פיגועים באילת

../images/Emo32.gifפיגועים באילת

חבר'ה, אני חושבת שיש מקום לפתוח שרשור על זה. מדובר במתקפת טרור סמוך לאילת, שבעה הרוגים, 30 פצועים.. YNET NRG המצרים מכחישים כל קשר... חמאס מכחיש קשר לפיגוע. וישנה שמועה, אל תלחצו.. שמועה שידיד שלי אמר לי.. שיש חייל חטוף. אבל אל תאמינו לי, זו שמועה.

דקל69

New member
כואב הלב, עד מתי? אנשים יוצאים לחופשת

סוף הקיץ והחופש והטרור הורס ומשחית. לפי הידווחים זוהי התקפה מתוכננת, איפה המודיעין וההערכות? תנחומים לכל המשפחות ואיחולי החלמה לפצועים. מקווה שהמידע שנמסר לך שגוי, אין שקט במדינה, גם תקופת רגיעה מתפוצצת בסופו של דבר. צריך לחסל את הטרור, אין בטחון במדינה ואין שקט.

webguy

New member
אין אפשרות לחסל טרור ..

אפשר להקטין הנזק ולצמצם .. רק שלום בטווח הארוך ימנע מוטבציה לטרור ..!!

מזעזע.

ולחשוב שבתי חזרה הבוקר משבוע באילת וזה אחרי ויכוחים אם לחזור באוטובוס או בטיסה , אני מברכת על כך שחזרה מהר בטיסה ולא הייתה שם בזמן האירוע, הלב שלי לא היה עומד בזה. תנחומי למשפחות. מקוה מאוד שהשמועה היא רק שמועה..

כל הבעיות שלנו

זה בגלל אוזלת ידה של הממשלה, זה בגלל שלא עושים שום דבר אמיתי. בשום מדינה בעולם, בטח שלא ארה"ב.. היה נשאר חייל חטוף כ"כ הרבה זמן.. בשום מקום, לא היו עוברים לסדר היום על טילים בעוטף עזה במשך שנים.. וכאילו די די כבר אין כח... על זה צריכים לעשות מחאה!!! על זה!

Klayhamn

New member
ג'ון מקיין

המועמד האחרון לנשיאות מטעם המפלגה הרפובליקנית בארה"ב, היה שבוי בידי האויב במשך 6 שנים בזמן מלחמת וייטנאם. וזו סתם דוגמא.

Klayhamn

New member
היו חטופים לא מזמן בעיראק

את חלקם לא הצליחו לשחרר והם הוצאו (לא עלינו...) להורג בכל מקרה, זה מצב מורכב ואני לא חושב שאפשר להאשים את הממשלה. זה אולי שעיר לעזאזל נח אבל אין פתרון קסם למצבים כאלה בכל מקרה עדיף שלא נפתח פה דיון על זה

כמה זמן זה לא מזמן, וכמה זמן היו חטופים?

ולמה לא לפתוח דיון.. פעם ראשונה שיש דיון שהוא לא קשור, זה לא נורא. זה נושא חשוב! זה לא עניין של שעיר לעזאזל, זה עניין של כל ממשלה שהייתה עד עכשיו, מתקיפה אחרי שמתקיפים אותנו,תגובה נקודתית, תגובה רגעית. ואחרי כן ממשיכה בשיחות והסכמים לגבי שחרור גלעד.. זה לא הולך. 5 שנים משחררים אסירים והכל זה מחוות של רצון טוב, ואנחנו קיבלנו ז' בעין. כי על הדרך המשיכו להפציץ את עוטף עזה. ועל הדרך מסביבנו כמעט כל המדינות הן עוינות, וכל העיניים של העולם צרות על המדינה הזו, וכל דבר שאנחנו כבר כן עושים על מנת להגן על עצמינו זוכה לתגובות שליליות.. אז מה שעיר לעזאזל תגיד לי? מי אחראי על המדינה?

meytula

New member
עצוב ../images/Emo201.gif

במקום למחות על יוקר הדירות צריך למחות על גלעד שליט ועל המצב הביטחוני שאנו חיים בו.עצוב שזאת המציאות שלנו שאנחנו כבר לא מתרגשים מפיגועים

easternstar

New member
מתקפת טרור משולבת. משהו שלא ראינו../images/Emo4.gif

אני חושש מהבאות ומביט בסלולרי אם יש הודעת גיוס.
עצוב. אנחנו באזור קשה. רק שלא יהיה עוד חייל חטוף.

easternstar

New member
מכיר את זה. כל המשפחה משרתת

כל אחד באזור אחר. נחזיק אצבעות ונתפלל.

easternstar

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gifלוחם שלנו נהרג. הודיעו את שמו

יהי זכרו ברוך

למעלה