פנדמיה

גיל מ

New member
../images/Emo32.gifפנדמיה

חבר'ה 2 דקות מזמנכם חח כמו שאתם יודעים או לא יודעים , יש לי להקה - פנדמיה גיטרה חשמלית ושירה: איתי דקל גיטרה אקוסטית ושירה: גיל מאורר (אני ) תופים: רן כהן בס: עידן לזימי והנה המיי-ספייס הזמני שלנו (ישופץ בקרוב) בינתיים אשמח אם תגיבו לשלושה שירים: 1. אולי זו רק מציאות (מילים ולחן: גיל מאורר) 2. כמו צמח הצבר (מילים ולחן: איתי דקל) 3. לא באה לקראתי (מילים ולחן: גיל מאורר) אשמח אם יש לכם מה להגיב על הקטעים אז להגיב בשרשור פה, כי משום מה יש לי בעיה להיכנס לראות תגובות במיי-ספייס תודה... מיי-ספייס

SaintJohn

New member
אהבתי, סחתיין../images/Emo45.gif

על השיר הראשון אין לי הרבה מה להגיד וזה טוב, הוא פשוט נשמע לי טוב באוזן, אין לדעתי משהו נקודתי שצריך לשפר שם. בשיר השני היה קל לקלוט את ההשראה מאהוד בנאי (אם לא אז יצאתי מעפן
) וגם הוא היה סבבה, ובעצם גם השלישי היה טוב, אהבתי שם את השינוי בקצב לקראת הסוף, אני בעד הפתעות שכאלה. כל הסולואים בכל השירים היו ממש אחלה. באופן קצת יותר כללי אני חושב שחסר לכם עוד ליטוש כדי שתישמעו אפילו עוד יותר טוב וזה משהו שאני בטוח שיגיע עם הזמן. בסה"כ - כל הכבוד לכם, לדעתי אתם ממש כשרוניים.
וטוב לראות אותך פה!

גיל מ

New member
תודה אחי

כיף להיות פה התגעגעתי סורי שלא עקבתי אחרי המסע שלכם, אני בטוח שנהנתם.. אגב את השיר השלישי אני שר

גיל מ

New member
שופץ והוספתי עוד שיר...

הנה עכשיו זה נראה יותר טוב כנסו ותשמעו הוספתי עוד שיר שכתבתי "רק רוצה לעוף" פה פה פה פה פה

AeroTom

New member
היי גיל!

לא ראיתי אותך שנים. סחתיין על הלהקה והשירים
עלו והצליחו

למעלה