אני מדבר על זה שתל אביב זה מטר.. חחחח
D dark dumb New member 24/3/07 #54 אז את המשפט הזה לא הבנתי.. מה התחביר של המשפט?? חח איזה מטר?? ת"א עצמה? המרחק מאיפשו עד ת"א...?
פ פיקסית נצחית New member 22/3/07 #37 התחלתי את חופשת הפסח!../images/Emo3.gif ב"ה "אז מה אמא, מחר אני אלך לבי"ס?" "אם אין לך משהו חשוב אל תלכי" "יופי!אני לא הולכת!" מה שלא נחמד בעניין זה שהם לא יתנו לי לצאת הלילה אם יהיה משהו הלילה. חפיף.העיקר שבחופש אני אצא! -סוף חפירה-
התחלתי את חופשת הפסח!../images/Emo3.gif ב"ה "אז מה אמא, מחר אני אלך לבי"ס?" "אם אין לך משהו חשוב אל תלכי" "יופי!אני לא הולכת!" מה שלא נחמד בעניין זה שהם לא יתנו לי לצאת הלילה אם יהיה משהו הלילה. חפיף.העיקר שבחופש אני אצא! -סוף חפירה-
B Blue Aura New member 22/3/07 #38 עשיתי כרגע אפצ'י. ../images/Emo3.gif../images/Emo189.gif מספיק זיבולי מוח? אני אוהבת אותך.
T tttttttttt1 New member 24/3/07 #55 טל פה..טל פה.... האמת, לא קראתי את השרשור..אני עובר לי ופתאום רואה את המילה "טל"..ככה קלטתי את ההודעה שלך....את בטוחה שההודעה קשורה לנושא של השרשור? any way..אני פה...
טל פה..טל פה.... האמת, לא קראתי את השרשור..אני עובר לי ופתאום רואה את המילה "טל"..ככה קלטתי את ההודעה שלך....את בטוחה שההודעה קשורה לנושא של השרשור? any way..אני פה...
א אוליב הורנבי New member 24/3/07 #56 זה שרשור ../images/Emo32.gif, אני יכולה לכתוב מה שבא לי. רציתי לשאול מה שלומך?
T tttttttttt1 New member 25/3/07 #64 מה את צוחקת? זה לא מצחיק ../images/Emo7.gif גם כשאת תהיי שמיניסטית זקנה אני אצחק עליך!!