צלוי לשבוע חדש
P polegra New member 15/2/09 #2 ../images/Emo9.gif אפשר לבקש שתצביעו לי בבקשה? אני משתתפת בתחרות מאמרים של חנות הבגדים בורדו הפוסט שלי נקרא לאן נעלמה המרחיבה - טלי בן זאב אודה למי שתצביע מצ"ב לינק להצבעה תודה רבה טלי
../images/Emo9.gif אפשר לבקש שתצביעו לי בבקשה? אני משתתפת בתחרות מאמרים של חנות הבגדים בורדו הפוסט שלי נקרא לאן נעלמה המרחיבה - טלי בן זאב אודה למי שתצביע מצ"ב לינק להצבעה תודה רבה טלי
ב בטן לבוטן New member 15/2/09 #3 כמה את משלמת? ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif הצבעתי שיהיה בהצלחה
א אמאפלפלת New member 15/2/09 #5 ../images/Emo45.gifהצבעתי וקראתי גם א ה- 188 קילו אישה מאחלת לך המון הצלחה בדיאטה. לא פשוט (אני נלחמת רק עם 20 קילו וזה סיוט) אבל את בדרך הנכונה (אני מקוה להכנס שוב למשטר אחרי הלידה)
../images/Emo45.gifהצבעתי וקראתי גם א ה- 188 קילו אישה מאחלת לך המון הצלחה בדיאטה. לא פשוט (אני נלחמת רק עם 20 קילו וזה סיוט) אבל את בדרך הנכונה (אני מקוה להכנס שוב למשטר אחרי הלידה)
נ נייטנייט New member 15/2/09 #10 טלטול הצבעתי לך../images/Emo13.gif בהצלחה,בינתיים את מובילה ברוב מוחץ...