פשוט אוף!

לכל האשדודים והסביבה!!!../images/Emo91.gif

עוד שבועיים בערך פאנקייק מופיעים באשדוד ב"אקסטרים פאב" עוד אין תאריך מדוייק..אבל בינתיים רק שתדעו! כולם באים!!!!

jenni Mor

New member
להקת WHATEVER בהופעה שישי הבא

להקת WHATEVER התחילה את מסע ההופעות שלה ברחבי ת"א והארץ. הופעה הבאה תתקיים ב 27/06 יום שישי במכבי מיוזיק פקטורי סלמה 40. הסגנון הוא רוק בריטי מהמם. אתם מוזמנים לנשום את האוויר המוזיקלי. נתראה ונשתמע.

סלול

New member
../images/Emo32.gif442 - חיפוש לפי סלולרי../images/Emo175.gif

442 הינו אתר חדש הנותן לכם את האפשרות שימצאו אתכם לפי מספר הסלולרי שלכם! הכניסו גם את עצמכם לאתר למאגר של מאות אנשים! כמו כן, ניתן למצוא באתר אנשים אחרים לפי מספר הסלולרי שלהם! לא צריך יותר לתהות ממי השיחה שלא נענתה כאשר המספר אינו בזכרון, מהיום נכנסים ל442
אין צורך לדאוג מהטרדות, כיוון שאין אפשרות למצוא מספרים לפי אנשים אלא רק אנשים לפי מספרים, בדיוק כמו שאותו המטריד יכל כבר פשוט להתקשר ולכן אין סיבה לחשש!

shairodo

New member
הבילויים בבארבי כ"ס בשישי + אלפרד ר

שלום שמי אלפרד ראש ביצה. הבילויים ינגנו בשישי הקרוב (20.06)בבארבי כ"ס ב22:00. תבואו בבקשה...

slowhand1

New member
מה אני צריך לעשות ?

מה אני צריך לעשות כדי שבסוף כל הודעה/תגובה יהיה משפע קבוע כמו שיש פה לרוב המשתתפים??

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

מחפשים עם מי להתייעץ? בכל נושא? נפתח פורום טיפים קטנים לחיים
עובדים כמלצרים וחולמים על הצלחה?תמיכה בפורום מלצריות ומלצרים
אוהבים לנענע? בואו לרקוד עם פורום ריקודי בטן
מעריצים? יש גם פורום לשחקנית ניקול קידמן גלישה נעימה!

saar85

New member
היום במועדון הנמלה

יום שישי 20-6-03 סופ סופ זה קורה !! מ ס י ב ת ה ח ו פ ש ה ג ד ו ל צוות ויאגרה וצוות טאז וצוות המועדון מארגנים לכם מסיבה שלא תשכחו !!! מסיבה קייצית עם גלידות !! חופשי על הבר !!אבטיחים חופשי על הבר!! אקדחי מיים!! פונץ בכניסה וסלקציה קפדנית !! אולם מרכזי די גי עדני ואחריו די גי מיקי ביט במוזיקת היפ הופ אמ טי וי ודאנס אולם משני די גי עילי (גאלה -לשעבר)במוזיקה אלטרנטיבית וישראלית אולם שלישי דיגי יפתח ואורן בכל סוגי הרוק כבד מטאל ופאנק שימו לב ! חברי המועדון מוזמנים להתקשר ל 051615445/052854519 לקבלת כרטיסי הנחה של 20 שח למסיבה או בחנויות המובחרות -פתיחת שערים בחצות

P0IS0N IVY

New member
לשכב עם מנהל תפוז.....

חחחחח סתם...... יש בפרטי משתמש שלך אפשרות כזאת קוראים לה חתימה..... שמה אתה שם את ה:"משפע קבוע כמו שיש פה לרוב המשתתפים" ואני מניחה שהתכוונת למשפט......

Vdrums

New member
../images/Emo91.gif אני ממליץ ללכת לראות

ולשמוע, להקה מקסימה עם חומר מקורי ויפה. רוק בריטי במיטבו. הייתי בהופעת בכורה שלהם ונהניתי מכל רגע! מומלץ ביותר

למעלה