צרוד

עדן גפן

New member
מרינה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo190.gif|פיס|

אני שונאת את התוכנית, אבל יצא לי לראות פעם אחת עם חברה, ופשוט התאהבתי בה. היא מדהימה! יש לה קול.. וואי אני לא יודעת בכלל איך לתאר אותו. פשוט מדהים
.

Hosh17

New member
אדיר שר מיוחד

השיר שלו שהוא שר היום בתכנית שיר מצויין ומרגש. הוא טוב שם מהרבה. בכלל אלה שהיו בגלגל הצלה טובים משאר הנבחרת חחח..מצחיק מה שהולך שם.

shira ofek

New member
נכון..כי הרוב המפגר

הולך לפי היופי, ומי שקצת פחות יפה שם עף

TairAtias

New member
לדעתי הוא מוכשר

אבל לסגנון הפופ בלבד, נדב לדעתי היה צריך לעלות

אני ממש לא מסכימה איתך.

דבר ראשון, למה לשנוא? את לא חייבת לאהוב את השירה שלו אבל את לא צריכה לשנוא אותו. דבר שני, אדיר ונדב מעולים, וחן לא פחות מהם- גם אם את לא, גם אם הוא לא הסגנון שלך. נדב הפייבוריט שלי, ובכל זאת, אני שמחה שחן עבר. כי הוא מעולה ומגיעה לו עוד הזדמנות, הוא יותר צריך את זה מנדב ואדיר. הם יכולים להסתדר גם בלי כוכב נולד, הם יוצרים. אז למה לא לפרגן?...

Hosh17

New member
חן שר באמת טוב

הוא מצליח לרגש פה ושם אבל נדב זה נדב. ולדעתי לא כולם יוכלו להצליח גם בלי כ"נ בארבעת העונות היו הרבה מוכשרים שלא עלו לגמר אף אחד מלבד השלושה שעלו לגמר לא הצליח להראות את הפנים שלו יותר... זה מאוד קשה כשאין עליך פוקוס. אני מקווה שנדב יצליח בגלל שהוא יוצר.

אחוות רוסים? ../images/Emo3.gif

שתעוף כבר האליסה הזאת. בגללה חן עף שבוע שעבר. חן לוקח בגדול
היא רק קישוט, לא הכי נוח לעיניים אבל בקטנה.

R h o n e

New member
נצל"ש... חלמתי חלום...

חלמתי שמי שיבוא לבוא לאולפנים של כוכב נולד יקבל פרס בהגרלה. קיצ'ר הלכתי עם ידידה וחבר וניצחתי בהגרלה והמנצח זכה לנגב עם אליסה שפרגה חומוס. ואנחנו יושבים שעות ומנגבים חומוס. חומוס חומוס חומוס . עד שהיא תוקעת גרעפס לא מהעולם הזה... וזהו... לא זוכר עוד S:

Forever NemeSh

New member
../images/Emo32.gif צרוד ../images/Emo122.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום ישורשרו לפה או יימחקו.. אתם כבר מכירים את פני הדברים. שתהיה שבת שלום. אוף... למה אני צרודה כ"כ

CryForTheMoon

New member
מרשה לעצמי לפרסם גם כאן...חתולה סיאמית למסירה

חתולה סיאמית מקסימה בת 3 שננטשה בתנו לחיות לחיות, נמצאת כרגע בבית אומן ומחפשת בית חם !!! חתולה מטופחת ועדינה מאוד, מחוסנת, מעוקרת, החתולה עברה ניתוח להסרת ציפורניים, חתולת בית בלבד! מחונכת לצרכים בארגז החול. עדיפות מסירה לבית בו אין בע"ח נוספים! נמצאת בגבעת ברנר. אביב - 0507539848.

למעלה