיף../images/Emo13.gif

אתה לא אידיוט, אני בטוח. ואל תתאבד... באמת שחבל עלייך.

OzzzzzY

New member
כשאני קורא את ההודעה שלי שוב...אני

ממש מרגיש אדיוט... כאחד שחולה על לד זפלין , ויש לו את כל האלבומים , לרשום שג'ימי פייג' זמר זו ממש בושה... הטעויות האלה נובעות מהסיבה שאני אף פעם לא קורא את ההודעות לפני שאני שולח אותן... עכשיו למדתי לקח , אני לא רוצה לעשות לעצמי יותר בושות...

Wonder goat

New member
רית'ם עם אני הייתי מתאבד כל הפעמים

שאני טעיתי היה לי יותר קמבקים |מצביקה פיק| -> גיטריסט של סגול כהה לא?

Nir of GondoliN

New member
רק היום!!!

סרט כמו תיעודי על הכנת שבלול של אריק אינשטיין! בעשרה לשבע! ערוץ 10! ניבל' יאהב את זה בטח!

hells bells

New member
hey פינקו חמודי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה דיסק מגניב שלחת לי. הופעה של סגול כהה גדול אתה!!! שיחקת אותה גם תיאטרון החלום עם ה-גלאס פריזון לא יוצא לי מהרש כבר שבועיים,איזה כייף שיש חברים כמוך שדואגים לעדכן את הזקנים בחבורה. המשך בדרך זן!

ראית את הוידאו של מלמסטין?

המצלמה לא תופסת את כל תזוזת האצבעות המהירות שלו... ומה עם גולת הכותרת של הדיסק, הסיבה שבגללה הוספתי לך עוד דיסק חוץ מדרים... מה עם הפלאואר קינגס?! שמעת?

למעלה