צריכה עזרה!!!

natalyp

New member
../images/Emo32.gif צריכה עזרה!!!

מישהו פה מכיר אתר של ציטטות/אימרות/פיתגמים/הגיגים בעיברית??? תודה!!!

../images/Emo32.gif אני נפרדת מכם....../images/Emo7.gif../images/Emo32.gif

לא רציתי לפתוח
חדש...כי כבר יש שניים! בכל אופן, אני כותבת לכם את ההודעה עכשיו, ולא מחר...משום שאני חוששת שלא יהיה לי זמן! אז זהו...עוד יומיים אני לא פה..! אתמול עשיתי מסיבת גיוס...רק לחברים הטובים! (אבל היו כמה שלא הגיעו כי הם בצבא..
) אבל בכל מקרה היה מצחיק!
היה לי כיף אתכם...אתם אחלה אנשים, וגיל מנהל אחלה של פורום
! תמשיכו לפתור חידות, ולהחכים...בסוף תיראו ככה
! אני מקווה שיהיה טוב....כולם אומרים את זה
...אבל כנראה שאף פעם לא נדע!
טוב..שיגעתי אתכם מספיק!
שיהיה לכם יום ושבוע נפלא..
נ.ב. אל תשאלו אותי אם אני מתרגשת, כי התשובה שאני עונה לכולם היא: "לא" או "עדיין לא". ואני לא יודעת לאן אני מיועדת, כי זה כל"צ (כלל צה"לי)

מה אפשר לאחל ../images/Emo35.gif

בטח כבר אמרו לך את כל האיחולים והברכות שבעולם ואם אני אחזור אליהם זה יהיה כמו תקליט שבור .. לכן הברכה הכי חשובה מבחינתי והכי טובה שתקבלי היא : לא משנה מה תעשי, לא משנה איזה תפקיד תבצעי, לא משנה אם תיהי מרוצה או לא מרוצה הדבר הכי חשוב זה : תחזרי הביתה בשלום
וכאן בפורום נחכה לשמוע ממך מפעם לפעם קצת חויות, ואם את שומעת איזה חידה טובה בצבא, את מוזמנת לחלוק אותה איתנו בחופשות שלך ... אנחנו כאן שומרים על מקומך בטבלה ולא נמחוק, משום שבעוד שנתיים כשתסימי את הצבא מן הסתם תמשיכי מהמקום שבו הפסקת
אז שיהיה לך כל טוב, ושבמשך כל השנתיים רק תחייכי ...... ממני ומכל משפחת החידות

../images/Emo51.gif לכולם!

ולגיל... תודה רבה!
אני באמת מקווה שבמשך השנתיים אני רק יחייך! למרות שמכל הבחינות, התקופה האחרונה לא מאירה פנים לאף אחד!
אני ישתדל למצוא את הטוב ביותר! בהצלחה לכולם...בלימודים, בעבודה ובחיים בכלל! תמיד איתכם, נטע (עין החתול, SandStorm)

Prophet

New member
תמיד תזכרי ללכת...

עם יד חזקה ובזרועה נטויה
אין לי מושג למה אמרתי את זה
(זה לפסח, לא ?!) בהצלחה בהכל ! שכל חלומותייך יתגשמו, ותזהרי מהמפקדים, שמעתי שהם לא הכי נחמדים שם בצבא ! תעברי את הזמן הזה בקלות !

Prophet

New member
מה כבר אפשר להגיד ?

המון בהצלחה, אני בטוח שכולנו פה מקווים שתחזרי הביתה בשלום !

למעלה