פיינל פור

צריכים לאחוז אצבעות למכבי

זה לא פופולארי להגיד דעה כזו כאן. יש לנו יריבות ספורטיבית עם מכבי, אבל לא היום. היום בערב מכבי תייצג את מדינת ישראל, וכולנו איתה. עם כל הכאב, נכשלנו ביול"ב, וכעת מכבי קרן האור של הספורט הישראלי. בהצלחה לכם מכבי, תביאו עוד גביע, ושיהיה לכם לבריאות. הלואי שתפסידו לנו את האליפות.

כשאני חושב קצת..

אני אומר לעצמי, כמה שאנחנו רחוקים ממכבי. אני לא מדבר על האליפויות של מכבי בארץ ובארופה, אלא על השם הגדול של המועדון הזה בארופה.אין שחקן כדורסל שלא מכיר את המועדון הזה, וכל שחקן שמכבי רוצה בארופה היא מיד יכולה לקבל אותו מפני שכל שחקן מת לשחק במועדון גדול כמו מכבי. היתי אומר שזה נוסח ריאל מדריד בכדורגל שכל כוכב שהם רוצים הם מקבלים. כשאני חושב על הכיוון הזה אני אומר לעצמי שב 30 שנה הקרובות אין לנו מה לחפש באזור שלהם. כמה חבל!!

adi das1

New member
תקראו את הכתבה

זו כתבה שדי מבהירה את מה שאני טוענת כבר שנים. הקטע הוא שאני יושבת ברגע זה ממש, בהרצאה שהנושא שלה הוא המעבר של החברה הישראלית מסולידאריות חברתית לאינדיבידואליזם. למה, לעזאזל, התהליך הזה לא עובד בכל מה שקשור למחלה הצהובה? מישהו חושב שאי פעם המצב ישתנה? שנהפוך להיות מדינה שפויה שמפסיקה לערוך פולחנים למען התמנון כאילו שמדובר בחגיגות הפנתנאיות של היוונים באתונה? יש סיכוי שהמדינה לא תעצור נשימתה על כל שטות שהגזען פולט מפיו? אישית, אין לי שום בעיה שאם וכאשר הפועל תזכה, לא תהיה שום חגיגה כלל ארצית. מבחינתי, הפועל היא קבוצה של אוהדיה ומייצגת את אוהדיה. הקבוצה היחידה המייצגת את כלל המדינה היא נבחרת ישראל. ו.. בפעם האחרונה שבדקתי - מכה-בי לא הופיעה עם כחול לבן. אז אולי די? דרך אגב - לא מסכימה עם המשפט האחרון בכתבה..

bobas

New member
מסינה. אוהדי הפועל מצדיעים לך

אלוהים היה ונשאר אדוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

הקבוצה שכביכול מייצגת מדינה שלימה הפסידה! אילו מכבי הפסידו, ולא עלינו לגמר גביע היול"ב דיינו!

lbz

New member
הנה שיר לכבוד הנצחון

להתחיל להריץ באולמות "אני אדום בנשמה תודה רבה לך צ.ס.ק.א היום יודעים בכל מקום שהגביע הוא א-ד-ו-ם" תודה מסינה תודה פאפלוקאס תודה לסמודיש תודה להולדן תודה סאדבדנקו תודה לכל מי שניצח את מכבי אוהב אותכם

z dead

New member
:)

עוד שטוף מח... איך מועדון פרטי מייצג את המדינה? איך מועדון פרטי עם 7 זרים מייצג את המדינה? איך מועדון פרטי עם 7 זרים ששיחק באירופה ביום הזכרון לחללי צה"ל מייצג את המדינה? האם גזען מטונף כמו פנחס גרשון זה הייצוג של המדינה בו אתה מעוניין? האם אדם מושחת כמו דון שימון הוא הייצוג העולם למדינה?

RAFI THE NIGGER

New member
אוהדי הפועל ואני בתוכם

האחרונים שיכולים לצחוק על מכבי.. אנחנו קולקציה של כלום.זרים על הפנים מאמן חרא.

אוסטין כלום?

שחקן שחצי מהקבוצות באירופה רצו אותו במהלך העונה [בניהם ברצלונה וריאל מדריד] מייסון שחקן מצויין שלקראת הסוף לא בא לידי ביטוי.. הזרים היחידים שנכנסים לקטגוריה שלך הם רק [ח'תכת רק] ג'נקיס וסליי.. מאמן חרא.. זה כן.. הלוואי עלינו איזה צביקה שרף בעונה הבאה

מוחק מהלב

את כל ההשפלות שעברנו לאחרונה מפיני ומוחל גם לארז!! עכשיו זוהי זמן לשמוח ולא לבכות. לא?

RAFI THE NIGGER

New member
השוואה

פארקר יותר טוב מסליי.בורשטיין יותר טוב מטפירו, וויציץ יותר טוב מאוסטין. שארפ עומד בלחץ מייסון כמה עצוב לא.בקיצר ארקדי חבל על הכסף. מכבי אלופה ל20שנה הבאות..

adi das1

New member
כל אירופה אדומה, כל אירופה אדומה..

מסינה..........תעשה לי ילד.......

טכלס

יותר ממה שמכבי הפסידה לצסק"א (לפי השיר או הא מה קרה צסקא אכלה אותם) פיני גרשון עבר שיעור בכדורסל מהאדון מסינה ייאלה הפועל

למעלה