קטן

mitsi miaoo

New member
../images/Emo32.gif קטן

קשור ולא קשור. אצלי בבית לא מעשנים. פשוט לא ואם מישהו שמעשן מגיע והוא חייב אז הוא מוזמן לרדת למטה (אני גרה קומה 2) למי שזה לא מותאים שלא יבוא, אפשר להיפגש בעוד מקומות חוץ מאצלי בבית. ההורים שלי מעשנים כבדים מאז ומעולם וכשהגוזל נולד הודעתי להם שלא מעשנים בקרבתו ואחרי כל התקפי האסטמה חזרתי והדגשתי שאין עישון לידו תחת שום נסיבות. אתמול הייתה לי סקירה מערכות (הכל בסדר ויש לנו עוד בן, ממש חתיך, עשה לנו פוזות חבל על הזמן) ורצינו ללכת החצי ואני אז שאלנו את אמא שלי אם היא רוצה לשמור עליו או שאני אקרא לסבתא השניה או לבייביסיטר וכמובן שבתהליך היא אמרה מיד שכן אבל בתנאים שלה (כמו תמיד) שזה אומר אצלה בבית, היא לא צריכה לקלח ולהאכיל ומותר לעשן לידו. כמובן מייד סרבתי ואמרתי לה שזה צריך להיות אצלי כי הוא צריך ללכת לישון במיטה שלו ואנחנו בטיפול שינה ואני מעדיפה לשמור על רצף בשביל לא לפגוע בתהליך וכי אי אפשר למנוע מילד ארוחת ערב רק כי לסבתא לא בא להאכיל אז אמרתי לה לא ותודה וזהו. היא חשבה על זה ואמרה שהיא מסכימה לתנאים שלי וככה היא באה אלינו אתמול לשמור עליו. איך שהיא הגיעה היא ישר מיהרה "לזרוק" אותנו מהבית "נו, מתי אתם הולכים כבר.." ו"אולי תאכילי אותו עכשיו" ו"קדימה אם יש לכם דקה תקלחו אותו מהר..מה בלי שמפו?" ואנחנו ככה בריצות לקלח אותו, להכין לו אוכל ולרוץ לרופא שואלת את אמא אם היא רוצה סיגריה אחרונה היא כמובן אמרה שכן וירדה למטה מיד כשחזרה הלכנו. ובכל זאת איחרנו בעשר דקות. בכל אופן, הקטן לא נרדם (הוא לא שותה פורמולה וגם לא לוקח מוצץ) והיא מתעקשת שהוא רוצה בקבוק וצריך מוצץ אבל אין לי פורמולה בבית אז היא נתנה לו לשתות יין תוסס שנשאר מראש השנה (בשביל להרדים אותו) והתעקשה שבגלל שאני לא נותנת לו מוצץ אז הוא לא רגיל (יש מיליון מוצצים בבית ויש לו גם תמיד במיטה) ובגלל זה לא נרדם, עישנה בבית ובסוף כשיסיתי לברר איך היה היא הסתירה הכל ואמרה "אם הוא היה בבית שלי הוא היה מתקלח ואוכל כמו שצריך ונרדם כמו שצריך" וכמובן עשתה פרצוף של "את האמא הגרועה ביקום". ספגתי, הראתי לה את התמונות, אמרתי לה שזה בן היא הוציאה לשון ועשתה פרצוף נגעל ואמרה לבעלי "אתה לא יכול לעשות בנות? מה תמיד ביחסי מין היא מגיעה לאורגזמה, את צריכה להנות פחות ולהביא בנות". הוא לקח אותה לבית שלה ואני נשארתי עם המחשבות וממש לא בא לי שהיא תבוא שוב לשמור עליו. יצא ארוך (כמו שתמיד יוצא לי כשאני מנסה לקצר) אני מגיבה בצורה בלתי סבירה לארועים? אני יודעת שאני צריכה להגיד תודה על העזרה, אבל גם במחיר של הבריאות של הבן שלי (היא משוכנעת שסיגריות לא מזיקות כי אחותי ואני בסדר אבל לשתינו הייתה אסטמה של ילדות עד גיל מאוחר ולה בעצמה יש אסטמה בגלל הסיגריות). אשמח לכיוון.

n o a p

New member
את בסדר גמור!!!

