פרק 13

skaatushonet

New member
../images/Emo32.gifפרק 13

לפני-כן יש לי כמה דברים להגיד..: -אני ממש מצטערת שאני כותבת באיחור... -אני ממש מצטערת שזה פרק קצר ומעצבן כזה...אני לא ממש במצב רוח לכתוב בזמן האחרון... מבטיחה לפצות!! אוהבת. בפרק הקודם: "אם את מרגישה,אהבה היא לא חולשה.." הטלפון. "הלו?" עניתי. "ליאל??איפה את? את לא זוכרת שקבענו להפגש?" זה היה, זה היה הראל. פרק 13. "הראל?!" בכלל לא זכרתי שקבעתי איתו. "קבענו?מה קבענו?מתי?!" הוא הסביר לי שליאל הייתה אמורה להתקשר אליי להודיע לי שהיא קבעה לי איתו דייט. "חנה?!מה זה היה?!למה אני צריכה לקבל טלפון מהראל על איזה דייט שלא ידעתי על קיומו??" "יאא שיט! שכחתי להודיע לך!!" "שמתי לב!" מטומטמת. מסתבר שהראל הזה נדלק עליי.וואי איזה מעצבן הוא!! "חנה,אני לא רוצה אותו.תגידי לו שישכח מזה.רן ואני חברים." "מהההההההההההההההההההההה זההההההההההההההההההההההההה?!?!?!?!??!!?!" איזה צרחה היא דפקה!הילדה הזאת כמעט קרעה לי את עור התוף!!! "למה לא סיפרת לי?איך?למה? מההה???" סיפרתי לה הכל.איך היא התרגשה! יותר ממני.אפילו עשתה לי קולולולו בטלפון. נו,מרוקאים. "רציני אתם חברים?וואי איזה מתוקים!!!אבל...אבל זה לא טוב" היא פלטה. "מה??מזתומרת לא טוב?" "הראל...נו...זוכרת שנפגשתם והוא עשה כאילו הוא חבר שלך?" "נו?!" שאלתי "אז אממ...אמרתי לו שאני אתן לו בתמורה מה שהוא ירצה....והוא אמר שהוא רוצה לצאת איתך שוב,לבד.." אלוהים,איזה ילדה מטומטמת. "חנה מתוקה,את נכנסת לזה,ואת תצאי מזה.לבד.זאת בעיה שלך,אני לא יוצאת איתו יש לי חבר!" "אבל אווף בבקשה!מה אני אגיד לו עכשיו?" "תסנני אותו" "מה?" היא שאלה. "תסנני אותוווו לסנן!!! אל תעני לוו" "אני לא יכולה לסנןןן" "אז לא איכפת לי,תצאי איתו את.אני לא יוצאת איתו.ואני צריכה לנתק,ביי" ניתקתי.מגיע לה! אוף,מה אני אעשה עכשיו?לא רוצה את הראל הזה,סתם קקה תקוע...! אני מתקשרת לרן,אני מתגעגעת אליו,הרבה זמן לא ראיתי אותו...אני מקווה שהוא לא כועס. "הלו?!" "ליאל?התגעגעתי אלייך" "רן,יפשלי!מה שלומך?" "אני בסדר,שורדים" הוא נשמע נורא מדוכא. "מה שורדים?מה קרה?" "היום הלכתי לבית קברות..ידיד של אחותי מת...וליוויתי אותה" הוא אמר,אבל זה לא היה נשמע כאילו הוא מבואס מזה.. "אויי,אני מצטערת!!" "כן,אבל את יודעת מה קרה? ראיתי מישהי שם.. היא הייתה ממש דומה לך.. והיא התחבקה עם מישהו" יופי באמת. "אה כן?לא...זאת לא הייתה אני...אני הייתי עם אמא בקניות" מקסים.גם מניאקית וגם שקרנית.

מ א מ י2

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo219.gif

א.הסיפור שלך כ"כ מדהים שבא לי להוריד מטקה לגלילה רון פדר. ב.עוד לא קיבלתי את החתימה שאת חייבת לי! אני דורשת מיד! שלך,באהבה,בשמחה ובתמיכה-לוטן
.

skaatushonet

New member
חחחח כפרעלייך.

יש משו מיוחד שאת רוצה שאכתוב בהקדשה? חחחח

לא הבנתי את ההתרחשות... אבל אני יחכה לפרק הבא ואז אני חושבת שאני יבין... ורק שאלה קטנה- מי מת? ולמה הוא לא סיפר לה על זה??

skaatushonet

New member
סבבה:)

סתם ידיד של אחותו...לא משו מיוחד חחח ומצטערת שלא הבנת...=/

אודליוש ... כמה עוד אפשרררררררררררר

2 מטקות לגלילה
סתם, לא לה. לזאת ...נוו..... סמדר שיר ! מושפלת. עלק כתבה בעיתון מה לעשות בחופש:"קניות" "חברים" "בנים" דיי יא חולה זה שהבאת שלך פאקצ'ה אנחנו לא ! ואיי ניסחפתי.

לאו14

New member
אווווו הווו../images/Emo141.gif

למהה לשקרר למה?? בושההה!! אני כל הזמן חושבת מה הייתי עושה במקומה.. זה מטריף אותיי!! אודליוששש לאבבב יוווווווווו!!!

skaatushonet

New member
חחח כפרעלייך!+דיון.כנסו כולם!

נתת לי רעיון יפיופית! ד-י-ו-ן: מה הייתן עושות במקום ליאל? ובמקום חנה? תענונונונו!! חחח

שחנה תצא איתו ...

ואז שידיה של רן מצרפת שדומה לליאל תבוא נסדר אותה או לעידן או הראלייי ומה שנישאר ...חחח... לחנה. יצאו 6תם ... (((ששתם))) חחח....."נסדר" אשכרה חשתי בסיפור

לאו14

New member
דבר ראשון...../images/Emo141.gif

שחנה תרגע.. היא חברה של ליאל וזה.. אבל היא קצת מגזימה ועושה דברים שקשורים לליאל בלי לשאול אותה.. וליאל.. שתפסיק לשקר!! זהה לאא יפההה!!! מה הבעיה שלה להגיד לרן ת'אמת?!?! בושההה!!! ורן..וכל שאר הבנים..חמודיםם!!

למעלה