צלוי

בוקר טוב בנות , ללללללללללקום

אוטוטו החג בפתח , הזמן קצר והעבודה מרובה , אז יאללה לעבודה הדלקנה המחשב הכנסו להודעה וקבלנה ממני את זו הברכה שתהיה לכולכן שנה פוריה הן ביצירה והן בכלכלה שנת בריאות והמון אהבה אושר ועושר ללא כל פשרה ממני הבעל האוהבבבבבבבב נורא את שריתוש האחת והיחידה עזר

עוברת היום דירה, בשעה 5 מתנתקת

מהאינפוזיה, עד להודעה חדשה מקווה שיהיה מהר, אתגעגע

צריכה תרומת דם?../images/Emo6.gif לכולנו כאן אותו

סוג דם....
רק על מנת שתחזיקי מעמד!!! חוצמזה? שיעבור מהר ובקלות.... דומני ויותר קל לעבור טירונות
מאשר דירה!

גלשי

New member
בוקר טוב לכולם ואיזה כיף לשריתוש של

עזר עם הכרזת אהבה כזו על הבוקר!

h e l e n a 1

New member
נו, קמתי, נו?../images/Emo68.gif

בוקר מצוין לכולם! ולזוג הנפלא- חיבוק גדול.

בוקר טוב אהוב שלי../images/Emo99.gif

בוא. בוא הבייתה כבר... צריך לעשות קניות............... סתתתתתתתתתתתתתתם... בוקר טוב לכולם... איזה בעלול יש לי, מה?

נוגרי

New member
בוקר טוב לכולם . נעים לקום בבוקר

ולראות פרגון כמו שלכם . מצטערת שלא הייתי בפורום בימים האחרונים . שולחת את הפרח היום לזוג המאוהבים שלנו

NaomiT

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב בוקר אור../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

מ ש כ י ת

New member
../images/Emo32.gif צלוי

שרשור ה
היומי. אנא שרשרו לכאן את כל הודעות ה-OFF ואל תכריחו אותנו למחוק לכם הודעות. יום נפלא

../images/Emo23.gifמתנדבים לילדים חולי סרטן

שלום אני מארגנת לאחרי סוכות יום כיף ענק לילדים בבית חולים במרכז הארץ אשמח לכל תגובה של מתנדבים , לכל רעיון . לשם כך, אני צריכה חבר'ה שעוסקים באמנות , שיפעילו את הילדים בפינות יצירה ואף ימכרו חפצים ביריד שנאי מנסה לעשות. אנא כתבו לי , אשמח לכל תגובה. ילדת האור

אורפזית

New member
אשמח להפעיל פינת יצירה עבור הילדים

באיזה בית חולים מדובר? תבורכי על היוזמה ופני אלי במסר!!! שתהייה לנו שנה טובה, והכי חשוב - בריאות לכל עם ישראל

למעלה