פרישה מהפורום

Nחמן

New member
../images/Emo32.gif פרישה מהפורום

אז זהו! לאחר התלבטות לא ארוכה החלטתי, שמיציתי את עצמי בפורום, ושהגיע הזמן לפרוש. סיבות רבות גרמו לכך ואין טעם לחזור עליהן שוב. במובן החיובי אציין, שכל חיי אני משתדל לתרום למען הזולת ורואה בזה כבוד גדול ועונג אישי. גם כתיבתי בפורום הייתה למטרה זאת. אני מרגיש, שנתתי די והותר מעצמי, מכוחי ומבריאותי ועתה הגיע הזמן לפנות לאפיקים חיוביים אחרים. אני מודה לכל מי שהיה שותף לכתיבה הן בתגובה, הן במחאה או בכל דרך אחרת. כולם טובים וראוים וכולם מוזמנים ליצור קשר אישי איתי במקרה הצורך. אחרון חביב - תודה לאופיר - מנהל הפורום היקר, שנתן לי במה זו ואיפשר לי לכתוב את אשר עם ליבי. כולם יבורכו במיטב הברכות. כיוון שבשנה האחרונה שרשרתי ברכות יום הולדת לחברים, וכיוון ש... או-טו-טו מגיע יום ההולדת של חבר נוסף, אני מבקש להקדיש לו כבר מעכשיו את מיטב ברכותי. לא מזמן בירכנו אותו על האדמתו אבל ביום כ"ג באב ימלאו 20 לנער. אז מזל טוב לך, סהר, כבר מעכשיו. כרגע הפרישה היא עד להודעה חדשה אבל אולי יחול מפנה כלשהו במהלך הזמן, שיאפשר לי לחזור לפורום. אתגעגע אליו אבל יש דברים אחרים חשובים לא פחות לעשות מחוץ לפורום. אנא! שימרו על הפורום היקר ואל תעשו שטויות! אפשר לנצל את הפורום לדברים חיוביים רבים, אם רק תרצו. לסיום: אנא! אל תפצירו בי לחזור. מי, שיש לו משאלה או בקשה אישית, יכול לפנות אלי במסר או במייל (או טלפונית למי שיודע את המספר). שלכם באהבה Nחמן

ranch1989

New member
אז לבקשתך..

לא אפציר בך להישאר. המון הצלחה בהמשך הדרך! אני מאמין שיש לך עוד הרבה לתת, אם לא כאן- אז במקום אחר. צאתך לשלום!!

סבבב

New member
חבל על דאבדין...

נחמן יקירנו, עוד מהימים בהם הייתי שותף קבוע בפורום ולאחר מכן מנהלו, הכנסת אופי מיוחד לפורום. ניכרת היתה השקעתך בפורום אפילו היית לאחר ניתוח. שמתי לב שלאחרונה כמה וכמה מיצו את עצמם בפורום והחליטו לפרוש ממנו. דור בא ודור הולך. גם אני פרשתי מהפורום לפני שנה וקצת, אבל זה לא מנע ממני לקרוא בו ולהגיב בעת הצורך. אני משוכנע שתפעל באופן דומה. נחמן, אני יודע כמה אתה פועל למען הזולת ומאחל לך שתמשיך בפעילות זו עוד שנים רבות מתוך בריאות מלאה. סבבב.

צר לי עליך נחמן...

חבל שלקחת כל כך ללב את מה שקרה. אני כבר ב"ה רגוע ושלו - מצפים שבועיים של טיולים משפחתיים בצפון הרטוב והקרירי. צא גם אתה אחי לחיק הטבע תהנה ותירגע. תמשיך לכתוב ולהחדיר אהבת חינם בין אדם לאדם.

למעלה