צלוי

omrihoresh

New member
ציףציף- שאלה

אפשר בעיקרון להתחיל שרשור על נושא מסויים, או שרק אתה מתחיל אותם?

itaikuskus

New member
../images/Emo32.gif הופעה של ברוטל אסולט

והפעם, אחת חגיגית, שכן אנחנו חוגגים את הולדת בנינו הבכור "fuck you mother fucker" כולם מוזמנים, איתנו יופיעו TOGETHER אוטורוסיה פרטים בפלאייר.

tlvcops

New member
קקה של מוסיקה...

זה ניקרא שירה בצינור (השקיה..) זה גועל נפש ממש

avki

New member
אתה כל כך בור, כשתבין טיפה יותר

מהכלום שאתה חושב שאתה מבין ברוק, תדבר. את The Gnome שמעת בכלל אי פעם? דאמ, אני שונא לראות אנשים כאלה שומעים פינק פלויד. אה, ואני בא להופעה ב100%! כמו כן אני אנצל את המעמד להודעה שכתבתי לפני כמה שבועות (שווה לבדוק את כל השרשור): http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=648&msgid=86596637

tlvcops

New member
בור או לא זה עדיין קקה של מוסיקה...

מה הקשר לפינק פלויד בכלל? כשאוזי אוסבורן צרח בלווית גיטרות בתחילת שנות השבעים זה היה תחילתה של דרך חדשה - רוק כבד, מטאל ושאר ירקות, אבל שאבסולוט וודקה, סליחה צורחים לתוך צינור השקייה ומקיאים את המעיים והריאות שלהם למקרופון בלוויית מתופף שמחובר לגנרטור וגיטריסט שמבצע אונס קבוצתי במיתר מתכת זה לא מוסיקה ולא בטיח, אפילו בלדה של מטליקה נשמעת יותר טוב מהרעש הזה, ותאמין לי אני שמעתי "רעש" בחיי יותר ממה שאתה חי!!!

itaikuskus

New member
בואנה

מי זה אוזי אוסבורן? לא יודע מה איתך, אני מכיר את דרבי קראש, קית' מוריס ואיאן מקיי. "אבל שאבסולוט וודקה, סליחה צורחים לתוך צינור השקייה ומקיאים את המעיים והריאות שלהם למקרופון בלוויית מתופף שמחובר לגנרטור וגיטריסט שמבצע אונס קבוצתי במיתר מתכת זה לא מוסיקה ולא בטיח, אפילו בלדה של מטליקה נשמעת יותר טוב מהרעש הזה, ותאמין לי אני שמעתי "רעש" בחיי יותר ממה שאתה חי!!!" זה אולי הדבר הכי מחמיא ששמעתי. תודה רבה אבאל'ה. אבקי- אל תשכח שאנחנו בפורום פינק פלויד, כשהארדקור פאנק הוא דיי קוטבי למוסיקה שהם עושים, ככה שלגיטימי שאפילו רוב מעריצי הלהקה יראו במוסיקה כזאת כלא יותר מרעש.

tlvcops

New member
קקה פרק שלישי

צ'מע, קח את כל הפנקיסטים שלך ותדחוף אותם עמוק לג'ורה הכי קרובה שחס וחלילה לא יזהמו את הקדושה של הפורום המתייחס ללהקה אמיתית שחבריה יודעים לנגן וליצור בניגוד לפנקיסטים ו\או טראשרים למינהם שמבצעים מעשי סדום בכלי נגינה, כבר עדיף להאזין לשידורי הכנסת מאשר להם... אני אולי אולד סקול אבל גם בעוד אלף שנה האבסולוט קקה ישאר קקה ופינק פלויד ישארו זיקוק נשמות טהור.

itaikuskus

New member
הלו הלו

אני אולד סקול. אתה סתם אולד. חוצמזה ההתבטאויות שלך לא לעניין, וזה מתחיל לעבור את הגבול, הבנו את הדיעה שלך לגבי המוסיקה הזאת, אף אחד לא מכריח אותך לבוא להופעה. לייחס אלמנטים פולחנים ללהקה, לא משנה כמה היא טובה זה אחד הדברים הכי מכוערים מבחינתי, שבדרך כלל אוטומטית הופכים את הנושא הנ"ל לפלצני. לא חושב שניק מייסון הזדהם כשהוא הפיק לדמד את האלבום השני שלהם... או שאולי כן...

שלום tlvcops

אני שמחה שבחרת לכתוב בפורומנו. יחד עם זאת, אנא שמור על כללי הכתיבה התקינים בפורום, כפי שעוגנו בתקנון הפורום. ניתן לקרוא את התקנון באמצעות הטאגליינס. בפורומנו לא מקובל להשתמש בקללות ומילות גנאי, בוודאי ככל שהן מתייחסות לבני אדם ולא לישויות ערטילאיות (למשל, מוסיקה). אנא קח זאת לתשומת לבך. ולעצם העניין: אתה טועה.

tlvcops

New member
מענה לבעלתבית

ראשית אני לא טועה שנית, השפה הותאמה לרמת המוסיקה סו קולד הנובעת מכלי הנגינה המוחזקים בידי אותה להקה הנקראת ברוטל אסאולט או לטעמי ברוטל וודקה......(שהרי את מילות הארבע אותיות רשם הממליץ עליהם בשפת ניכר ותחת מרכאות)

holo

New member
אני חושב שקצת נסחפת..

מה זאת אומרת? מי שלא אוהב את המוזיקה הזאת, זה אומר שהוא לא מבין ברוק? מה זאת השטות הזאת? אתה יכול להסביר את הקשר ל The Gnome?

itaikuskus

New member
גדול!

רק לא לקחת את הקטע הזה של חתולים צעד אחד קדימה מדי. (-: יש לי כבר.

השליחים עם 3 אגדות הרוק במופה 27.10

השליחים במופע מחווה ל-3 אגדות הרוק הגדולות: PINK FLOYD LED ZEPPELIN QUEEN בפאב מופה בקיבוץ חצבה ביום שישי 27.10.06 שעה 22.00. 70 ש"ח, להזמנות: 0528666225.

../images/Emo32.gifמחווה לאגדות הרוק - בחינם!!

לא נמאס לכם כבר מלשלם 70 שקל לשמוע את "שלושת אגדות הרוק"? באמת? היו רק שלוש??? בואו לראות את דיפיוז!! שעתיים של הקלאסיקות הגדולות של הרוק - מכל הזמנים - והכניסה חופשית!!! deep purple, pink floyd, led zepp, AC/DC, bon jovi, guns & roses, scorpions, whitesnake, van halen, cream, steppenwolf ועוד ועוד!!! לא להחמיץ!! שישי 27.10 Sublime סלמה 53 ת"א 22:00 הכניסה חופשית!!

למעלה