פניים

Chemical Venom

New member
../images/Emo32.gifפניים

טוב בא לי לפתוח אוף כי חזרתי עכשיו מחתונה של בנדוד שלי היה שולתתת יש לי קרובו משפחה שוות!! והיה בירה חופשי ושתיתי המון כרגע אני כותב שאני שתוי אחושילנג!! זה כל כך הזוי!! אמממ יש לי שאלה אליכם אנשים יש לכם שם שני"??

יאפ

מיקי בתכלס זה השם האמצעי שלי... השם הראשון...הוא..הוא...לא במודה חח..אני אפילו לא יגיד איך קוראים לו...לי...חח

גליזה

New member
גם אני רוצה להיות שתויה אחושילינג

הפעם האחרונה שהשתכרתי הייתה בשנה שעברה

בגלל זה יש את פורים

"חייב איניש לבשומיי עד דלא ידע להבחין בין ארור המן לברוך מרדכי" זו מצווה להשתכר בפורים!! וזה היה דבר התורה להיום

Chemical Venom

New member
אני שיכור כל שני וחמישי

וזה לא טוב אבל זה אחלה דרך קלה לברוח מהצרות ואני הכי אוהב דרכים קלות...

Simply Blonde

New member
אני רוצה למחוק את השם השני../images/Emo68.gif

אמא שלי קראה אותי על שם אחת שאנסו אותה בתנ"ך כוסעמק חחח דינה:S:S:S:S:S:S:|חבווווול|

בעיקרון קוראים לי חני../images/Emo122.gif

אבל מאז שנולדתי כולם קראו לי חן אני תוהה למה ההורים שלי הביאו לי תשם חני אם בכל מקרה הם קוראים לי חן.

Blue Aura

New member
פיחס אלכוהול.../images/Emo5.gif../images/Emo189.gif

לא שאני צדיקה אבל זה פשוט מגעיל. רק הריח דוחה אותי. מצ'עמם לי ממש. אני בבייביסיטר על השכנות, תאומות אבל לא ממש. שיחקנו מקודם מונופול, אתם יודעים, העתיק הזה, עם הכלב והפרש... אני הייתי הפרש, גם פרשנו די מוקדם, אף אחד לא בנה אפילו בית. אחרי זה עברנו לטאקי, גם זה לא המשיך הרבה זמן. אחרי זה אחת הלכה, והשניה הייתה פה עם חברה קטנה ופצפונת שאלרגית לקמח... אחרי זה גם החברה הפצפונית הלכה והשניה שהלכה הגיעה ואחותה נכנסה להתקלח, השניה רואה טלויזיה ומשעמם לי.><" עשיתי להם כלים. סידרתי את השולחן בסלון ובמטבח, את המטבח. ו... זהו.
אבל עוד מעט אמא שלהן באה ואז אני אלך הביתה, אולי אתקלח ואלך למחשב ואמשיך את הפארק החתיך והכוסון שבניתי לי.

Grey Faerie

New member
אוי

טעם הבירה :[ עזוב בירה, טעם הוודקה.. פעם אחרונה שתיתי לפני איזה חודש. דיייי, קרובי משפחה שווים זה ה-דבר. זה כאילו הסיבה לבוא לחתונות, להסתכל על אנשים חמודים מהמשפחה שלך ולדעת שאתם קרובים:] ואין לי שם שני. המפ

למעלה