קטנטן ...

LillipooT

New member
../images/Emo32.gif קטנטן ...

ממ.. ממש לא קשור לדוסון קריק.. אבל בקשו ממני לגייס עזרה אז זה מה שאני יעשה !! =) אוקי.. למריה קארי יוצא אלבום חדש. הסנגל הראשון ממנו יושמע היום בשעה 23:00 ב-88 FM (שמעתי את הסנגל.. אני אישית ממש אהבתי אותו!!) הנה לינק למידע על תחנות רדיו ורשימות אי מייל.. מי שאוהב את מריה ורוצה לתמוך בה שישלח אימיילים ויבקש את השיר.. תודה

../images/Emo15.gifאני לא אוהבת אותה...../images/Emo98.gif

היא צרחנית ויש לה קול צורמני שמזכיר את קרמיט הצפרדע עם דלקת בגרון... היא הולכת כמעט ערומה ... אה... והיא אשפזה את עצמה בבית משוגעים ... חבל שהיא לא הייתה פה בכיפור... : ) אבל... אני אוהבת לענות את עצמי ואני ייתן צ´אנס לסינגל החדש שלה למרות שיש לי ציפיות בגובה הדשא ממנה... ביי...

omris

New member
אז זהו שמריה כבר עברה את כל הסיפור

הזה של האישפוז, וזה לא ממש היה בית משוגעים.. רמיט הצפרדע עם דלקת בגרון ???
אנחנו מכירים את אותו קרמיט ??? לא זכור לי משהו כזה .. תני צ´אנס לשיר חדש ונראה ..

eranmc

New member
חחחחח

אני רואה שחברינו עמרי עושה למראיה פירסמות
איזה מעריץ!

שעטנז

New member
למי איכפת ממאריה קארי?????

אני אישית שונא אותה... אבל אחרי ששמעתי את השיר אני פשוט מאוהב בקול שלה!!!!!!!!!!!!! תמיד חשבתי שיש לה קול מגעיל, אבל ננתי צ´אנס ואני ממש שמח... כי זה מה זה שיר יפה!!!! חברה תנו לו צ´אנס... אתם לא תצטערו!!!!!! (בלי נדר)

../images/Emo15.gifלצערי...../images/Emo98.gif

אחרי שמיעה של הסינגל החדש עכשיו... היא לא איכזבה אותי... הוא נשמע כמו כל השירים שלה... האוקטבות שלה בגרון נשמע כאילו היא התיישבה על סיר בוער... נו, טוב כל אחד והמוסיקה שהוא אוהב... : ) אני יישאר עם בלינק 182 ... : ) ביי...

סליחה,

אבל טעמכם ז"ל... טוב... די... אני רעה. פעם... *מסתכלת לצדדים* שמעתי שיר של בריטני ספירס. אההההההההההההההההההההההההה!

../images/Emo15.gifצריכה הנשמה דחוף !!!../images/Emo98.gif

מיכל ?!??!??!? בריטני ספירס ?!?!?!??!? העולם השתגע ? הדגים עלו על העצים . החזירים התחילו לעוף ? שמישהו יסקול אותה ועכשיו... ביי...

אבל זו לא אשמתי!!!

זה א-ח שלי! אח שלי!!! *סניף* הוא... הוא.... אני לא יודעת למה. אני לא יודעת מתי... אבל הוא... הוריד שיר של בריטני! ואני... הקשבתי בתומי לווינאמפ *סניף* בעודי משוטטת באינטרנט... ופתאום... פתאום Iris נגמר ופתאום... ואז כש... ואני... *פורצת בבכי חסר מעצורים*

../images/Emo15.gifאנחנו פה איתך...../images/Emo98.gif

מקשיבים לכל מילה... תוציאי את הכל... : ) אולי נתחיל במשהו פשוט : ... My Name Is Michall & I Am A Britney Spears Fanatic Fan וכולם ביחד: !!! We Love You Michall ביי...

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

א-ס-ו-ר להגיד את המשפט הזה! *סניף* (אני מצודדת הרי) אני לא... אני לא

למעלה