פיינלפור אז מה אתם אומרים, מי לוקחת השנה את הגביע - מכבי או צאסק"א?
א אשרת New member 30/4/06 #1 ../images/Emo32.gif פיינלפור אז מה אתם אומרים, מי לוקחת השנה את הגביע - מכבי או צאסק"א?
ד דללה New member 30/4/06 #7 האמת? זה לא הכי מעניין אותי אני מאמינה שגם את הגמר לא אראה בדיוק כמו שלא ראיתי את המשחק ביום שישי (לא! לא ראיתי!!!) בכל אופן, באתי לראות מה נשמע ואני אחזור ללמוד למתכונת בתנ"ך (תחזיקו אצבעות )
האמת? זה לא הכי מעניין אותי אני מאמינה שגם את הגמר לא אראה בדיוק כמו שלא ראיתי את המשחק ביום שישי (לא! לא ראיתי!!!) בכל אופן, באתי לראות מה נשמע ואני אחזור ללמוד למתכונת בתנ"ך (תחזיקו אצבעות )
ב בנצי מודו 1 New member 30/4/06 #8 מבחינתי שצסק"א תזכה מכבי תל אביב אינה קבוצה ישראלית, אלא קבוצהשל שחקני שאר העולם כמו ארצות הברית ויוגוסלביה, עם ישראלים כקישוט. כשמכבי תהיה קבוצה ישראלית עם חיזוק זר ולא כמו המצב הנוכחי, תהיה לי האפשרות לשוב ולהזדהות איתה.
מבחינתי שצסק"א תזכה מכבי תל אביב אינה קבוצה ישראלית, אלא קבוצהשל שחקני שאר העולם כמו ארצות הברית ויוגוסלביה, עם ישראלים כקישוט. כשמכבי תהיה קבוצה ישראלית עם חיזוק זר ולא כמו המצב הנוכחי, תהיה לי האפשרות לשוב ולהזדהות איתה.
N netc New member 1/5/06 #17 ישששששששששששששש ישששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששש אירופה אדומה!!! "פועלי כל העולם התאחדו" חג פועלים שמח
ישששששששששששששש ישששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששש אירופה אדומה!!! "פועלי כל העולם התאחדו" חג פועלים שמח