קטנטנן...

lirohn

New member
../images/Emo25.gif|נשיקהמה המצב אנשים?../images/Emo25.gif

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם עם יש לכם תמונות של יהודה לוי לשלוח לי ושל אגם בקיתור אני רוצה את כל התמונות שבאהבה מעבר לפינה אז עם תוכלו שלחו לי חולה עליכן לירון

לימור ר

New member
היום גיליתי משהו מאוד מעניין!!!....

ולמרות שאני לא מכירה אתכם החלטתי לשתף אתכם..... דבר ראשון אני לא ממש רואה אהבה מעבר לפינה... אבל לפני כמה ימים ראיתי פרק אחד במקרה... דרך אגב זאת אחלה סדרה... ופתאום גיליתי (אבא שלי אמר לי) שאסנת חכים היא קרובת משפחה שלי... חחח... ואני בכלל לא ידעתי על זה... זה ממש נחמד...!!! http://community.msn.co.il/comm_community_page.asp?CommID=8117 target=_blank>http://community.msn.co.il/comm_community_page.asp?CommID=8117 target=_blank>http://community.msn.co.il/comm_community_page.asp?CommID=8117 target=_blank>http://community.msn.co.il/comm_community_page.asp?CommID=8117 כנסו לכתובת מי שאוהב את עפר שכטר!!!... ותרשמו שם... כי אני הולכת להזמין לשם את עפר שכטר שיגיב בפורומים!!!.... אז תרשמו!!!!!...

לימור1977

New member
לימור ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gifו...

יאללה תפעילי את הקשרים המשפחתיים שלך ותעלי תמונות שלה לפורום...מה את אומרת?

לימור ר

New member
!!!...

אני קרובת משפחה שלה אבל היא בכלל לא מכירה אותי... אנחנו לא מדברות או משהו...

לימור1977

New member
לירון, יש לך תמונות בגלרייה למעלה ו

יש גם תמונות באתר הסדרה, ובעוד אתר ששייך לגיא ונעמה והוא נמצא בשורה למעלה(את תמצאי אותו אחרי שתעשי רענון כמה פעמים).

lirohn

New member
כן ראיתי מאמי בכל מקרה אמון תודה לך

ורשמתי את המספר האיסיקיו תוסיפי אותי

AmiTutiT14

New member
../images/Emo32.gifקטנטנן...

כולם להצביע היום להראל סקעת!!!! דרך האינטרנט זה לא עולה כסף!! אני מתחננת... בבקשה. תודה רבה אני מתה עליכם!!

לימור1977

New member
אני הולכת להתעלף../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifכנסו...|חיבוק

היום בשעה 23:15 בערוץ 2 ישודר הסרט "בעל בעל לב". בסרט הזה משתתפים: צק ברקמן (עמי), סמי הורי (גולן) ואסנת חכים (אורית). אני לא מאמינה שסוף סוף אני אזכה לראות את הסרט הזה. הסרט הוא רק 45 דקות אבל שמעתי שהוא קצת גס, אז אני לא ממליצה לצעירים שביניכם לראות. סליחה אם פתחתי סתם שרשור אני פשוט שמחה ורציתי לשתף אותכם. שתהיה לכם שבת מקסימה כמו שהולכת להיות לי. באהבה לימור.

SupeRonit

New member
בדיוק רציתי לכתוב על זה ../images/Emo26.gif

צק חתיך (כרגיל)-ועוד פה יותר צעיר סמי שעיר (כרגיל)-ועוד בחזה (
) אסנת חמודה (כרגיל)-ועוד ילדונת וזה הסיכום שלי

לימור1977

New member
הוצאת לי את המילים מהפה...

התאכזבתי מהסרט כי הוא יותר מידי ילדותי. ולצק מתאים שיער בלונדיני שזה השיער הטבעי שלו. סמי נראה טוב חוץ מהפרווה חחחחחחח סתם ואסנת מצחיקה כרגיל.

וי הראל סקעת כזה מתוק בדיוק דיברתי.

עכשיו דיברתי איתו בטלפון הוא כזה מתוק ....אין עליו...לא שכחתי את יהודה כמובן אבל הראל פשוט ריגש אותי לחלוטין...בשבילי הוא הכוכב בא...

dont be heavy

New member
איך דיברתם איתו???????????

שמעו אותכם בטלוויזיה? דרך אגב- בטוח שהוא בשלישיה בניצנים!

AmiTutiT14

New member
ייאאא דיברתי עם הראל../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

הוא היה כזה פפוש
הייתי עם כמה חברות שלי אתמול באיזה שעה 1 בלילה... אז אקיצר, דיברתי איתו, ואני כזה "ייא..."... עוד שניה אני מתעלפת
ואז הוא דיבר איתי... ואני כזה ישר "וואי הראל אני מתה עליך אין לך מושג כמה שאני מתה עליך... אני פשוט חולה עליך... הצבעתי לך 250 פעם וכל החברות שלי גם... וכשתהייה בניצנים אז נבוא עם השלטים הכי גדולים.. ואני פשוט מתה עליך... ואני אובססיבית לגמרי לגביך!" אז הוא אמר "אל תהיו..." וכזה ציחקק.. כי הוא לא סטאר הוא עדיין לא מבין מה כל ההערצה ומה כולם רוצים ממנו.. אז הוא התבייש. אז עניתי לו "אבל כיף לי להיות אובססיבית לגביך!". ואז שאלתי אותו עם הוא למד בבית צבי, והוא ענה שכן. שאלתי אותו אם הוא מכיר מישהי בשם שושו... הוא ענה שלא...
ועוד כמה שאלות... בכל מקרה, היה פיצוץ של הפצצה של החיים

ha907

New member
נחשו מי השניה שדיברה איתו?

הראל אם אתה רואה את ההודעה הזאת.. אני הילדה שדיברה איתך רוב הזמן ואמרה לך שאתה ממש חמוד ומתוק.. (קוראים לי הלי אגב) ו... ממממ... אני אמרתי לך מההתחלה שזה ברור שטפפפה הזה יפסיד לך וגם הבת השניה למרות שאמרת שהתחרות הייתה קשה! ושתדע שטפפה זה כמו טפט!

ונחשו מי השלישית?

אני ..... כזה מתוק...מעניין מי יזכה שבוע הבא אני מתנפלת על הטלפון

למעלה