צ'אט

../images/Emo32.gifצ'אט../images/Emo32.gif

אמממ אז ככה.... נכון שרובנו מדברים באייסיקיו... ונכון שאנחנו מנסים ליצור קשר לפני המפגש... ונכון ונכון ונכון... בגלל זה אני רוצה שכולנו ניפגש לערב בצ'אט שלנו... כןכן אפשר להכיכנס לצאט היהודים... מתי? ובאיזה שעה מה אתם אומרים... ותתחילו לשרשר

הכנות למפגש....

אז נתחיל בתמונה... כל אחד שישרשר לפה תמונה שלו...שנזהה ...

דווקא המנהלת נראת לא רע בכלל...

ואני לא אהיה בהופעה, לצערי. אבל הנה תמונה שלי בכל מקרה ואם מישהו רוצה את הכרטיס ויכול להביא לי כרטיס אחר במקום או 15 פקקים אני אשמח להחליף.

../images/Emo25.gifתודה...

טופי.....מותק שלי..אני מתה עלייך...(ולי יש תמונות שלך...אממ אני ישלח לך אותם ואז תעלי לפה משהו...) וכולכם נראים אחלה...לדורון ורפי כבר אמרתי...בעבר... אמממממממממממממממממממממממממממ ככה נזהה אחד את השני...ומה עם אנשים שכן נוסעים? איפה התמונות שלכם?

Miamit

New member
אפשר גם?

אממממ אל תבהלו: ) התמונה הכי מעודכנת שהייתה לי (זה מלפני שבוע...) ואממ דפקתי חיוך מעפן אבל שיהיה: )

נירקי יא שווווה ../images/Emo99.gif

ממפ.. גררררררר אוהבת אותך ובלע כרגע אין לי תמונות שלי במחשב הכל נמחק

טופייייי אהובתי.....את מדהימה!!!

כבר אמרתי לך אבל שיהיה עוד פעם...ת'תמונה הזאת דודה לא שלחה לי ... אבל יש לי בוק שלך במחשב!!!
ודודה מה עם תמונה שלך ילדה??? וטופי מותק....אני לא מסכימה איתך בקשר להודדעה...אבל תודה מותק שלי:)

Miamit

New member
פש...

כוסית:) לא לסבית תרגעו...חח סתם אבל היא נראית ממש טוב רק שאין לי מושג מי זאת אבל תמיד טוב לפרגן..

תמונה יחסית חדשה

מה-27.6 ניראה לי... קיצור תמונה שלי...חכו אני יחפש אחת... הנה מה-22.6 התאריך הזה מוכר לי מאיפשהו... קיצור..מהים.. מכינה כתר לנרגילה שלי...ז"ל

למעלה