צלוי

cj20

New member
לא יודעת בקשר לקול שלה...

אבל השירה שלה על הפנים, זו רק דעתי כמובן... ולפודל קוראים מורן גמליאל והוא באמת שר יפה... אבל בוריס מבחינת כשרון בשירה הכי מוכשר לדעתי מבין הבנים... ונינט מהבנות כמובן...

אני רואה ו...

זה באמת מאוד לא קשור אבל אני יגיד לך: בתוכנית הראשונה של שלבי הגמר (כברה נגד הרוסי) צביקה אמר לכברה אחרי שהיא הפסידה משהו שחלק מהאנשים יחשבו שהוא אמר את זה מתוך גזענות (אל תלביני פניך אני חושב שזה מה שהוא אמר- צביקה) ובגלל זה התחילה מהומה אבל הכל נשכח ועכשיו בואו נתרכז בפורום 24!!!!

מאור 87

New member
כן../images/Emo70.gif הוא אמר לה:

"עוד בסוף תהיי לבנה" או משהו כזה.. (למרות שאני לא רואה את התכנית הזאת
פשוט קראתי בעיתון..)

מאור 87

New member
מסתבר.. ../images/Emo4.gif

כנראה שהסיטואציה הייתה אחרת.. והוא לא אמר לה את זה סתם ככה..

Siriusnip

New member
הקפצה!!!../images/Emo179.gif../images/Emo179.gif../images/Emo179.gif../images/Emo15.gif

זה יספיק? אני מאוד מקווה.....

יש לי רעיון:

בואו נעשה הצבעה שבועית לשרשור עם הכי הרבה ציורים וסמיילים בכותרת! מה אתם אומרים?

יום של קיץ ../images/Emo42.gif ב-../images/Emo43.gif

היום ב-19:00 נארח Live בפורום אופנים את ראשי איגוד האופניים: יו"ר האיגוד, ד"ר יוני ירום, אריק נביאס יו"ר חטיבת הכביש, ניר גפן, יו"ר חטיבת ההרים ומזכ"ל האיגוד, דורון מלמד. על תכניות האיגוד לעתיד, על הפעולות בעבר, על הצעותיכם ובקשותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
היום ב- 20:30 נארח בפורום שיט וימאות את עופרה סביר, שייטת וסקיפרית ותיקה מנהלת את מרינת ת"א שנבנתה לפני כ30 שנה, ולמרות ריבוי המרינות בארץ, עדיין נחשבת למבוקשת ביותר בזכות ה"הווי" הימי המיוחד והמיקום המרכזי.
היום מתחיל החידון המרכזי שלנו בפורום רובי וויליאמס... סקס שקרים ורובי וויליאמס . החל מהיום ועד יום חמישי ניתן לזכות בכל יום בסינגל החדש של רובי : something beautiful מתנת הליקון. כנסו כבר עכשיו לפורום רובי כדי לראות את מקבץ הרכילויות של היום...

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

לסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט. אנו מחפשים אנשים שהתנסו בהגשת עזרה לזולת, שיודעים לתת אוזן קשבת לאדם בצרה. אם את/ה יודע/ת לתת אוזן קשבת לאדם בצרה, אם יש בך רוח התנדבות וניסיון בהגשת עזרה לזולת, אם את/ה מעל גיל 21 ושולט/ת בכלי התקשורת האינטרנטית תוכל/י להכיר אותנו יותר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, השתלמויות ומפגשים חברתיים. בברכה, צוות סהר

למעלה