אני בהלם, מה זה? בתנאים שלי? בלי אוכל? בלי מקלחת? בחיים שלי לא שמעתי על סבתא כזאת, הצלחת לחדש לי. ברור שלא מעשנים ליד הילדים גם בלי שיהיו להם בעיות של אסטמה, זה לא קשור, זה לא בריא נקודה. יין???? אני בהלם. נשמע לי אמא טיפוס אמיתי, קשה לי להגיב, גם על התגובה שלה על הבשורות המשמחות שלכם. את לא חייבת להגיד תודה על העזרה כי את לא חייבת להעזר בה, לפי מה שאני מבינה יש אופציות אחרות, אז לכי אליהם. לא כל הסבתות מתאימות לתפקיד ולא חייבים בכוח. את ממש לא נשמעת אמא גרוע, נשמע שהיתה לך אולי אמא גרוע...

../images/Emo45.gif כל מילה

ועם כל הצער שבדבר,
בעיקר על השורה האחרונה. על "עזרה" כזאת לא צריך להגיד תודה. צריך להשתדל להימנע מלקבל אותה. להיעזר בה רק אם אין ברירה, כלומר רק אם אין בייביסיטר אחר.

תשמעי, עם כל סיפורי החמות שהיו םה

והיו לא מעט, חלק ממש מרשימים, עוד לא יצא לי להגיד - היא ממש בהמה! איזה פה מלוכלך. לא רוצה להאכיל את הילד? תמצאו בייביסיטר, היא לא שווה את החיסכון

../images/Emo2.gifהאמת אני בשוק טוטאלי

ואת בסדר גמור. אני גם בהריון ואם דבר כזה היה קורה לי אז הייתי יושבת ובוכה הרבה (ואני ממש לא בכיינית אפילו לא בהריון!!!) ולא רק שזה היה בא עם הרבה שיחות הסבר קשות! זה גם היה מגיע עם החלטה שהיא לא תשמור עליו יותר!!! לא משנה מה יהיה לדעתי היא עברה כל גבול!!! והיציאה שלה לבעלך ולך אחרי הסקירה
אני באמת ב-ש-ו-ק !!!
חזק ממני

פלגיה

New member
נראה לי שהכי בריא בשבילכם

לוותר על העזרה של אימא, ולמצוא בייביסיטר קבועה ואחראית לזמנים כאלה. כזאת שלא תעשן, ולא תתווכח איתך על שיטות החינוך שלך. את הקשר עם סבתא תבנו בעזרת ביקורים, כשאתם בסביבה כל הזמן.

memko

New member
את חייבת שיחה רצינית עם אמא שלך....

זה ממש לא יפה איך שהיא מתנהגת!!, היא חייבת לכבד אותך כאמא של הילד ואת דרך החינוך שאת מאמינה בה ואיך שאת רוצה שהילד שלך יהיה. אם זה לא מקובל עליה היא מוזמנת לא להביע דעה וגם אתם לא תשתמשו בשירותיה כביביסיטר, זה חייב להיות דו צדדי. אני מבטיחה לך שהיא לא תרצה "לאבד" את הזמן שלה עם הנכד בגלל הפה שלה. תגידי לה כמה זה מפריע לך, זה ממש מוגזם.

../images/Emo2.gif זה מה שיש לי להגיב על זה

קודם כל יש לה פה מלוכלך, ואם חמותך היתה מדברת אליך ככה, הייתי מצפה שבעלך יעמיד אותה על המקום. מה זה, הוא בטח נעלב נורא. היא אמא שלך ואת זה את לא יכולה לשנוץ, אבל את בהחלט לא חייבת להשתמש בשירותיה כבייב סיטר, קחי בייבי סיטר בתשלום וזהו, לא שווה את הריבים איתה על זה. אבל לדעתי את חייבת להעיר לה, על מה שהיא אמרה לבעלך, זה ממש ממש פוגע, וגם לא ממש עיניינה, מה אתם עושים במיטה.

בוליפלג

New member
הכיוון הוא גבול ברור והפרדה, עד שתגיעי למצב

שלא תצטרכי לשמוע ממנה את הדברים שהיא לא אמורה להשמיע, בטח ובטח לא לכם. האירועים הם שבלתי סבירים, ולא התגובה שלך. מבחינה פרקטית: ביביסיטר בתשלום

שירון28

New member
האמת נשארתי בהלם מהסיפור שלך..

