פיהוק איך עבר השבוע?
N noa131 New member 24/9/05 #2 בלעע לא טוב! כל יום ישנתי פחות ופחות שעות והיום רציתי להשלים את זה והלכתי לישון ב4 והתעוררתי ב11!
N noa131 New member 24/9/05 #3 בלעע לא טוב.! כל יום ישנתי פחות ופחות שעות והיום רציתי להשלים את זה והלכתי לישון ב4 והתעוררתי ב11!
N noa131 New member 24/9/05 #6 ../images/Emo9.gif 7 שעות זה קצת! כל יום בערך אני ישנה 7 שעות ורציתי היום יותר כי אני כמעט נרדמת בשיעורים.
../images/Emo9.gif 7 שעות זה קצת! כל יום בערך אני ישנה 7 שעות ורציתי היום יותר כי אני כמעט נרדמת בשיעורים.
N Nimst New member 24/9/05 #7 חיים טובים לא חושבת שהיה יום השבוע שישנתי בו יותר מ5-6 שעות, חוץ מהלילה\:
N noa131 New member 24/9/05 #14 אוו.. זה חרא!חח אם זה עוזר לך גרמת לי להרגיש יותר טוב לא סתם.. תלכי לישון יותר מוקדם..
® ®NuLy® New member 24/9/05 #9 לא משהו מיוחד... לימודים בעיקר.... אבל אכלתי השבוע פעמיים במקדונלדס ופעמיים נקניקיות
N Nimst New member 24/9/05 #13 לא מעבר לעובדה שמקדונלדס לא יותר מדי נחמדים לפרות שלהם, הם גם מנצלים ילדים בני 7 במדינות עולם שלישי להכין להם את הצעצועים לHappy Meals בשכר-לא-שכר.
לא מעבר לעובדה שמקדונלדס לא יותר מדי נחמדים לפרות שלהם, הם גם מנצלים ילדים בני 7 במדינות עולם שלישי להכין להם את הצעצועים לHappy Meals בשכר-לא-שכר.
L L i l A L o New member 24/9/05 #10 בסדר. היו כמה ימים מבדרים. היו כמה שלא. הייתה עייפות יתר. היו יותר מיד שעות הכנה עבודה לבצפר|: הייתה הופעה של עברי לידר ביום הנוער בכפ"ס.[: והיה אתמול בערב שהיה מבדר.
בסדר. היו כמה ימים מבדרים. היו כמה שלא. הייתה עייפות יתר. היו יותר מיד שעות הכנה עבודה לבצפר|: הייתה הופעה של עברי לידר ביום הנוער בכפ"ס.[: והיה אתמול בערב שהיה מבדר.