עלית מייצגת את ישראל באירופה? אוסם מייצגת את ישראל באירופה? מיראבליס מייצגת את ישראל באירופה? מה משותף לכל השמות האלה למכבי? כן כל השמות הם של חברות/גופים פרטיות/ים.
מה עם לענות לי? בקשת לינק וקבלת,עבר בערך שבוע ולא ענית,כבר פחדתי שקרה לך משו. אגב כשסנטר כמו ואן-דר שפיגל משחק ופותח אצל הקבוצה השניה שמגיעה לגמר הלולויו-ליג אני נכנס לפרופורציות הנכונות - למי אכפת.
אתה בא ודורש לינק שמוכיח את ההתניה של שינוי שיטת הליגה בשריון ליורוליג,בורח מתשובה,ולאחר שאתה נדרש לתשובה אתה מוציא את אחת ההודעות היותר מטומטמות ומיתממות שהיו כאן אי פעם.. אוי אוי,למה האספסוף המוסת חייב לחזור מפראג למה...
כתוב שמכבי הסירה את התנגדותה למהלך עקב הבטחות כאלו ואחרות(שריון ליורוליג, ביטול שריון ליול"ב קאפ וכד'), ועם זאת כתוב שההחלטה נתקבלה עם התנגדות של מכבי. זה לא נראה לך סותר מעט?
"מכבי ת"א, מסתבר, הסירה את התנגדותה הראשונית למהלך, שכן היא קיבלה בתמורה שני דברים חשובים ביותר: שיריון רישמי ליורוליג עד 2010 וקבוצות לא יוכלו לרשום שחקנים חדשים החל מפתיחת הסיבוב השלישי בשום תנאי ומצב, דבר שימנע החתמות מטורפות רק לפיינל פור. בנוסף נקבע שסגנית האלופה (או האלופה שהיא לא מכבי) תשחק ביול"ב קאפ ולירושלים אין יותר "זכות" על ההשתתפות במפעל, החל מעונת 2006/7." ההחלטה התקבלה ברוב של 11 ל1 ולמרות זאת היו צריכים לתת לדון שיריון. מעניין למה.
עדיין היתה התנגדות של מכבי, למרות כל מה שאומרים שם על שריון. לא מוזר לך אפילו קצת!? לי מוזר שהם לא חשבו על המשפט הזה בכלל :| יש התנגדות, אבל בשביל ההסרה שלה(למרות שהיא לא הוסרה, אלא היתה קיימת ושרירה) שילמו משהו. זו סתירה שצריך ליישב אותה איכשהו, ועדיין לא עשית את זה. גם אתה אמרת "רוב של 11 ל-1..." אז איפה הוסרה ההתנגדות, ואיזו התנגדות הוסרה בדיוק?
היתה התנגדות,התנגדות הוסרה ברגע שהובטח לדון שיריון. אין שום סתירה,למרות רוב של 11 ל1 הדון עדיין קיבל שיריון,למה? כי הוא עושה באיגוד כבתוך שלו. ההתנגדות היתה של הדון,הובטח לו שיריון והוא הסיר את ההתנגדות,מה לא ברור? אתה משחק אותה ראש קטן וילד מפגר,יפה שככה אתה מנהל דיונים.