צבא. |חייל

../images/Emo32.gif צבא. |חייל

שלום לכולם. קודם כל אני רוצה לפתוח בזה שאם מישהו חושב שההודעה לא מתאימה לכאן שיגיד לי ואני אבקש מורד למחוק אותה. עכשיו לעניין, מחר בבוקר יש לי צו ראשון כידוע לכם בצו ראשון מבצעים בדיקות רפואיות, בדיקות פסיכו-טכניות ועוד. בין השאר אתה מתבקש לבחור יעד בצבא. אני שמאוד אוהב את המדינה ורוצה להיות קרבי (בחי''ר). ולפי דעתי למרות שההמשלה שלנו פשוט בושה צריך להפריד בינה לבין המדינה. המדינה צריכה אנשים שיקחו פיקוד ואני מוכן ללכת ואפילו מאוד רוצה להתקדם לקצונה והלאה. עכשיו אני בלבטים קשים עם עצמי מה לבקש מכיוון שההורים שלי מאוד לא רוצים שאני אהיה בקרבי מטבעם הם פוחדים ומרוב כל הפאניקה הם התחילו להפחיד גם אותי עם כל העניינים של המוות והאסון הרי בסך הכל הכללי למה שאני לא אהיה הבא בתור? אשמח לקבל את עצותיכם בנושא תודה רבה. ואם כבר מעלים את הנושא של הצבא, כידוע לנו עמיר לא התגייס אבל אם היה מתגייס לאן אתם חושבים שהיה הולך? אני אומר גולני,צנחנים משהו בסגנון. אז תודה ויום טוב.

דעתי

בתור מישי ששכלה את בן דודה באסון בצבא שהיה לפני 11 שנים "אסון המסוקים" אני חושבת שיש להורים שלך סיבה לפחד אבל תחליט לפי הלב שלך וגולני זה הדבר הכי הכי הכי בצבא אין על גולני

חי נאור

New member
לפי דעתי הוא היה

עובד רס"ר יש לו ידיים טובות ( היה פעם שיפוצניק...) . ועמיר יוגב היקר...אם הייתי חוזר היום אחורה רק קרבי לא בגלל המדינה..אלא התנאים שמקבלים אחרי זה באמת שווה אבל לא קרבי |( גולני , גבעתי מג"ב וכו' ) כלבי שמירות אלא סיירת והלאה....תנסה אחת מאלה זה באמת שווה גם יש לאן להתקדם אחרי זה....

dor dn

New member
תשקיע בפסיכוטכני

ואתה תצטרך לתת בדיקת שתן אז תבוא "מצויד" לשם... מנסיון :).

ספיר 2

New member
חח תשתה הרבה הרבה מיים לפני

ושיהיה לך בהצלחה.. רק התור ליהיות שם מייבש ת'צורה.. כדאי לך להגיע כמה שיותר מוקדם

עמירה20

New member
לדעתי תלך לגולני

אומנם אני לא כל כך מבינה בצבא כי אני עושה שירות לאומי, אבל ממה ששמעתי מאנשים שהתגייסו, אז גולני זה טוב. ושיהיה לך בהצלחה בכל מה שתבחר ובאמת כמו שספיר אמרה, תשתה הרבה מים, זה חשוב וגם תביא איתך אוכל כדי לא להיתייבש בתור הארוך...... שיהיה בהצלחה.

תודה לכולכם

בסוף אמרתי בשיחה האישית עם החיילת מה שאמרתי פה מה שאני רוצה ומה עם ההורים וזהו.. חח הקטע עם הפיפי היה מזה מביך לעבור במסדרון עם הכוס הזאת ליד כל האנשים וואי וואי חחחח למרות שהבנות הובכו יותר.

metadlek

New member
אחייייי

האמת שאני רושם פה פעם בשנה ככה ורק על דברים של עמיר..אני חייב לרשום לך שלפני ארבע שנים הייתי גם בדילמה כמוך אבל החלטתי להסתיר להורים הם רק חשבו שאני מגבניק שמשרת בכותל שלמעשה אני משרת ביחידה במג''ב. היום אני קצין שמה וההוריםרק מאושרים וגאים..אסור לחשוב על ממשלה או על אם המדינה שווה או לא זה צריך לבוא מתוככה. מאחל לך בהצלחה ואל תדאג להורים עדיף להם לישון שלוש שעות בלילה מדאגה ולא לפחד על זה שאתה יוצא בלילה לבלות...

טל טל 20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo140.gif הלוואי הייתי דוסה

מגבניק
מספר 1 , שולטטטטטט

metadlek

New member
כפרווות חחחחחחח

ורדד תלמדי ממנה... סתם ה' ירחם עלי. כולי אפס.

למעלה