קטן

adidas88

New member
../images/Emo32.gif קטן

אני רואה יותר ויותר אנשים מתכננים את ה"חופש הגדול" שלהם ואני חושבת בתור שמיניסטית (לשעבר). זהו? לי אין חופש גדול? זה זמן לפני צבא.... ו-וואי זה מוזר. לא מפחיד ולא מרגש
אבל מוזר לכל השמיניסטים (לשעבר) אתם רואים את השנה האבה שלכם בצבא או שרק אני לא רואה?

samata

New member
מממ עוד לא "חופש גדול" ../images/Emo3.gif

אחרי הבגרות בספרות (3 ימים למנייאק) נדבר :) אני בתכ'לס כבר הייתי עד לפני חודשיים בערך בראש של "עוד שלושה חודשים אני בצבא"...אבל דחיתי מיולי לנובמבר, ככה שהראש שוב חושב על מה לעשות לפני...שזה בעיקר לטחון עבודה בשביל טיול לתאילנד או טורקיה (תלוי כמה החברים השמנים שלי יחסכו כסף..לי לא יהיה חסר אחרי כל השעות באבטחה
). אני מאמין שאני שוב אכנס למחשבה על זה שאני כבר לא אזרח שוב לקראת סוף ספטמבר...עד אז אני לא חושב על זה יותר מדי - פשוט מנסה לעשות חיים :)

Daemonlior

New member
החופש כבר כאן.. והוא ארוך ../images/Emo3.gif

החופש שלי התחיל לפני כמה חודשים טובים..והוא הולך להמשך עד דצמבר.. אגב, הזמן לפני צבא זה "ה-חופש", צריך למצוא עבודה, לעשות קצת כסף, ולהנות כל החופש. בעזרת השם נוסעים לאיה-נאפא עם החברים! לגבי השנה בצבא.. אף אחד לא באמת רואה את זה, חוץ מהקד"צים ואלו שהתמיינו לפני, והצעה שלי, ככל שתחשבי על זה פחות, תהני יותר, יש לך 3 שנים שלמות לחשוב על זה כל כך הרבה (בעצם לך יש שנתיים). Let things be.

Krishi

New member
אני כבר רואה את השנה הבאה לשחרור

חחחח חו. מזה... לא משנה כמה שנים יעברו.. כל פעם שיגיע יולי-אוגוסט אני אגיד לעצמי שהתחיל החופש הגדול...

רן88

New member
אני גם לא ממש רואה את עצמי בצבא

אבל עוד ארבעה חודשים אני נכנס למסגרת הזאת, מקווה שהתפקיד באמת יהיה טוב. בינתיים אני מקווה שאני אנצל את התקופה הזאת ואהנה בה כמה שיותר.

רן88

New member
מה? אתה מדבר על קיצור השירות?

אני מדבר על זה שאני נכנס לצה"ל בסוף אוקטובר (שזה עוד ארבעה חודשים), לא מדבר על השירות (שמן הסתם אני מעדיף שיקוצר).

Krishi

New member
יקצרו יקצרו..

לא מזמן (שלשום) נפל לידי מסמך שמפרט הרבה דברים וקיצור שירות זה אחד מהם. כנראה תבוא הודעה סופית בסוף חודש יולי הקרוב.

M o l

New member
השאלה למי מקצרים ואת מי משאירים

עוד 4 חדושים...

Krishi

New member
גם את מי שישאירו.. לא כזה נורא..

משכורת של קבע ב-4 חודשים אחרונים של השירות אני מוכן בהחלט לסבול.. חח..

Krishi

New member
הודעה רשמית של משרד הביטחון

המשכורת לא גבוה במיוחד... הסכום האחרון ששמעתי היה 2500... אבל זה בטוח עדיף על ה-365 שקל אני מקבל היום, במיוחד שאני לא עושה כלום בצבא.. חח..

samata

New member
נצל"ש

בואו נוסיף קצת פלפל לנושא...כמה מכם הולכים לקרבי ומי כאן יודע כבר סופית לאן הוא יתגייס?

Daemonlior

New member
קרבי? נהה

אני עוד מפנטז על ממר"ם.. נחכה ונראה מה יסגר עם זה..

רן88

New member
רק לפני כמה ימים הודיעו לי סופית

שהתקבלתי לאע"מ שחקים במודיעין, אז לשם אני הולך...

למעלה