צ'אט

אני לא בטוחה שהניק הזה אומר הרבה

לבנות, ולמען האמת זה מעט מבלבל. אני מציעה שתדבקי בניק אחד, ותכתבי לכשתוכלי. אנחנו כאן.

לונה..

New member
../images/Emo32.gifצ'אט

מי שמעוניינת מוזמנת לצ'אט
אני שם לפחות בחצי השעה הקרובה.

../images/Emo32.gif לילה..

רק שתדעו שלא פשוט לי... בגלל המון דברים... קטנים, פחות קטנים... דברים של העבודה והיומיום שמעצבנים ומטרידים... ודברים קצת יותר "רציניים" שממש מטרידים אותי... ומרגישה לבד מידי... ושאין מקום בשום מקום.. ודווקא יש לי הרבה מקום בכל מיני מקומות.. אני רק צריכה לדבר... אבל נראה לי שאין לי מקום בתוך עצמי.. בתוך תוכי כל כך ריק ולבד לי.... ימים שכאלה... שלא מצאת את עצמי... ואני קראת אותכן כאן, ובפורומים ובמקומות אחרים, ואין לי כוחות כל כך להגיב או להיות... אני מצטערת... ופתאום היום שמתי לב לתאריך- 27.2.07- זה התאריך הלועזי... שוב 20 שנה מאז ש... ומישהי מהעבודה ילדה היום... מכל התאריכים בעולם דווקא היום הגיחה תינוקת חדשה לעולם.. אוף... עזבו, אני סתם במצב רוח מתלונן לאחרונה... סתם ימים שכאלה... נמאס לי מעצמי כבר.... אני מצטערת....

לונה..

New member
וואי סוף סוף

הצלחת לתאר את מה שיש לי כבר פול זמן. אין לי מקום בתוך עצמי. וואי, זה בול זה, אני בהלם. תקשיבי. אני אבדוק מה זה אומר ואחזור אלייך עם זה שבוע הבא. עד אז, תעשי לך שוקו ואמבטיה עם קצף ובועות ועניינים ותנוחי. אולי זה ירגיע אותך קצת ויגרום לכל הבלאגן בראש לדעוך, לפחות למעט זמן. אני אפילו אנסה את זה בעצמי.

למעלה