צמחוני

../images/Emo32.gifצמחוני

טוב אנשים , הגיע הזמן שהפורום יתנהל בצורה קצת יותר מסודרת. ולא זה לא רק בגלל שאני לא יכול לצאת כי אני חייב ללמוד למגן.. אנשים מהיום תנסו לשרשר שאלות וסתם הודעות שלא דיונים ערכיים או אקטואלים לכאן, כל כמה ימיים יפתח חדש. עמרי

חשבתי לשים תמונה של מישהו שולט

"בואו נחבוש ת'שלום ולא את השטחים אז בואו ננסה עד שיהיה טוב עד שיהיה" אביב גפן שולט!!!!!!!!

אני יודעת..אבל לדעתי צריך לשים את..

התמונה בכל פורום.... (כי זה אביב גפן כאילו דה) וחוץ מזה סתם היה לי משעמם... אביב גפן שולט!!!!!!!!!!!!

../images/Emo32.gifזה רק אני או ש...

רמת הדיונים בפורום הזה צונחת לשיאי שפל חדשים בזמן האחרון?

Alexco

New member
זה רק אתה

לצד ההודעה המיותרת על אביב גפן, תמצא שלל דיונים מאוד מעניינים בפורום הזה! רק תחפש

pelegs

New member
אני איתך

וגם בעד הקמת "נוער אביב גפן" לכל אותם מעריצים(ובהזדמנות זו הולך לקבל מכות מכל אותם מעריצים...)

למרות שבאמת קיים פורום אביב...

אם כבר את בוחרת לפרסם הודעת
(הודעה שאין לה קשר לפורום או שהיא בעלת צד חברותי בלבד)אז תפרסמי אותה בשירשור
. במקרה שלא קיים תפתחי חדש עם כותרת המכילה את האייקון. אנשים תעזרו לי לעזור לכם, תקופת המגנים ובגרויות לא מקלה עלי ... עמרי

רוני פרומן ואורי עמית

כנראה מכירים כבר מזמן... קישור ותמונה מצורפים. השאלה הנשאלת היא - אורי, איפה מצאת מנתח פלסטי כזה טוב?

לירונדה

New member
פתיחת התערוכה!

לכל חובבי האמנות! ביום ראשון נפתחת תערוכה מגמת אמנות חזותית - שכבת י' בתיכון אלון, רמת השרון כולכם מוזמנים! הפתיחה ביום ראשון היא בשעה 20:00 ובימים א-ד התערוכה פתוחה בשעות: 9:00-19:00 בואו בהמוניכם!

לירונדה

New member
אני הולכת....

אתם לא כ"כ מכירים אותי, אני די יותר קוראת פה מאשר כותבת אבל בכל זאת.....אני הולכת לרוק עצמאות :)

למעלה