פיהוק איך עבר השבוע?
® ®NuLy® New member 3/9/05 #2 מהר... ראשון - לא זכור לי משהו מיוחד שני - סבתא שלישי - גם לא זכור משהו מיוחד רביעי - פגישה אישית עם המחנכת וסרט עם אחותי חמישי - בצפר!! פיכסה. ובערב התנחלות אצל אישתי הבלונדינית שישי - התנחלות אצל חברתי המתולתלת
מהר... ראשון - לא זכור לי משהו מיוחד שני - סבתא שלישי - גם לא זכור משהו מיוחד רביעי - פגישה אישית עם המחנכת וסרט עם אחותי חמישי - בצפר!! פיכסה. ובערב התנחלות אצל אישתי הבלונדינית שישי - התנחלות אצל חברתי המתולתלת
A AmitSolomon New member 3/9/05 #3 משעמםםםם בא' התפטרתי מהעבודה אז כל השבוע הרגשתי אבוד מרוב כל הזמן הפנוי שהיה לי.... וככה בערך העברתי את השבוע, די בשיעמום.... אהה והלכתי לקארטינג... זה היה כזה כיף... אוו והיום "חגגתי" יום הולדת.. טוב שנזכרתם!... רעים
משעמםםםם בא' התפטרתי מהעבודה אז כל השבוע הרגשתי אבוד מרוב כל הזמן הפנוי שהיה לי.... וככה בערך העברתי את השבוע, די בשיעמום.... אהה והלכתי לקארטינג... זה היה כזה כיף... אוו והיום "חגגתי" יום הולדת.. טוב שנזכרתם!... רעים
L L i l A L o New member 4/9/05 #6 וואייי מה קורה לונה? אנחנו שוכחים את הימי הודלת של כולם! המון מזל טוב!!! ויומולדת שמייח! ושיהיו לך דברים מגניבים שכאלו
וואייי מה קורה לונה? אנחנו שוכחים את הימי הודלת של כולם! המון מזל טוב!!! ויומולדת שמייח! ושיהיו לך דברים מגניבים שכאלו
L L i l A L o New member 4/9/05 #14 אויש, רואים שהייתי עייפה.. לא שעכשיו זה אחרת.. לונה=לנו, יומדלת=יומולדת
C charmed marian New member 4/9/05 #9 ../images/Emo65.gifקצת באיחור ../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif
N Nimst New member 4/9/05 #10 עדיף מאוחר? ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif יומולדת שמח והמון המון !
B barboshkiss New member 4/9/05 #12 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifשי|מזל טויב!!../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif
L L i l A L o New member 4/9/05 #5 עבר נחמד דוקא בימים האחרונים של החופש הלכתי ללונה פארק, סבא סבתא, עבודה , מפגש קומונה, וסתם שטויות שכאלו אח"כ בצפר, שזה קקי.. והיום היה יומולדת לחברה , אז בבוקר עשינו לה ארוחת בוקר מגניבה ואחר כך לקחנו אותה לים ועכשיו חזרתי.[כמעט טבעתי!! ]
עבר נחמד דוקא בימים האחרונים של החופש הלכתי ללונה פארק, סבא סבתא, עבודה , מפגש קומונה, וסתם שטויות שכאלו אח"כ בצפר, שזה קקי.. והיום היה יומולדת לחברה , אז בבוקר עשינו לה ארוחת בוקר מגניבה ואחר כך לקחנו אותה לים ועכשיו חזרתי.[כמעט טבעתי!! ]
W WalkOnTheWildSide1 New member 4/9/05 #7 אני מרגישה שאני מזקנת...אני ממש לא זוכרת מה עשיתי השבוע, למרות שאני בטוחה שקרו דברים! חח
N noa131 New member 4/9/05 #8 בלע... חזרנו לבצפר וזה סתם ביאס את כל השבוע... ויש לי מומולדת עוד שבוע בדיוק!!! והייתי היום בסופרלנד.... ושומדבר מיוחד....
בלע... חזרנו לבצפר וזה סתם ביאס את כל השבוע... ויש לי מומולדת עוד שבוע בדיוק!!! והייתי היום בסופרלנד.... ושומדבר מיוחד....