קודם כל מזל טוב על הבן החדש
לגבי אמך, עדיף שלא תבקשי ממנה יותר לבוא ולשמור וכמה שיותר לבקש בכלל דברים תקחי מטפלת/בייביסיטר בתשלום ואז את יודעת שמה שאת רוצה קורה את בסדר גמור, והדרישות שלך הגיוניות להחריד ברור שילד צריך לאכול ולהתקלח ולא לעשן סביבו כי זה מה שאת רוצה וזו דרך החינוך שלך( שאני מסכימה איתה במאה אחוז!) ובכלל מה שהיא אמרה לך ביציאה על הנכד החדש שיהיה לה זה פשוט
אין לי מילים ותאמיני לי שעל עזרה כזו אין לך מה לומר תודה

kseniali

New member
לא נעים בכלל

הייתי נמנעת מלקבל עזרה כזו, במיוחד אם אפשר לקבל אותה ממישהו אחר.

../images/Emo12.gif

קראתי וגם קראתי את מה שכתבו לך, אני בכוונה לא מגיבה כי לפעמים עדיף להתאפק וחוץ מזה בנים זו שמחה גדולה גם בנות כמובן , עדיין בנים זה כייף גדול אני בטוחה שהקטנטון יביא לכם המון אושר בעזרת השם ועוד חוץ מזה - אני זוכרת שרצית מקטין אסלה אז לפני יומיים הלכנו לד"ר בייבי במשה דיין וראינו בדיוק את המקטין שצילמת ואני ישר חשבתי עלייך
תתעודדי חמודה ואל תקחי הכל ללב שולחת המון

דיינו

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifרופא שיניים בגבעתיים למבוגרים

רצוי שעובד עם מכבי...יש המלצות למישהי? אפשר גם ברמת גן תודה!

חמודבה

New member
אני מרוצה מהרופא שלי

אבל הוא פרטי. הוא מקבל ברמת גן ברחוב אהרונסון. רוצה?

דיינו

New member
תודה רבה!אבל אם כבר פרטי

נראה לי שנחפש יותר קרוב לבית. בינתיים הלכנו למכבידנט והיה בסדר...שוב תודה.

mitsi miaoo

New member
תודה רבה

על כל התגובות. כתבתי ומחקתי את התגובה שלי כבר כל כך הרבה פעמים שכבר קשה לי לעשות סדר במחשבות. החשיבה על התגובה גרמה לי להיזכר בכל הפעמים שפניתי אליה לעזרה ויצאתי בוכה. ואני כל מדי פעם חוזרת על הטעות הזאת. בעיות ביחסים בנינו תמיד היו, בעיקר בגלל שאני לא הסכמתי עם השיטה שבה חינכה את אחותי ואותי וחוסר ההסכמה נמשכת עד היום. אני עובדת על עצמי קשה מאוד שלא לקחת את הדברים שהיא אומרת לי ללב אבל היא אמא אז זה קצת קשה כי ההגיון אומר דבר אחד והלב דבר שני. יש החלטה שהיא לא תשמור עליו יותר ואין כאן בכלל שאלה. אמנם חמותי גרה רחוק מאוד אבל תמיד שמחה לבוא ואני יכולה תמיד לבקש מהבת של הגננת לשמור עליו, היא מכירה אותו והם מסתדרים טוב. למזלי לי יש את בעלי (שגם יצא ממשפחה מטורפת לא פחות) וביחד אנחנו משתדלים להיות שונים במודע מההורים שלנו. פשוט תמיד כשדמיינתי שיהיו לי ילדים אז הסבים והסבתות היו נחמדים ואהבו ותמכו ובפועל את חמי ואת אמא שלי אסור להשאיר עם הגוזל ללא השגחה (גם לא ללכת לשרותים) ולמזלי חמותי ואבא שלי הם בסדר אבל הם בדרך כלל רחוקים ולא זמינים. כנראה שאאלץ להתמודד עם ניפוץ הפנטזיה וטוב מוקדם ממאוחר. אז באמת תודה רבה על החיבוקים והתמיכה. ולכל מי שצם, צום קל.

בוליפלג

New member
../images/Emo201.gifההתפקחות כואבת מאד, אך

כשמגיעים לאיזשהי מנוחה, לאחר סערה, היא משתלמת ומפנה המון אנרגיות למקומות אחרים. (מנסיון)

למעלה