פיהוק

AmitSolomon

New member
קקה

בתחילת השבוע למדתי ולמדתי לבגרות בפיזיקה ואז בשלישי הגעתי, עשיתי ואני חושב שגם הצלחתי לא רע.. אבל אז בערב אחותי השאירה לי לטיפול, את האחיינית שלי. והגעתי למסקנה שלטפל בתינוקת זה רע.. ממש רע. בכל מקרה האחיינית שלי עדיין פה ואני עדיין מתוסכל.:/

L i l A L o

New member
אההה בסדר

יום ראשון קרה משהו מצחיק שאני כבר לא זוכתר מהו, אניר ק זוכרת שהוא קרה. יום שני קיבלנו תעודות ואז הלכנו לים והיה כיף ומצחיק ונשרפתי
שאר הימים היו סתם מוזרים [כמו כולכם האהא!] ואני לא ממש זוכרת מה הלך בהם [כן, כל מיני דברים מוזרים].. ואמ אתמול היה חביב ומחר בגרות בהיסטוריה
ואז... חופש!! סוףסוף

Nimst

New member
אהם.

שאלתי איך עבר השבוע? לי היום מבחנים לרפואה באונ' תל אביב ביום ראשון. ואז הייתי חולה עד יום חמישי
שבוע נחמד.

L i l A L o

New member
מבחנים לרפואה, ואז להיות חולה...

רק אני רואה את האירוניה? [או שזאת לא אירוניה וזה משהו אחר ויותר מידי שעות בשמש הרסו לי את התאים היחידים שנשארו לי במוח].

Nimst

New member
לא, לא, זו אירוניה.

רק שזה לא היה נראה מצחיק כששכבתי במיון

I lOvE cAkE

New member
פסדר..

לא נהדר ולא רע.. היה לי משהו גדול בצופים אז לא היה לי זמן לנשום ואז עכשיו ביום שלישי יש לי בגרות בהיסטוריה ואז אני יטוס לחול קייצר אני עייפה ומותשת! רוצה לישון... אז אני חוזרת לי ללמוד ביי ביי

®NuLy®

New member
../images/Emo5.gif

יום רביעי היה לי יום גושים {סתם סתם יום גיבוש} בבצפר החדש... והיה משעמם בטירוף
יום חמישי התחילו לי קורסי קיץ ונתנו לנו הרים של שיעורי בית... וישבתי עליהם כל השישישבת!!!

hemmlin

New member
טחנתי בעבודה

אין חיים, סוף שבוע היה כיף לעומת זאת, אבל לא רוצה להזכר בו עכשיו ולהתבאס שעכשיו יש עוד שבוע בלי חיים...

barboshkiss

New member
אהאהא מעולה! =]

כל השבוע הזה עשיתי מלאן דברים (אוי בגלל זה לא היה לי משעמם)... אין לי כוח לפרט אבל ביום שלישי אני הולכת לקורס משצ"ים ויהיה עוד יותר כיף :)))))

MiriOrit

New member
../images/Emo32.gifתחרות כתיבה בפורום שאניה.

מעריצים את שאניה? אוהבים את השירים שלה? רוצים לבדוק את כישרון הכתיבה? ומעוניינים לזכות בדיסק של שאניה? עכשיו תורכם לייצר אומנות. ביום ראשון, 26/6 נפתחת תחרות כתיבה יצירתית על פי, ובהשראת השירים של שאניה. כללים: כל מה שעלייך לעשות: לקחת עד 10 שירים של שאניה ולשלב את התוכן שלהם בסיפור (באנגלית או בעברית) באיזה נושא שתבחר (רומנטי, מתח, אימה או קומי) על הסיפור להיות לא פחות מ100 מילים ולא יותר מ150! התחרות תסתיים ב-02/7 והזוכה יוכרז בפורום. הזוכה יזכה דיסק של שאניה: "שאניה טווין- הלהיטים הגדולים".

Nimst

New member
שאניה טוויין, זמרת קאונטרי-פופ

דווקא שם יפה..

נחמד,

בתחילת השבוע הייתי ערה יותר מ-30 שעות רצוף, מה שגרם לי ליומיים ממש הזויים... פגשתי כלמיני אנשים שלא ראיתי אותם מלא זמן, הלכתי לראות באטמן, שברתי ת'סורק, וסוף כל סוף מצאתי את הדיסק של B.B קינג... אה כן, ומוזר אמא שלי פתאום חורשת על THE WALL של פינק פלויד...

למעלה