פורים

elcool

New member
../images/Emo32.gifפורים

6:30 - אני מתעורר, נזכר מי אני ומתחיל לקום. 6:45 - אחרי שניזכרתי מי אני ואחרי ארוחת הבוקר מתחילים להתחפש (כבר לא לטאולי...) 7:50 - אני כבר חבוש מכף רגל ועד ראש. ידיים מגואלות בדם ופרצוץ מלא במשחה שאמורה להראות כמו צלקת אבל בסוף נראתה כמו שלפוחיות של כוויה. 8:15 - מוסע לבי"ס על ידי אבא. 8:30 - בבית ספר. נזכר שמתחילים ב-9:15. מסתובב עם תחבושות בכל הגוף ומחפש ילדים 9:14 - כולם מגיעים. 9:15 - כולם לוקחים מהמורה את הפתקים לשתיה ואוכל חינם (אוכל גרוע) והולכים. 9:20 - אני מגיע לכיתה ומוצא ילדה אחת מדברת עם המורה ולוקח פתק. 9:23 - מצאתי את החברים. 10:7 - הפסקת אוכל גרוע. לא הבאתי אוכל אז אני רק הולך לשתות. 10:10 - מגיע לסוף התור ומגלה שיש רק טרופיט ישנה וגם היא לא כל כך קרה. 11:20 - קוראים לתחרות תחפושות שנרשמתי אליה. 11:40 - אני יורד ומציג את עצמי. 11:50 - לא זכיתי בכלום. השופט (המורה לספורט) אומר שזכיתי מקום 4 ושאני הייתי 0.1 נקודה מהמקום השלישי. המקום השלישי זוכה בארוחה למקדונלדס. המקום הרביעי לא זוכה בכלום. (כוס אמו, גיליתי שלפני התחרות נפלה לי הגזה...) 11:52 - מוריד את כל התחבושות ושם את הצלקות פלסטיק בתיק צד שחבר שלי שמר. 12:00 עלה על ההסעה. 12:20 ההסעה מגיע הביתה. 12:50 שולח את ההודעה.

richter

New member
יפה יפה

מעניין רק במה זכו מקום ראשון ושני
תמונות שלך מחופש יש
נ.ב. טרופיט = טרופית

elcool

New member
פרטים:

מקום שני זכו ב-150 ש"ח לקניה ברשת FOX ומקום ראשון זכו במיני סטריאו

elcool

New member
תמונה.

את האמיתית תקבלו כשתפותח הידיים אדומות מדם יש לי חתך ענק בבטן יש לי מן עיין כזאת שנתקעלה לא חתיכת ברזל (?) ביד השבורה הכתום על הפנים זה המשחה הזאת שאמורה להראות כמו צלקת ובסוף נראתה כמו שלפוחיות ודם בכל מקום על הראש ועל הגוף והכל

wanna get high

New member
איזה ביצפר שווה!!!

תלושים לאוכל, מערכת סטריאו... שווה!!! איזה בית ספר?

y s h

New member
שלי זה:

6:15: מתעורר, מתארגן בשרותים 6:55: בודק ליתר בטחון שלייקרס כותבים lakers (יכול להיות גם leikers) 7:00: צובע חצי פנים בסגול ואת החצי השני בצהוב ובחלק הסגול אני כותב בצהובlak ובחלק הצהוב אני כותב ers (כמובן שאמא שלי עשתה את זה) 7:55: מגיע לבית ספר 10:00:משתעמם ומבריז 10:30: מוריד את האיפור בתהליך כואב 12:53: רואה את ההודעה הזאת 1:04: שולח את ההודעה

wanna get high

New member
שלי זה:

7:50- מתעורר 8:00-שותה תה... 8:05- לובש את התחפושת 8:06- מחליט שזה לא יצא יפה, לובש שוב... 8:20-משתעמם... 8:30-מוסע לביה"ס 9:00-מובש בכיתה בתחרות תחפושות 10:00-יורד למופע 10:05-מחליט שזה מטומטם אבל נשאר 11:10-מגיע לכיתה עם חברים 11:11-מחליטים להבריז 11:30-מבריזים. משנים את השעון שעה קדימה כדי שיהיה לנו תרוץ...

Kid Vicious

New member
הממ

אני במקור הייתי אמורה להתעורר ב8 [מתחילים ב9 ורבע] אבל אחותי איכשהו העירה אותי ב 7 [
] לבשתי חולצה מכנסיים [סיפור ארוך] פירסינג ושרשרת.. השתעממתי לראות את אחותי מחופשת לדראג [כן, דראג קווין] הלכתי לחברה שלי כשהגעתי גיליתי ששכחתי תמשלוח מנות ירדתי לקחתי אותו מאמא שלי הלכתי לבצפר [20 דקות הליכה] נכנסתי בושות. הגרלנו משלוחי מנות [חזרנו לגן..] לא אכלתי שומדבר כי הכל היה מגעיל וזרקתי הכל על ילדים והלכתי ב10:50.

memememe

New member
מה?????

למה מזיזים את השעון שעיה במה זה עוזר... אני נקווה שאתה לא ביסודי אגב אני כאן כל הזמן פשוט לא כותב

למעלה