צריכה אותכם..

j u n k

New member
../images/Emo32.gifצריכה אותכם..

חבר'ס תקשיבו החברה הכי טובה שלי שבוזה מהתחת ...עברה פרידה לא קלה, אז חשבתי לעשות לה דיסק של good mood songs אתם יודעים שירים שישר גורמים לכם לחייך מלחי ללחי ולרקד בכל החדר. אם יש לכם רעיונות אני אשמח לדעת..
תודות.

AliceW

New member
ממ../images/Emo9.gif

R.E.M - Shiny Happy People דפנה והעוגיות- קובי דפנה והעוגיות - אנרגיה פוטנציאלית פאנקייק - ברווז פאנקייק - סימנים כחולים פאנקייק - צעצועים (שיר מגניב לאללה
) Blink 182 - Dammit Blink 182 - All The Small Things נו, הרוב זה פאנק מצועצע. אבל הם יכולים לשמח
בהצלחה.

Jagged chaos

New member
ועוד כמה-

הסגנון פה זה מן רוק-כאסח-מיינסטרים קופצני עם המסר ל-good mood
Chumbawumba - Tubthumping (השורה הזאת אולי תהפוך אותו ליותר מוכר?--> i get knocked down but i get up again you have never gonna keep me down) Anouk - Nobody's wife Pearl Jam - alive P.O.D - alive Nickelback - how you remind me Catatinia - Mulder and Scully - הוא good mood אבל המילים לא כל כך יעזרו
Boston - more than a feeling
Ace of bace - life is a flower 4non blonds - what's up Counting Crow - Mr. Jones Aerosmith - Cryin' Alice Cooper - Poison Greenday - basket case Blur - song 2 Foo fighters - learn to fly Goo Goo Dolls - here is gone Guns N Roses - paradise city No Doubt - just a girl Republica - ready to go Scarlet - independent love song נוסטלגיה
the wannadies - you and me song אלה כבר יותר כיוון שירי ים בקיץ
.. יש כאלה שזה עושה להם טוב. Eve - I've got what you need - אחד ה-שירים ל-good mood. Bobbi Brown - two can play that game - שיר קיץ שיר ים של הניינטיז
נוסטלגי
Outkast - roses

O r a c l e

New member
Good Mood

Alanis - After a Year Like This One Stereophonics - Have a Nice Day Matt Pond PA - In The Aeroplane Over The Sea שיר נפלא ורגוע- מומלץ Garbage - I Think I'm Paranoid Goo Goo Dolls - Slide Kelly Osbourn - Come Dig Me Out The Cranberries - Dreams אותי הם מעודדים...

AliceW

New member
יוסי הזכיר לי עוד אחד.

i'm gonna be a supermodel. לא יודעת של מי הוא, ואני לא יודעת אם זה השם האמיתי של השיר. רק יודעת שזה פסקול אחד של קלולס

hadas 5

New member
המממ..כמה שעלו לי:

Beatles - Here come's the sun
שיר אופטימי וכיפי
Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy Monkees - I'm A Believer Carol King - You've got the Friend שיר כזה של חברים טובים, זה יהיה נחמד אם תשימי לה את זה בסוף אולי...

j u n k

New member
וואו זה כאילו אתם מכירים אותי..

חזרתי עכשיו מהצבא אחרי שבוע, וראיתי את התשובות שלכם אחרי שכבר עשיתי ושלחתי לה את הדיסק, והצעתם כמעט את כל השירים ששמתי....חחח מוזר ביותר. בכל מקרה הרבה תודה

למעלה