*פורצת בבכי*

N i c o l e

New member
../images/Emo32.gif*פורצת בבכי*

לא תאמינו מה קרה לי- מישהו נכנס לי למחשב ומחק לי הכל!!! עד שהצלחתי לתקן את האינטרנט (לפחות הצלחתי) לקח מליום שנה. אבל מחקו לי את כל הקבצים ואת כל השירים מהמחזמר והכל הכל הכל וכל העבודות והפרקים ואני עומדת לבכות! מה אני אעשה??? טוב...מצטערת שפתחתי הודעה חדשה אבל הייתי חייבת להוציא את זה החוצה!

glory the god

New member
אויייי....מסכנה...../images/Emo10.gif

את יודעת איך פרצו לך?את זוכרת מאיפה הורדת את רוב הדברים?טוב, אם לא אז אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך סרטונים...בהצלחה באסיפת הסרטונים/פרקים וכו´...

ד י י ז י

New member
*מוחה דמעה*

Wow! that sucks! אם את צריכה משהו (קליפים, תמונות, שירים, פרקים...) רק תבקשי. ובהצלחה בלתקן אותו!

N i c o l e

New member
תודה

תודה על העזרה...אוף, אין לי מושג איך פרצו, אתמול הכל היה בסדר... life suck!

Skunk On Wheels

New member
פירוול זה שטויות

פיירוול מגן רק מפני "האקרים-צעצוע" (או איך שאני קורא לזה "האקרים=רוסיים", בלי משהו נגד רוסים) שמשתמשים בתוכנות כמו סאב סבן (וזה מראה למה משועמם למחוק קבצים במחשבים של סתם אנשים), מי שיודע מה שהוא עושה לא יזיז לו פיירוול..... אנשים צריכים רק שכל בשביל שלא ייהרס להם המחשב, אני יותר מחצי שנה בלי אנטי וירוס ובלי פיירוול והמחשב פועל יותר טוב מכשכן היה אנטי וירוס ופיירוול...

matanbu

New member
מממ

בתור נפגעת כזו בעבר (שילמתי לחברת מחשבים מסויימת [אהמ פטקום אהמ] 800 שקל בשביל שיתקנו לי את הצורב והם מחקו לי את כל מה שרציתי לצרוב), נכנסתי לדיכאון יומיים אבל עם הזמן את מורידה מחדש וככה גם נפטרת מהמון זבל שהיה לך שם. בקשר למיוזקל וכאלה :) את יכולה להוריד מהאתר שלי, יש שם די הרבה.

פה בשבילך../images/Emo9.gif ו-

תשלחי הודעה למסרים אישים או איציק ונשלח לך תמונות סרטונים וכו:)

למעלה