קטן

../images/Emo32.gif קטן ../images/Emo2.gif

כי זה באמת חסר משמעות אבל בכל זאת ,סתם להוציא את זה מהסיסטם יש ילד בן 10 להערכתי מוכר סנדוויצ'ים אצלי בבניין בעבודה כל בוקר הוא נכנס להציע לי סנדוויץ' ואני אומרת לא, תודה וביי היום אמרתי לו שוב - לא תודה הילד יצא כולו זועם כי לא קניתי , יצא ואמר שמנה בטטה כאילו מה זה זה? מה אני בכלל נעלבת מילד בן 10??? חכו חכו מחר אני אתפוס אותו מהאוזניים אני אלמד אותו קצת נימוסים ודרך ארץ...

XD

הרגת אותי אל תתפסי מהאוזניים כי יותר כואב לתפוס מהשיערות. ולמרות שבא לך נקמה מתוקה, תנשמי עמוק ותגידי בדיוק את זה "מה אני בכלל נעלבת מילד בן 10"?? אגב אולי תבררי מה פתאום ילד בן 10 עובד כמוכר סנדביצ'ים.

להרגיז נשים בדיאטה זה מקצוע קל

נשים גם ככה רגישות ובדיאטה-בכלל משתגעות מכל פיפס שנזרק לעברנו. את צודקת זה מעליב, אבל זה הצחיק אותי לקרוא את זה... היית צריכה לרדוף אחריו ולתת לו צ'פחה בקטנה, להוציא לו לשון

הרבה אנשים לא יודעים

אבל כשילדים עובדים בגיל הזה (כמו אלו שעובדים בכביש בפרחים או מוכרים כריכים כמו במקרה שלך ) זו עילה להוציא מהבית . אז נראה לי שבמקום להתעצבן עליו , צריך יותר לרחם עליו ולוודא שהכל בסדר .

בטח להעיר

בודאי להעמיד אותו על המקום ולהבהיר לו שעם כל הכבוד לא חייבים לקנות סנביצים ממנו.

polegra

New member
אני לא חושבת שיש מה להעיר

עולם מושג הזמן של ילד בן 10 שונה משלנו מבחינתו מה שהיה אתמול בבוקר קרה לפני מיליון שנה מעבר לזה הוא בטח לא יזכור שאמר את זה דברים כאלה צריך לאמר במקום או לא לאמר בכלל הוא לא ממש יבין את ההקשר.... ולהתעצבן? לא חארם על הקלוריות? מה שכן הוא בטח יגדל להיות מהגברים האלה שאם הם לא מצליחים עם שמנה ישר יקללו אותה מי ירצה אותך למרות שלפני שניה הם אלה שרצו אותה בפעם הבאה אם תבוא תעירי לו על זה ישר...הוא בטח לא יעשה את זה שוב הם מאוד מושפעים בגיל הזה טלי

זה בדיוק הילד שיגדל להיות גבר שאת לא תרצי

באתר הכרויות והוא ירעיף עליך מיליון מחמאות כמה את יפה ומהממץ בעיני וברגע שאת שולחת לו - הודעה שזו לא מתאים ושיהיה לו בהצלחה אז הוא יחליט לקלל אותך כמה את שמנה , דוחה ועוד דברי גועל קרה גם קרה

לא ממש נפלתי מהכסא אבל בסדר

ילד מעצבן לו היתי לבד במשרד מיד היתי עונה לו אבל לא רציתי לעשות מזה כזה ביג דיל ליד הבוס שלי, שלא יבין את גודל הרגישות שלי למשקל שלי, להוויה שלי ולמילה "שמנה" בעבורי

:))

האמת שכמו שאני מכירה את עצמי הכי סביר שהייתי נכנסת לרגע לפרצוף
ומיד אחרי זה ל
, כי קטעים כאלו משעשעים אותי.. ואם הייתי מספיקה אז בטוח הייתי צועקת לו בחזרה משהו בגובה העיניים שלו... אם מחר הוא בא, והוא שואל אם את רוצה...תגידי לו , לא יא גמד מכוער... תכניסי אותו רגע להלם, שיזכור את החוויה...

חחחחח הוא באמת גמד קטן מכוער וערס

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה יהיה ממש בוגר מצידי בת 31 מול בן 10 דביל

תלוי איך מסתכלים על זה

ברור שזה לא בשביל לריב איתו זה בסך הכל אפקט הזעזוע אם תגידי לו "תשמע ילד זה לא יפה בלה בלה בלה" זה יהיה כוסות רוח למת אבל אם תעני לו ככה, אני מבטיחה לך שהוא לא ישכח את זה ...ההלם יגרום לו לזכור..והסכוי שהוא יחשוב פעמיים בפעם הבאה, לדעתי, גדול יותר ולכן, שמחת זקנתי אם זה בוגר או לא בוגר ..

../images/Emo23.gifאני מדמיינת אותך באותו הרגע שקילל../images/Emo23.gif

תסלחי לי על ה-
אני יודעת שאני הייתי צוחקת ומתרגזת באותו הרגע רק מהסיטיואציה. לדעתי, יש להעיר בפעם הבאה, שיבין שהגישה שלו לא נכונה. לא צריך לצעוק עליו, אבל יש להביא בפניו את התנהגותו הלא נאותה.

אני ממש לא טיפוס שצועק,אבל אני כן יודעת לענות

להיות צינית אם צריך ואין לי ממש בעיה להעיר לא בצעקות אבל בסוג של נזיפה ממחנכת בכיתה ו'
זה לא ייאמן שאני עדיין צריכה להתמודד עם הערות שעוד היתי מקבלת בכיתה ג' , חשבתי שזה עובר באיזה גיל אבל מסתבר שלא ..

בלי אלימות אבל בבקשה עדי :) .

תתני לו להבין , ששמנה זה לא קללה , אלא להפך :)

עדי אני כל כך מבינה../images/Emo70.gif

זה הכי כואב שזה מגיע ככה, שאת לא מצפה, ישר בעיטה בבטן. יחד עם זאת, נראה לי שהכי נכון במקרה שלו להגיד לו גם מחר "לא תודה" ואולי הפעם להוסיף חיוך או משהו בסגנון "שיהיה לך יום מקסים". ככה גם יצאת מתוקה, וגם לא ירדת לרמה של ילד בן 10
אני לא מסכימה איתך שזה בהכרח אומר שהוא יגדל להיות גבר דוחה, אני כן חושבת שכנראה באמת מדובר בילד מסכן אם בגיל 10 הוא יוצא לעבוד בחופש.

למעלה