פיהוק

®NuLy®

New member
לא משו מיוחד..

שבוע ראשון של בצפר.. הכרתי כמה אנישימים. חמישי בערב הייתי אצל חברה אכלנו פיצה
שישי אצל חברה אחרת. לא אכלנו פיצה
אבל בכל זאת היה כיף
שבת הייתי אצל סבא וסבתא שלי בקיבוץ. וזהו
שיהיה לכולם שבוע מהנה במיוחד

Nimst

New member
בוא נראה

יום ראשון - פיזיקה וכימיה יום שני - פיזיקה יום שלישי - בייביסיטר יום רביעי - פיזיקה וכימיה יום חמישי - מד"א יום שישי - ארוחת בוקר עם שגב (
) ורדבול פלוג-וואטאבר יום שבת - כלום מבורך

charmed marian

New member
סתם עוד שבוע משעמם, אני עדיין בחופש

אתם בבית-ספר או בעבודה ואני יושבת לי בבית ישנה עד מאוחר נשארת ערה עד מאוחר, רואה טלוויזיה ( המון טלוויזיה ), יש לי עוד חודש -פחות או יותר- של חופששששששששששש

L i l A L o

New member
אמ שבוע שעבר?

כבר שכחתי מה קרה בו. אני מניחה שהייתי די הרבה בבצפר, והיו לי ימים עמוסים ומגעילים. כלומר, הם לא היו מגעילים, אבל עמוס מידי זה לא נחמד. והייתי עייפה. ויום שישי הייתי בסרט מגניב ואז אח"כ היינו בהרצליה שהיא כבר לא מגניבה כ"כ. ויום שבת יומולדת לחברה וזהו.

barboshkiss

New member
עבר אחלה

יענו, רשמנו שיר חדש ללהקה [P:] ואמממ........ ומצאנו באסיסט תודה לאל!! והמון שיעורי בית בעע זהו P:, לא משו מיוחד

AmitSolomon

New member
מה את עושה בלהקה?

איך קוראים ללהקה? כמה אתם בלהקה? מה אתם מנגנים ב... להקה?

barboshkiss

New member
לא הלכתי לבצפר ../images/Emo13.gifיהו!

חח איזה כיף לענות על שאלות!!
מה יענו זה באמת מעניין אותך? מה את עושה בלהקה? גיטרה וקולות רקע ...
איך קוראים ללהקה? לא יודעת, יש לה כמה שמות, באמת צריך להחליט כמה אתם בלהקה? חמישה אנשים [2-גיטרה, בס, תופים, וסולנית] מה אתם מנגנים ב... להקה? punk rock! OH....
, שירים שלנו יענו........................... ואנחנו חדשים, כך שיש רק שיר אחד בינתיים...אפילו אפשר להגיד חצי שיר

AmitSolomon

New member
להקת בנות?

ופאנק-רוק זה מגניב... כשתעלו הופעה במתנ"ס השכונתי תזמינו אותי..

הכי שיגרתי בעולם!

ביה"ס=עומס. אהה מה שגרם לי להיות חולה. [האומנם?] מה שגרם לי להסכים ללכת להופעה של עידן רייכל ולשלם על זה 100 שקל! #_@ הולי שית'! שורה 7, מה לכל הרוחות חשבתי לעצמי? וגם, מה אני אעשה אני יכולה להידבק בקרציות P: אימא לא תכניס אותי לבית שבועות...

L i l A L o

New member
XD

לשלם על הופעה של עידן רייכל 100 שקל? הכי הרבה שאני מוכנה זה 20[אבל זאת הופעת סטודנטים:X]

למעלה