קטן

mgie

New member
יש אנשים שאי אפשר לשנות, את עושה את הדבר

הנכון ביותר בשבילך ובשביל הילדים שלך לעתיד אבא של בעלי הוא בדיוק אותו הדבר, הוא לא החזיק את הנכד הראשון שלו!!! בשנה הראשונה כי הוא העדיף לעשן במקום הוא דוחף לו שוקולדים בכמויות (למרות שאנחנו מתנגדים) ואני לעולם לא אשאיר אותו לבד עם הבן שלי, אלא רק אם גיסתי או הבת זוג שלו באזור, פשוט לא סומכת עליו וגם בעלי לא הדבר הכי גרוע זה שהוא בא אלינו אולי 4 פעמים מאז שהבן שלי נולד (היום בן שנתיים וחצי) וכשאנחנו כבר מגיעים אליו אז לא תמיד הוא "פנוי" אלינו, הוא אף פעם לא מתעניין לשאול מה שלומו, הוא פנסיונר שלא עושה כלום עם עצמו עם כל הכאב הגענו למסקנה שאין מה לעשות, לא עוזרות השיחות והתחינות שיהיה קצת יותר סבא (אבא שלי נפטר מזמן אז יש לילד שלי רק אחד) ולכן זה מה יש ועם זה נסתדר, ניפוץ האשליה היא לא קלה אבל לפחות אנחנו יודעים מה אנחנו לא נעשה עם ילדנו ונכדנו

מתחילים מחדש בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

פועלים מהבטן? ספרו לנו בפורום גרושים גרושות על החלטה לא רציונאלית שקיבלתם ושהשפיעה על חייכם באופן משמעותי ואולי תזכו בעותק מהספר התחלה חדשה - המדריך השלם לחיים הטובים, בהוצאת ידיעות ספרים. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=200&MessageId=122328395
שירים בתמונות פורום איתי פרל מזמין אתכם להשתתף בחידון נושא פרסים. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לנסות לזהות את השירים על-פי התמונות. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1755&MessageId=122361266

down under1

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo24.gif

כואב לי לקרא את הסיפור שספרתך לא רק בגלל הסבתא שהיא, אלא כי אני מנסה לתאר איזה אמא היא היתה עבורך לא רק בתור אדם בוגר אלא בינקותך, ילדותך... תראי כמה שונה, רגישה, קשובה, חמה, אחראית את יצאת. מראה שאת חזקה יותר מהאטימות שלה (אני לא רוצה להשתשמש במילים קשות מידי בכל זאת אמא שלך). ברור שאין לכם ברירה אלא לא להשאיר אותה עם הנכדים. כל הכבוד על החוזק להחליט זאת וזל שיש לך חמות שיכולה לרוצה לעזור. שיהיה לכם המשך הריון עגול ומשעמם ואם בנים הם סימן לארגזמה.. אז גם הרבה מאוד בנים!

חמדת35

New member
בפעמים הבאות לקרוא לסבתא השנייה

ולעולם לא להשאיר את הילד לבד עם הסבתא הזו, שחושבת שזה בסדר לעשן לידו ולהשקות אותו ביין. בעניין גסות הרוח שלה - הדיבורים המיותרים על יחסי המין שלכם והאכזבה המוזרה ממין העובר - הייתי סופגת בשקט. והכי חשוב: מזל טוב ובהצלחה.

../images/Emo32.gifא.ש.י.ק או מי שיודעת איך מונעים

מאנשים לראות בכרטיס שלי איפה גלשתי ומה כתבתי? רק אותי זה מעצבן?

לא רק אותך זה מעצבן ../images/Emo24.gif

נכנסת לעולם שלך
ניהול
הגדרות
שליחת עדכונים
כל מה שאת רוצה שלא יראו, תסמני "אף אחד (יש שם הציגו את ההודעות שלי מהפורומים וכו'). אל תשכחי ללחוץ שמירה. אחרי כן, אם את רוצה לוודא שזה תפס תעברי שוב ל"פרופיל שלי" ובצד שמאל למעלה יש "איך הפרופיל שלי נראה בעיני אחרים", ואז את רואה בדיוק מה שאחרים רואים (או לא רואים, אם הצלחת...)
ותגידי לי אם תהיה לך בעייה עדיין...

אויש, תודה, בדיוק אתמול גם אני ניסיתי לסדר את

ההגדרות האלו ללא הצלחה יתרה. באת לי בדיוק בזמן

משו משו!!!

אכן, רעיון עם פוטנציאל הצלחה רבה, מקווה לזכור לפעמים הבאות כשאצטרך (יש לא מעט כאלו....) שבת נהדרת שתהיה...

יה-יה את גאונה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה כ"כ טוב דבר כזה! שאפשר לשפוך ככה את כל הח#@ שתקועה בפנים בלי לפגוע באפ'חד
בלי שיסתכלו עליך כמו משוגעת
ובלי לריב אח"כ עם החמות / הבעל / הגיסה או כל מי שזה לא יהיה. את אחלה!!!!

חמודבה

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif מסעדה ליום נישואין ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שבוע הבא אנחנו חוגגים יום נישואין. בתוכנית, כמיטב הדייטים בסרטים: דינר אנד א מובי . מחפשת המלצה למסעדה טובה באיזור המרכז. כל סגנון והצעה יתקבלו בברכה... (תמיד יש לי אלף ואחד רעיונות ושצריך לממש אני שוכחת) לא צריך להיות כשר.

מזל טוב ../images/Emo13.gif

לצערי אין לי רעיונות למסעדות, אנחנו לא יותר מדי אניני טעם (או אולי דווקא כן?!) ולא אוהבים המון דברים ולכן המבחר שלנו די דל. המליצו לי על לוקאס ברח' מזא"ה (בשרים ופירות ים) האיש שלי אוכל עם חברים בצהריים ברוסטיקו (איטלקית, יש ברוטשילד ועכשיו פתחו גם בבזל). חוץ מזה גיליז בנמל אמורה להיות מוצלחת. זה מה שעולה לי בראש כרגע. אם זה יהיה מקום מוצלח, ספרי, אנחנו גם חוגגים החודש יום נישואין.

לא זכרתי שגם את...

אני יודעת שחברה אחרת היתה שם עם המשפחה שלה ואמרה שנחמד... מה הכיוון שבא לכם?

למעלה